09 augusti 2012

Du har inte byggt ditt företag ...

Någon annan gjorde det!

Det var kontentan av Obamas  tal till företagare och det rågade också måttet för många av dem. Här är en annons som är rakt på sak:

När USAs president  står upp och säger att "du byggde det inte, någon annan har gjort det" förolämpade han varje affärsman som någonsin startat ett företag och försökt driva det framgångsrikt. Det är dags att vi står upp och säger "NEJ, herr President, du har fel. Jag byggde den här verksamheten."
Detta är mitt svar till Obama.


Och Gaster är inte ensam


5 Kommentarer:

Hjalbert sa...

I slutändan kommer det att handla om att Obama är snyggare än Romney. Folk blandar ihop honom med populära svarta skådespelare som till skillnad från i det verkliga livet får vara hjältar i stället för skurkar.

Anonym sa...

Tacka vet jag Sveriges Television. Felet är att USA inte har public service TV. Då skulle Romney haft ännu mindre chans. Fast SVT idag är kasst, för det börjar likna reklamkanaler.

Knute sa...

Obamas anhängare är desperata i sin kamp mot Mitt Romney. Det är illa när CNN måste erkänna att Obama-kampanjen är en lögn.

http://hodja.wordpress.com/2012/08/08/obamatilhaengerne-desperate-i-deres-kampagne-mod-mitt-romney/

Anonym sa...

Undrar vem det är som har byggt upp Obama? För han har ju inte gjort något för att uppnå den status han har nu.
//Arne

Knute sa...

Notis: 83% av läkarna hotar att hoppa av i USA.

Survey: 83% of Doctors Considered Quitting Over Obamacare

"Det vill säga, 83% av USA:s läkare funderar på att hoppa av om Obamacare går igenom, så om du vill veta hur de motiverar beslutet så läs artikeln. Här i Sverige talas det så vackert om att "ja, sen blir de nästan lika sociala som Sverige" och vår mer än 50%:iga skatt, där allt mindre går till sjukvården eftersom samma kassa också ska betala försörjningen av en halv miljon illiterata illegala muslimska invandrare. Som regelbunden sjukhuskund efter 50 års diabetes märker jag alltför väl skillnaden."

http://hanavihehadash.blogspot.se/2012/08/notis-83-av-lakarna-hotar-att-hoppa-av.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.