16 augusti 2012

"You people"

"De kommer att kedja er alla igen"  (y'll, som man säger här på södersidan), sade VP. Joe Biden till sina åhörare i Virginia, som till största delen bestod av svarta.

Att hänvisa till svarta människor som "you people" och antyda att de ska återföras till slaveri,  borde vara sista spiken i kistan för Joe Biden.  Vi hör förslag från lite olika håll nu, att Obama bör ersätta Biden med Hillary i stället.
McCain, som numera är en obamarådgivare antyder detta och för inte så länge sedan ifrågasatte Rudy Guiliani om Biden var intelligent nog att fungera som VP.
För ca ett år sedan skrev jag att Democrats letade efter godtagbara ursäkter att ersätta Obama med Hillary inför detta val och nu har man ett unikt tillfälle att ge henne ett försprång till valet 2016.

Fd. virginiaguvernören  Doug Wilder, (D) uppmanade Biden att backa: "Slaveriet är inget att skämta om" (Källa: Politico)
När grodor tidigare hoppat ur Bidens mun har vi hört ursäkter:
"Biden är Biden. Du vet, Crazy Joe. Han kan gå lite för långt ibland men man kan inte låta bli att gilla honom."
 Läget är lite annorlunda nu, när Biden plötsligt i folks medvetande, jämförs med den mycket intelligente och kunnige Paul Ryan. Democrats kan förneka att de ligger bakom anklagelserna om att Romney är ansvarig för en cancersjuk kvinnas död,  men hur tar de avstånd från sin egen VP?

Vad kommer Biden att kläcka ur sig härnäst?
 Att Republicans "tvättar pengar" och att de har "tvålfabrikerna" redo för er. Är det för mycket? Och vad är det för skillnaden mellan att säga det och att  säga till människor, vars minne av slaveriet fortfarande är färskt, att de riskerar att åter förslavas?

För att gå tillbaka till "you people" är ju Bidens inställning till färgade inte någon nyhet precis. Men man skulle kunna tro att när han arbetat i  Obamas administration, inklusive med presidenten själv,  att det är människor och inte hudnyanser som imponerar. Men, nej,  Joe skiljer tydligen  mellan massorna av svarta människor och de som är "smarta,  rena och en snygga."

Men Hillary har kanske också några skelett i garderoben?1 Kommentarer:

Knute sa...

Det finns utan tvivel väljare som kommer att rösta på grundval av sin övertygelse om att Obama "bryr sig" mer om dem. Men det är en tro som övergår allt förstånd. Den politiska illusionen av få något för ingenting från ledare som "bryr sig" har förstört många nationer.

Thomas Sowell

http://synopsis-olsen.blogspot.se/2012/08/morgen-eller-srgetid-i-amerika.html

http://www.wnd.com/2012/08/paul-ryan-and-obamas-mourning-in-america/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.