09 augusti 2012

Svar på tal!

Hur "högerextrema" är de egentligen, konservativa bloggare som Pamela Geller och Robert Spencer? Ni vet, sådana som tar tydlig ställning mot extrem muslimsk aktivism. Nu får den svenske konstnären Lars Vilks på pälsen för att han sällat sig till deras skara.
Vore det inte dags att sätta sig in i fakta i stället för att skjuta på budbärarna? Dessa anti-jihadister säger ju sanningar. De uppviglar inte till våld, de försvarar oss med pennan och penseln.

Islamiseringen är inte ett hjärnspöke hos Geller och Spencer med flera. Att Muslimska Brödraskapet har infiltratörer i Obama-administrationen har varit känt länge, vilket har föranlett den republikanska politikern Michele Bachmann att inleda en undersökning.

Media och politiker inbillar sig att information om terrorism och islamisering skulle ge upphov till “rasism”. Men genom att media behandlar muslimer som ett kollektiv vågar inte de mer moderata muslimerna ta avstånd från jihad-krigarna. Knappast det rätta sättet att hjälpa muslimer att frigöra sig från sin förtryckande religion.

Newt Gingrich, som liksom Bachman var med och tävlade om att bli republikanernas presidentkandidat, skriver:
“Den underliggande drivkraften bakom denna desperata önskan att sluta ställa obehagliga frågor är elitens rädsla för att inte kunna kontrollera en ärlig diskussion om radikal islamism. De är rädda för att om folk förstod hur allvarligt radikala islamister är, skulle de kräva en mer konfronterande strategi.”

I scenariot ingår Muslimska Brödraskapets “tålmodiga jihad”, i kombination med mer otåliga typer som självmordsbombaren på Drottninggatan i Stockholm i december 2010, som hade kunnat döda många oskyldiga. En listig kombination av att framställa islam som fredens religion och samtidigt sätta skräck i folk.
De gör samma beräkning som Muhammed: när förhållandena är de rätta slår de till. Att tala om fred och samtidigt förbereda sig för jihad är en grundpelare i islam.

Uppdatering: Lars Wilks i New York den 11 september 20124 Kommentarer:

Knute sa...

Global Jihad – islams sjette søjle (sjätte pelare)

Kulturel jihad – det, man også kalder “stealth jihad” – er ikke mindre virkelig, eller mindre farlig, end den voldelige jihad.

http://denkorteavis.dk/2012/global-jihad-islams-sjette-sojle/

Hjalbert sa...

Det påminner mig om ett besök i ett bibliotek i en Stockholmsförort. En mamma och en pappa och ett barn satt vid ett bord och bläddrade i bilderböcker. Pappan pekade upprört på alla bilder av flickor som inte hade slöja och beslöt att de inte skulle låna några böcker. Mamman hade slöja för så att bara ögonen syntes. Det 3-åriga flickebarnet hade en slöja som dolde öronen. Helt perverst, enligt min mening.

Knute sa...

Etablissemangets tolkning av Taimours självmordsdåd i Stockholm:

Jerzy Sarnecki, förnekande: Det här är ett pojkstreck!

Britta Svensson, Expressen: Bara ett möte mellan människor.

Jan Helin, chefred. Aftonbladet: Vi gillar olika.

Mona Sahlin, S-avgående: Spännande.Vi svenskar måste integreras i det nya Sverige.

Lena Sundström, TV:4s hysteriker: Om vi inte pratar om det finns det inte.

Katri Linna, sparkad DO-chef: Detta beror på svenskarnas diskriminering! Jag yrkar på skadestånd.

Mattias Gardell / Memhet Kaplan (MP), islamvänlig socialist resp muslimsk riksdagsledarmot: Islamofobi!

Carl Bildt, frispråkig: Nä, nu tycker jag att vi alla tar varandra i hand och sjunger We shall overcome. Jag twittrar under tiden.

Fredrik Reinfeldt: Ursvenskt är rena barbariet! Men det här är civiliserat!

Nalin Pekgul (S): Men vad konstigt, jag vann ju kampen mot islamisterna i Tensta.

Ann-Charlotte Marteus, Expressen: Det här är SD:s fel!

Thomas Mattson, chefred. Expressen: Vi publicerar inte hans namn. Det har inte tillräckligt stort allmänintresse.

Gudrun Schyman, frilansare: Det här beror på könsmaktsordningen. Det kunde lika gärna varit en svensk man.

Abdirizak Waberi, riksdagsledamot (M) och islamist: Jag kan inte uttala mig om det här är bra eller dåligt: Jag måste fråga en imam först.

Från den nu nedlagda bloggen http://politisktinkorrekt.info/

Knute sa...

Problemet med islam framgår tydligt:

I Afghanistan demonstreras mot talibanerna, inte för att de mördar oskyldiga, men för att de glömde att ta bort 300 Koraner innan de brände en skola.

http://www.uriasposten.net/archives/39432

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.