29 september 2012

EU - en växande totalitär mardröm

    En varnande uppenbarelse av apokalypsen:

“Den 'före detta' maoisten och talesmannen för eliten, José Manuel Durão Barroso, ordförande för Europeiska kommissionen, och hans medhjälpare har beslutat att EUSSR-byråkratin borde stjäla mer pengar från européerna de närmaste åren. Förmodligen behöver de utse fler ickevalda själssugande ligister att härska över massorna.

För Sveriges del betyder detta att avgiften/skatten på 30 miljarder kronor kommer att öka till cirka 40 miljarder kronor. Det är en massiv ökning av EUSSR-konfiskering från det svenska folket. Storbritannien, Danmark och Tyskland är andra länder som står inför höjda kostnader utan att få andra fördelar tillbaka än glädjen att lyda ännu fler kommissarier.

Personligen ser jag den delvis socialistiska och delvis fascistiska Europaunionen som det största hotet mot Sverige och det svenska folket sedan den konstige österrikiske målaren lät sina stormtrupper löpa amok över hela Europa - och kanske det största hotet någonsin.”

I och för sig låter 40 miljarder om året ganska lite om man jämför med vad folkinvandringen kostar - kanske 300 miljarder? Men indirekt ligger EU även bakom detta. Om nationalstaten hade fått behålla sin suveränitet hade möjligen våra politiker kunnat hålla bidragssökare, kriminella och islamister utanför gränserna.


Tjeckiens president blev igår beskjuten med luftpistol när han skulle inviga en bro. Han skadades inte av kulorna, och sa "Jag skulle gärna ha slagit tillbaka men hann inte". Vaclav Klaus har gjort sig känd som en provocerande och frispråkig man som inte drar sig för att kritisera det som pågår inom EU.

"Den nya satsningen på en EU-federation, komplett med sin egen statschef och armé, är slutfasen av förstörelsen av demokratin och nationalstaten," varnar Klaus.

"När jag satt bredvid José Manuel Barroso, Javier Solana och andra EU-representanter blev jag nästan galen när jag hörde vad de sa," sa Klaus till den tjeckiska tidningen Lidové noviny.

Vaclav Klaus är ett ljus i EU-mörkret och man är därför rädd att han kan sätta käppar i hjulet genom att uttala sig offentligt. Vid ett möte med medlemmar i Europaparlamentet på slottet i Prag blev han attackerad på det grövsta. Och när han talade i EU-parlamentet möttes han av burop och Håll tyst!

EU:s konstruktion liknar Sovjetunionen. Ingen ska slippa undan, varken människor eller djur. Allt och alla ska bokföras och förses med GPS-sändare. Kontrollapparaten utvidgas på grund av folkvandringen från länder utanför EU. För att upprätthålla skattetrycket krävs angiveri och övervakning.


9 Kommentarer:

Errbe sa...

Våra helylle-demokrater Anders Wijkman och Jan Eliasson tycker också att vi behöver "En ny världsordning".

Den förre var vice ordförande i the Club of Rome och den senare har just blivit vice generalsekreterare i FN. Båda organisationerna driver oförblommerad propagande för en totalitär, global superstat.

Anonym sa...

Vi lader os regere i Europa af ikke folkevalgte ledere.
Det er så forkert, som det kan være.
Det meste af Europa har været styret af folkevalgte i masser af år, med få undtagelser.
At vi finder os i det er ubegribeligt!!!

falkeøje

Knute sa...

Barroso utnyttjar krisen för att göra EU till en "federation" à la Sovjet. Obama exploaterar också krisen.

Occupy Wall Street-rörelsen protesterar mot banksters (bank-gangsters) men båda drar under Obamas kommando åt samma håll, en ekonomisk kollaps! USA:s statsskuld har ökat från 10 till 16 trillioner dollar under Obama.

Presidentens anhängare fortsätter att ignorera hans maktmissbruk och trampande på medborgerliga rättigheter. Obama har tagit sig rätten att avrätta amerikanska medborgare som misstänks vara terrorister, utan vare sig rättegång eller bevisning. Nu tränar han militären för att föra krig mot det amerikanska folket under en kommande ekonomisk kollaps. Sådant ska allmänheten inte få veta och därför pågår ett ständigt arbete i media för att sanera hans image.

Anonym sa...

Knute,
Var nyligen i USA under några veckor och kunde uppleva en helt annan debatt om Obama's förrädiska politik på Fox's News. Uppfriskande att man överhuvudtaget diskuterar, jämfört med den totala tystnad och det totala åsiktsförtryck som råder i Sverige. CNN (som jag har på mitt TV-utbud i Sverige) har ju blivit allt sämre och jag ids inte längre titta. Därför var dessa program som att andas frisk luft igen och jag har lagt upp de på Bokmärken (Favoriter) och börjar dagen med att titta på gårdagens 4 programavsnitt (2 x 2). Här är länkarna:
http://www.foxnews.com/on-air/hannity/index.html
http://www.foxnews.com/on-air/america-live/index.html
Övriga TV-kanaler, CNN, ABC och NBC ägnar sig bara åt att ljuga och att dölja allt som är negativt för Obama.

/SB

Anonym sa...

@SB
Efter att ha bott i USA i 42 år kan jag bara hålla med dig.Foxnews är utan tvivel den bästa kanalen i USA. Hannity är lite för mycket för mig. Gillar O'Reilly The Factor bäst även om han är lite "overbearing" ibland. Men som nyhets kanal är CNN ganska bra. Men glöm dem om det gäller politiska frågor då är det bara Obama det gäller.
//Arne

Knute sa...

EU vill tvångsintegrera svenskarna!

Europarådskommission föreslår tvångsintegrering.

"Läsaren förstår snabbt att det tillstånd kommissionen ondgör sig över inte är den skenande kriminaliteten i spåret av massinvandringen. Det som ECRI kallar positiva utvecklingar tycks handla om ren och skär diskriminering av etniska svenskar. Vad kommissionen har uppmärksammat är att många invandrare bosätter sig, frivilligt eller ofrivilligt, i invandrartäta enklaver varifrån fler och fler svenskar flyr så fort de bara kan. Bland annat detta vill ECRI att regeringen kraftfullt motverkar.”

http://avpixlat.info/2012/09/30/europaradskommission-foreslar-tvangsintegrering/

"Reflektion: Man kan ju fråga sig om detta förslag är ett beställningsuppdrag från islamister i EU!"

http://vartdagligabrod.blogspot.se/2012/10/eu-vill-tvangsintegrera-svenskarna.html

Anonym sa...

Europa blir en idealisk federation att styra. Medborgarna kan inte ens tala med eller förstå varann pga språkskillnader. jämför med USA där man åtminstone talar samma språk över hela landet.
EU-federationen blir språkligt och kulturellt betydligt mer uppdelad och avsevärt lättare att manipulera. Lite som Kina med alla sina språk. Kanske inte enda likheten. Media är redan helt stats- elle konsensusstyrda i de flesta länder.

OPK

Anonym sa...

OPK
Din kommentar är verkligen "huvudet på spiken". Gud bevare oss för att få en EU-federation.
Mats (Malmo)

Knute sa...

Statens allt för oambitiösa totalkontroll

http://punditokraterne.dk/2012/10/02/statens-alt-for-uambitiose-totalkontrol/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.