12 augusti 2012

Människor som bojkottar varor från Israel borde betänka...

... att det innebär att nazismens “Kauft nicht bei Juden" – “köp inte av judar” – är tillbaka. Den moderna antisemiten visar respekt för judar som varit döda i 70 år, men känner motvilja mot levande judar som vidtar försiktighetsåtgärder för att skydda sig...

Rubriken “Skott mot fredssoldater i Sinai” är ett exempel på den moderna antisemitism som kännetecknar nyhetsbyrån TT. Inte heller i texten framkommer att det var militanta islamister som sköt. En ouppmärksam läsare kan får för sig att det var Israel.

Det sitter ett gäng på den där nyhetsbyrån som gång på gång i sin rubriksättning försöker framställa Israel i dålig dager. TT borde byta namn till PP, palestinaarabernas propagandabyrå. Inte undra på att folk har så grunda kunskaper om Israel när all information filtreras. De människor som arbetar på nyhetsbyråerna har ända sedan 1970-talet rekryterats ur olika vänstergrupper som i sin tur stött terrorgrupper som Folkfronten för Palestinas befrielse, PFLP, med flera.

Lika vilseledande var tidningarnas rubriker när islamister nyligen dödade 16 egyptiska gränspoliser och använde deras fordon för att köra in i Israel och försöka döda israeler.

Dick Erixon: DN språkrör för islamistiska extremister


“Dagens Nyheter presenterar extremisternas version på förstasidan — det är judarnas fel! Jag kan för mitt liv inte förstå varför DN och andra svenska medier gör allt för att skydda islamistiska extremister och mördare. Det är något genomruttet i svenska mediers utrikesbevakning.”

2 Kommentarer:

Berit sa...

Varje gång jag läser eller hör om de hycklare som hävdar att man ska bokotta Israel blir jag full i skratt.
OK, go ahead! Släng ut din mobiltelefon, iPods, datorer och en mängd av de mediciner du tar. Allt detta är uppfunnet, tillverkat och utvecklat i Israel.
Adjö kära ni, men innan ni slänger datorn i soporna,

titta på denna video:


http://youtu.be/AbIQto3KPUM

Knute sa...

Det lille ørkenland har på 64 år udviklet sig fra ørkenstat til en af de førende lande i verden indenfor biotech, IT, alternativ energi, rumfart og vin på det det seneste. Hvorfor gjorde Jordan, Syrien, Libanon osv ikke det samme?

http://semit.wordpress.com/2012/08/27/israelsk-bank-vil-etablere-sig-i-shanghai/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.