01 augusti 2012

Svenska gruppvåldtäkter går nu på export

Gruppvåldtagen i Turkiet. En norsk 19-åring följde en grupp assyrier/syrianer/turk-kurder från Södertälje upp på hotellrummet i Alanya och blev våldtagen hela natten. Så här ser männen ut, enligt den svenska skamfläcken Aftonbladet.

Lås in dem och släng nyckeln. Människor med denna vedervärdiga kvinnosyn borde inte gå lösa. Men turkarna släppte "svenskarna" och skickade hem dem. Kanske de tyckte att människosynen var okej, flickan bar ju inte slöja.


Det kafkaliknande Sverige: 'Den politiska korrekthetens kronjuvel':"Reaktionerna på våldtäkten av en 18-årig svensk kvinna i Bollnäs av ett gäng invandrare för ett par veckor sedan manifesterar denna nya bisarra världsordning på bästa möjliga sätt: istället för att ställa sig på offrets sida kraftsamlade diverse vänstergrupperingar för att på fredagen den 20 juli demonstrera mot 'rasism'..."

Andelen våldtäktsmän bland etniska svenskar är extremt låg. Innan massinvandringen var gruppvåldtäkter ett okänt fenomen. Män som våldtas hör man också talas om numera, det var förmodligen ytterst sällsynt tidigare. Den arabiska kulturens problem är brist på normalt sexualliv. Löftet om sex i paradiset skapar självmordsbombare.


Riksdagen känner till sanningen om 6.532 våldtäkter:Läs även om en tidigare händelse: Irakisk gruppvåldtäktsliga fast i Södertälje

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Assyrier/syrian/turk-kurd är bland-etniciteten på de s k våldtäktsmännen i Alanya. Inte 'araber'.

Knute sa...

Tack för påpekandet, jag ändrar!

Anonym sa...

Det är inte vänstergrupperingarnas döttrar eller systrar som blir våldtagna. Därför ställer man sig på förövarens sida och skiter fullständigt i offret. Alltså är det helt ok att våldta i detta land så länge det inte drabbar sina egna. Det är så skrämmande nu att jag vågar inte låta min gravida flickvän åka tunnelbana längre utan tvingar henne köra bil. Detta får också en annan sida då det drabbar de goda muslimer som bor i vårt land

Anonym sa...

De goda Muslimerna kommer kommer kanske bli de onda inom snar framtid eller?

Carl Ericsson

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.