11 augusti 2012

Polisstat

Vet ni att i Amerika äger man inte vattnet som faller på den egna tomten, eller det som eventuellt finns under jorden?  Åtminstone inte i Kalifornien och Oregon.

Gary Harrington, har dömts till 30 dagars fängelse och 1500 dollar i böter för att han samlar regnvatten och snö i tre bassänger på sin lantgård i Medford Oregon. Lagen härstammar från 1925.
     "Jag offrar min frihet så att vi kan stå upp som ett land för vår frihet", förklarade Harrington för en skara människor som samlats utanför fängelset.
  
"Sunt förnuft är grunden för alla lagar. Utan sunt förnuft, är lagar absurda och vi har inte gått med på att styras av galenskap eller olagligheter", säger Harrington och tillade att hela Amerikas historia, handlar om hur medborgarna har offrat sina liv för att bevara dessa rättigheter.

Fallet Harrington är bara ett i mängden som visar hur etablissemanget använder omänskliga regleringsbefogenheter för att sabotera äganderätt och för att understryka att  amerikaner de-facto är feodala slavar som bara har rätt till vad regeringen uttryckligen fastslår.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.