01 augusti 2012

Hur smart är det...

... att vara homosexuell invandringsentusiast? Kanske bögar och flator borde fundera på varför den mördade homosexuelle holländske politikern Pim Fortuyn kritiserade massinvandringen.

De gamla grekerna kunde räkna ut jordens omkrets, men numera har man inte har lov att räkna ut effekterna av invandringen från mindre utvecklade länder, enligt den ideologi som riksdag och media marknadsför i det samhällsexperiment som drivs av landets kulturmarxister med Reinfeldt, Bildt, Löfven och Expo i spetsen.

Man kan förstå hur de muslimska invandrarna ser på den påträngande Pride-festivalen där folk visar rumpan bar. Den är rena reklamen för islam, tycker de. Om det inte vore för att de kastar sten i glashus, när de klandrar Väst för omoral. Islams perverterade moral är många gånger värre. Profeten hade sexuellt umgänge med en nioårig flicka. Ayatollah Khomeini skrev en bok där han uppmanar till pedofili och sex med djur.

Islams homofobi är välkänd. Anledningen är att många unga män tvingas göra sin sexuella debut med varandra, flickorna är inlåsta. Homosexuella våldtäkter är inte ovanliga, men då är det offret som döms, enligt islams inverterade moral. Irans president Ahmadinejad på besök i New York skröt över att det inte fanns homosexuella i hans land, underförstått de blev avrättade så fort de upptäcktes.

I västvärlden är det följdriktigt numera främst muslimer som överfaller bögar. I samband med 2008 års Pride blev två homosexuella män överfallna och knivskurna av tre män med ursprung i muslimska länder.

I Stockholm visar Pride sina rumpor, medan homosexuella män samlas in för "behandling" i det islamiska Egypten:


3 Kommentarer:

Knute sa...

Politiet efterlyser udlænding efter homoseksuel voldtægt – Har ‘Muhammed’ tattoveret på højre arm

http://www.uriasposten.net/archives/39104

Anonym sa...

Tack för att ni finns.
Känner visst hopp när man inte är ensam om sina tankar.
Det kanske går att vända skutan innan det är för sent !!
Men hur ska PK-maffian kunna stoppas ??
Detta är en samhällsböld värre än koleran på sin tid ( den var det ingen som vurmade för ).
"Rör inte min kompis" - vi har blivit matade ett tag...

Knute sa...

Tack för uppskattningen!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.