01 augusti 2012

Desperation

Obama skapades av Media. Inför valet  2008 var det "ingen"som brydde sig om att granska honom, eftersom pressen blev kär i en svart man som ville bli president.  Det var ett sätt att mildra den vita skulden och få folk att känna sig bättre.  På något sätt skulle valet av Obama sudda bort slaveriets ondska och samtidigt göra det bättre för minoriteter.  Medierna gjorde ett fantastiskt jobb när de övertygande alla om att den enda anledningen till att inte rösta på Obama var att man var rasist. De gav honom frisedel 2008 och vägrade granska hans bakgrund.
Inte ens boken Dreams of my Father drog igång alarmet, inte heller  att han aldrig växte upp som amerikan utan kom till  landet som collegestudent.  Hans 20-åriga vänskap med amerikahataren Jeremiah Wright, det faktum att han aldrig haft ett riktigt jobb...allt sopades under mattan eftersom Obama var deras älskling.

Vid det här laget har många journalister insett vilken katastrof Obama är, men nu är det för sent att byta sida. De kan inte tappa ansiktet.
Men problemet är att Obama inte genererar lika mycket entusiasm bland svarta väljare denna gång som under 2008 och han har inte råd att förlora det stödet.
Visst, det finns fortfarande de som säger: "Obama är svart och jag är svart  och därför röstar jag på honom."
 Många svarta amerikaner har emellertid börjat förstå att Obama inte har någon verklig personlig erfarenhet av hur det var att växa upp som svart i Amerika. Dessutom kommer hans nyans från pappa  och hans far var från Kenya.


I sin desperata strävan att säkerställa omval av Barack Obama måste man beundra Media som nu hittat en verklig pärla:

Barack Obama härstammar från slavar! Det du!
 Precis som alla andra svarta i Amerika ... Obama har förfäder som hölls i slaveri av onda vita amerikanska slavägare!  Eftersom pappa var kenyan kan man inte spåra hans anor till slaveri genom den svarta pappan, men hör och häpna - genom hans vita mamma!
Någon gång på 1600-talet hade en svart slav barn med en vit kvinna i Virginia och mamma Obama härstammar därifrån.

Nästa steg är att bevisa att någon av Mitt Romneys förfäder faktiskt ägde denne slav!

2 Kommentarer:

Olli Rein sa...

Nu ska du inte vara sån...Berit.

Berit sa...

Vänta bara Olli!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.