22 augusti 2012

John Adams och Ann Barnhart har rätt

USAs konstitution var ämnad endast för moraliska och religiösa människor. Den är helt otillräcklig när det gäller att kontrollera andra sorters människor - John Adams.

Denna nation och detta samhälle kan inte överleva. -Ann Barnhart.
Videon är inte ett skämt. Den visar två flickor i övre tonåren som stal pengar från en nioåring som sålde kakor  för sin scoutgrupp.Korrelationen till de psykopater som bestämmer inom regeringen och finanssektorn är närmast perfekt.  De känner ingen som helst ånger. De är inte ledsna, men arga och upprörd över att de åkte fast och att samhället har mage att hålla dem ansvariga. De tror verkligen att de inte bara hade rättighet, men också en moralisk rätt till ett kuvert fullt med pengar,  därför att  de ville ha dem.
De anser också att eftersom den lilla flickan bara var 'övervakare' av kak-pengarna,  som  sedan skulle överlämnas till scoutklubben,  hade de, som tjuvar,  precis lika mycket rätt till pengarna,  och att de skulle ha fått behålla det som de stal.

Läs John Adams ord en gång till!

Denna nation är befolkad av samvetslösa, omoraliska, kriminella psykopater. Dessa människor finns överallt, från de trailerparker som dessa två slampor kröp ut ur,  hela vägen upp till ledning av varje mega-bank och de fyller den amerikanska kongressen - den verkställande grenen såväl som  den juridiska.  Det finns ingen möjlighet att denna nation kan överleva i den form det var tänk enligt konstitutionen för den första amerikanska republiken.  Konstitutionen från 1787 är "fullständigt otillräcklig" för att styra en nation av synnerligen omoraliska, gudlösa sociopater,  Det fungerar bara när nationen består av en övervägande majoritet av gudfruktiga, moraliska människor - och USA är  definitivt inte det längre.

Obama, Mitt Romney och Paul Ryan är precis som dessa två tjuvar. De två tjuvarna var åtminstone ärliga och uppriktiga om sina motiv och handlingar. Obama/Romney/Ryan är värre eftersom de är lögnare som vet att hela systemet är en jättestor matematiskt omöjligt lögn. USA är ett gigantisk, matematiskt omöjligt pyramidspel som inte kan räddas.

Även om de mest moraliska, rakryggade och enastående intelligenta människor genom någon sorts magi,  kunde kontrollera USA: s regering och finansiella system, skulle det inte finnas något de kunde göra för att förhindra en kollaps av ekonomin och regeringen, eftersom kollapsen nu är matematiskt bestämd.   Allt de kan göra är att försöka hålla stater samman, hålla oljan  flytande och försöka förhindra att landet invaderas av kineser och / eller ryssar.

Med tanke på allt detta, bör man fråga sig:  "Varför i hela friden skulle Mitt Romney, Paul Ryan, Obama eller någon annan vilja vara president för en nation som oundvikligen kommer att kollapsa?"

Svaret är:

"I grund och botten, behövde jag och min vän pengar och vi såg det här landet, och vi såg en skattkista full med pengar så jag tog pengarna och hon körde iväg. För vi behövde pengarna. Vi ville bara ha pengar. Inte för något särskilt  och det var ett enkelt sätt att få pengar."

Nationen USA  kan inte överleva på grund av de människor som befolkar den. Lycka till med att försöka göra något åt det, den 6 november 2012, eftersom valet  står mellan Stephanie och hennes vän -  och Stephanie och hennes vän (i videon ovan).

5 Kommentarer:

Peter sa...

Jag har aldrig varit religiös, och visst har också kristendomen missbrukats genom århundradena, men det finns ändå något hos dessa människor som jag beundrat.

Jag har också känslan av att allt började gå utför den dagen när vi slutade tro på Gud eller någon annan högre makt. Det enda vi ska tro på nu är masskonsumtion (helst på kredit), genusforskning, HBTQ-rörelsen, statsfeminism, multikulti etc.

Det pratas som att vi inte vill ha tillbaka det gamla intoleranta, instängda samhället, men frågan är om inte intoleransen i stället bara har blivit värre genom åren.

Anonym sa...

Ann Barnhart har rätt igen, dessa två flickor visar att de har moral som hyenor och rötan går rakt från dem hela vägen till toppen.
Det finns säkert många mycket moraliska människor som inte tror på Gud. Jag tror inte att ateister automatiskt är omoraliska monster och inte heller att alla katoliker är goda och moraliska människor. Livet är inte så lätt. Många människor är fortfarande religiösa men har lämnat korrupta kyrkor och det är inte konstigt att förstå.

Lisa/

Knute sa...

Obama’s ugly campaign

While Romney paid $3,226,000 in federal taxes in 2011, he also gave $4,020,572 to charities. The Obama attack on Romney makes one wonder if Mitt would have been better off stiffing the charities and paying an extra $1.4 million in taxes bringing his total tax percentage to 22 percent of his income. Certainly makes for a less compelling campaign ad, and Romney would have had an extra $2.6 million in his pocket.

In the 30-second world of political campaign ads, the public doesn’t find out that Romney gave more than 20 percent of his income away.

The public also doesn’t learn that Romney took zero salary when he saved the Salt Lake City Olympics from disintegration, and then did the same thing when he was Governor of Massachusetts.

Of course Obama knows this, but his job is to put Romney in the most unfavorable light possible.

http://netrightdaily.com/2012/08/obamas-ugly-campaign/

Arlav sa...

Tankegångarna är ju tillämpliga även i Sverige. (Inte helt överraskande..)
Göran Persson snodde 238 miljarder av pensionärerna, pengar som han sade, skulle återbetalas "krona för krona".
Hade det fungerat som i sagorna skulle hans näsa i det ögonblicket växt till minst en meter..
Resonemanget var, då, att dom har så mycket att det gör nog inget om jag nallar lite..
Resonemanget, idag, från miljömuppen Romson är detsamma, det finns så mycket stålar i pensionsfonderna att vi kan nog bygga (hyres)hus för en del av pengarna..
Detta från ett parti som säger sig värna om "långsiktighet"?
Varför ska summor undanlagda för framtiden betala dagens överkonumtion? Pensionärerna igen ska betala?
Följ t ex de uppsatta reglerna för asyl på Migr verket och vi kan säkert spara ett par hundra miljarder - per ÅR!
Byråkraterna av allam slag i "asylsvängen" får väl vidareutbilda sig till byggjobbare?

Ann-Marie sa...

Politiker är bara intresserade av en enda sak; att fylla sina egna fickor med så mycket som möjligt av skattebetalarnas pengar innan dom blir utröstade igen.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.