08 september 2012

Fenomenet dum godhet

Ett fantastiskt blogginlägg av Ruben Palma, Episoden om den utländske förbrytaren och den danska Irmaflickan, handlar om hur en önskan att göra gott, här och nu, leder till en försämring av situationen.

Påminner en del om motiven för och konsekvenserna av vår nordiska länders "generösa" invandringspolitik, i synnerhet den svenska riksdagens lyckade mordförsök på en nation:

Aldrig har så många asylsökande kommit till Sverige som nu. Cirka 175.000 asylsökare väntas det närmaste året. Samtidigt ökar antalet familjeföreningar till en rekordnivå. Det beror på att Migrationsdomstolen i våras slog fast att det inte krävs pass. Vilket samhällsexperiment! Och det enda alternativet, Sverigedemokraterna, ligger och stampar på drygt 5 procent, eftersom man inte kan diskutera dessa frågor i Sverige!

För att återgå till Ruben Palmas berättelse. Bloggen Polemikens tolkning är att Danmark är en Irmaflicka: "Z:s feghet är klassisk, och Irma-flickans brännande önskan om att bli förförd av det främmande och farliga är huvudpunkten: Sanning och rättfärdighet måste ge vika när kvinnor känner. Om så deras bröder skall dö. Slaget om Danmark är förlorat, för vem skulle dö för en sådan Irma-flicka?"

Tja, den där brännande önskan om det främmande och farliga kanske finns i en del fall. Som jag skrev för en del år sedan, de västeuropeiska kvinnorna har förlöjligat och förtryckt männens maskulina instinkter och gjort dem till tråkmånsar. Så kommer shejkerna från öknen och lockar med underkastelse. Islam betyder underkastelse.
Men trots allt är det inte allt för många kvinnor som känner sig lockade att underkasta sig. En måttlig dos feminism kan visa sig dödlig för islam därför att den kan inte överleva utan kvinnoförtrycket.

Den muslimska invandringen är det största bakslaget någonsin för kvinnors jämställdhet i Europa. I Palma de Mallorca har muslimer fördrivit de kvinnliga parkeringsvakterna, nu är det bara män som törs utöva det yrket. Nyligen visade en svensk imam i ett TV-program hur man slår frun. Jämställdheten rullas tillbaka med våld och hot, men inte av dem världsfrånvända feminister tror.

I Sverige våldtas unga flickor på löpande band. För några år sedan bestämde diskrimineringsombudskvinnan DO att rätten att utöva islam går före jämställdhet. Alltså klartecken för de imamer som predikar om att följa pedofetens exempel och våldta de otrognas kvinnor. Men DO gjorde fel, religionsfriheten får inte accepteras som ursäkt för kränkningar av kvinnans rättigheter, det har till och med det annars så islamvänliga Europarådet fastställt.

I vissa avseenden ligger Sverige till och med före den "arabiska våren" när det gäller sharialagar. Sedan många år vill Miljöpartiet tillåta så kallade polyamorösa äktenskap, anledningen är islams polygami. Strategin är klar, alla legala hinder ska undanröjas för en "polyamorös" man med fyra fruar att utmana välfärdsstaten. En muslimsk man som lever med fyra fruar i Sverige kan leva mycket gott på skattebetalarnas bekostnad.
Ett argument mot månggifte är att det öppnar porten på vid gavel för fri invandring från muslimska länder. Om en man kan ha fyra fruar, vilken anhöriginvandring det skulle bli! Vi bör stämma i bäcken med tanke på den enorma befolkningsexplosionen i muslimska länder.

Fotnot: Irma är en dansk butikskedja ägd av Coop. Logotypen Irmapigen kom till världen 1907.

1 Kommentarer:

Errbe sa...

En vapenvägrare satt i fängelse samtidigt med en av de allra värsta förbrytarna. (Jag hinner inte gräva fram namnen just nu.)

Han berättade att förbrytaren fick 900 brev från kvinnor som ville träffas ! ! !

Jag minns också en uppgift om en livstidsfånge som blivit gift 9 gånger i fängelset.

Det är kanske ändå Islam som är rätt ? ? ?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.