09 augusti 2012

Va, då! Mänskliga rättigheter?

Den utmärkta bloggen Vår stund i Sverige vädjar om hjälp för en 23-årig kvinna, som är dömd att stenas till döds i Sudan.

Samtidigt rapporterar Fox News och andra media,  att det är nästan garanterat att Sudans ledare och folkmördare kommer att väljas in i FNs Råd för Mänskliga Rättigheter.  Han har full uppbackning av hela den afrikanska delegationen.


Ett typexempel på att multikulturella organisationer inte fungerar. Medlemmarna har inget gemensamt mål. Samma sak gäller för NATO efter Sovjetunionens fall.

International Criminal Court har utfärdat en arresteringsorder för Sudans, Omar al-Bashir - den första någonsin för en sittande statschef - för brott mot mänskligheten som han påstås ha begåtts i Darfur. Ändå kommer han att inta sin plats i rådet i den senaste utnämningen, som verkligen understryker det absolut bisarra i hela FNs verksamhet.  Det är som att sätta "Jack the Ripper som ansvarig för en kvinnojour", säger Hillel Neuer, chef för UN Watch ....

Men våra politiska ledare följer råd och fördrag som  utarbetats av detta gäng av ligister, tyranner och kriminella pajasar!


1 Kommentarer:

Knute sa...

Från islamistiskt slaveri till Olympiskt Maraton

"Olympiadens Maratonlopp går av stapeln runt middagstid idag. En av löparna förtjänar betydligt större uppmärksamhet än vad han fått i medierna. Tjugoåttaårige Guor Marial från södra Sudan lärde sig springa genom att vara på ständig flykt från de islamistiska ligorna som terroriserade de kristna sudaneserna. Vid åtta års ålder sprang han inte fort nog utan infångades av en muhammedansk slavhandlare.

Nästan tio år som slav i Khartoum följde. Först som vuxen lyckades han fly och kom efter många äventyr till USA, där han fick asyl och permanent uppehållstillstånd. Där upptäckte man också att Guor är en fantastisk löpare. Men eftersom att han inte är medborgare i USA och det nybildade Sydsudan ännu inte har en olympisk kommitté tävlar han idag under IOC:s flagga."

http://jihadimalmo.blogspot.se/2012/08/guor-springer-for-friheten-fran.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.