26 augusti 2012

Det var synd att han inte dömdes i Texas

Han fick 21 år!


Det är 100 dagar för var och en av de personer han dödade. Det innebär inte att allt är lugnt och fridfullt nu. Norge och många andra länder i Europa är involverade i en konflikt som bara verkar bli värre och värre. Det finns absolut inget försvar för vad Breivik gjorde, men myndigheterna borde inse att befolkningen i många länder är trötta på den samhällskris som de upplever hänger ihop med den muslimska invandringen. När folk känner att deras regering och politiska ledare vägrar att lyssna på dem och vägrar ta itu med problemen, kommer de att ta till radikala ytterligheter för att själva handskas med dem. Det är åtminstone vad liberala samhällsvetare här i USA påstår.

Anders Breivik dödade inte bara 77 människor. Han förstörde också möjligheterna för resten av sina landsmän, som försöker få de politiska ledarna att agera inom systemet, för att hantera de kriminella invandrare, som kan verka till synes ostraffat. Han gav politiker och regeringsledare och liberaler möjlighet att säga, "Se, Vad var det vi sa ? Det är högerextremister och trångsynta rasister som är emot all invandring."

Historien visar att goda invandrare (muslim eller andra) som bidrar till värdlandets bästa och anpassar sig, kommer att vara välkomna. Jag har träffat alltför många sådana invandrare här i USA för att tro något annat. Allt som krävs är lite sunt förnuft från de invandringsansvariga. Man måste ha som absolut krav att de som släpps in lyder lagarna, respekterar lokala värderingar, seder och bruk och assimilerar sig.

Men när man ser sitt land invaderas av sådana som inte arbetar eller bidrar, utan istället begår brott, tar för sig av välfärden, trakasserar judar och spottar på den lokala kulturen, kommer människor att reagera med ilska. De kommer att kräva att lagarna efterlevs och att människor arresteras och deporteras. Men de ser inte att det händer. Allt de ser är den så kallade toleransen för det oacceptabla.

Det är inte bara i Norge det händer. Sverige, Danmark, Italien, Schweiz, Österrike, Tyskland, Frankrike, Belgien, Nederländerna, Storbritannien - hela Europa är på väg mot en samhällsexplosion.

Och vad tror ni kommer att hända om Israel och Iran drabbar samman?

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Håller med fullständigt! tror det inom viss tid kan bli riktigt kärvt i sverige norden mfl.länder
här säger politikerna en sak utåt men inom sina egna en annan ang.invandring osv. tex.läste i den lokala blaskan häromdan att flyktingar (utöver det dom redan får för boende,kläder.skola,osv.
även får 12000:-/pers.när dom får godkänt i svenska språket!!inte konstigt att skattebetalare i vårat land börjar skruva på sig
vissa har f** inte råd att gå till tandläkaren än mindre ta sig utomlands på semester!!Om politikerna tog sitt ansvar och tog tag i invandrar problemen (för problem är det)skulle det aldrig behövt gå så här med vårat land. Det pratas intergrering osv tror inte nå'n politiker
vill bo i dom invandrar täta förorterna dom vurmar så för!även utomlands börjar (svenskar) få dåligt rykte för har du svenskt pass är du väl (svensk)eller hur!! no't (en råtta är inte en häst bara för den är född i ett stall)nä vi nordbor är ett lugnt fredsälskande folk men när det är nog då är det!! Då blir det innbördeskrig om inte politikerna tar sitt ansvar! (Är ingen fan av Åkesson men han törs af
öppna käften om problemen) så min röst går nog till SD/gp

Spjutflickan sa...

Så er det endelig slut med retsopgøret mod den gale massemorder i Norge. Een god ting afsløredes under retssagen, nemlig at psykologi/psykiatri lider af ganske overdreven tiltro.

Naturligvis kan disse kloge psykolog-mennesker kun bedømme nogen ud fra deres egne hjerner, og da mennesker og hjerne naturligvis er forskellige, kan man ikke undre sig over, at to psyko-team kan komme til vidt forskellige opfattelser.

Det er og bliver indtil videre en pseudovidenskab, som man ikke bør tillægge altfor stor betydning, selvom udøverne i reglen har meget store tanker om deres egen kunnen, og helst vil bibringe os, at de kan løse alle problemer.

gäster sa...

Fjordman skriver:

Det er slett ikke hemmelig at store og mektige organisasjoner som Det muslimske brorskapet ønsker å kolonisere Europa og at islam skal dominere verden, noe som faktisk bare er vanlig islamsk teologi. Flere av Brorskapets ledere, blant annet deres sjefsideolog Yusuf al-Qaradawi som er blitt besøkt av en delegasjon støttet av regjeringen Stoltenberg, skryter åpenlyst av at muslimer skal kolonisere Europa. Deres godt utbygde nettverk blant moskeer i mange land, også i Vesten, viser at dette ikke er en tom trussel.

Samtidig støtter nå EU, NATO og vestlige ledere helt opp til president Obama at Det muslimske brorskapet kommer til makten i viktige land som Egypt. Dette skjer rett foran øynene på oss. Det vil nok vise seg at denne støtten til grupper som sprer sharialover på internasjonal basis har vært en strategisk kjempebommert. Vestlige land vil da angre bittert på at de ikke lyttet mer til oss islamofober.

http://snaphanen.dk/2012/08/29/frankrigs-prioriterede-sikkerhedszoner/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.