08 augusti 2012

Därför blev jag Pia-nist

Pia K går som DF-ordförande och efterträds av Kristian Thulesen Dahl. Varför inte Morten Messerschmidt? En politiker med egenskaper värdig en partiledare, ja en statsledare.

År 2001-2011 var Dansk Folkeparti omhuldat stödparti åt den borgerliga regeringen (bilden). Resultatet ser vi nu: andelen icke-västliga invandrare är dubbelt så stor i Sverige. En klen tröst för danskarna, invandringen gör även Danmark till ett fattigare land.

I Sverige har allting handlat om att frysa ut Sverigedemokraterna
Pia Kjærsgaard: Lögn har blivit svensk mentalitet
Pia Kjærsgaard: Islams kamp mot kulturen
Därför blev jag Pianist

1 Kommentarer:

Knute sa...

På tal om länken ovan till Pia Kjærsgaards artikel "Islams kamp mot kulturen", så är det inte bara islamister utan även deras medlöpare som borde känna sig en smula medskyldiga.

Mr. MultiKulti's uppehåll i helvetet

I det sjunde århundradets Medina bodde en kvinnlig poet som hette Asma bint Marwan. Hon skrev en dikt som kränkte Mohammed, och för det blev hon mördad av en av Muhammeds följeslagare när hon sov i sin säng. Mördaren blev lovprisad i höga toner av Muhammed. Hur kan man ta avstånd från mordet på Theo van Gogh utan att ta avstånd från mordet på Asma bint Marwan? Hur kan man ta avstånd från mordet på Asma bint Marwan utan att ta avstånd från Muhammed som lovprisade mördaren? Hur kan man ta avstånd av Muhammed utan att ta avstånd från islam, eftersom islam är Muhammeds "produkt"?

Fotnot: Filmskaparen Theo van Gogh dödades på en gata i Amsterdam år 2004 av en holländsk muslim som var upprörd över filmen "Submission", en fiktiv studie av misshandlade muslimska kvinnor.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.