06 september 2012

Fler fula ord

Media anklagar Republicans för att vara rasister och pekar på vissa ord för att illustrera det och listan blir bara längre. Chicago och "food stamps" (matkuponger) är nya ord liksom arg, konstitution, erfarenhet, Obamacare, priviligierad och "Holding down the Fort".
 Golf är också rasistiskt men de enda svarta spelare jag kan påminna mig är Tiger Woods och Obama, så vem är rasist om man anser det?

Och vad sägs om den här knappen? Kan vi bara rösta på en svart kandidat som president i fortsättningen?


Man får inte säga att Obama är arg - men att beskriva honom som aggressiv är acceptabelt.
Detta är ren desperation. Det finns ingenting positivt man kan peka på som Obama har åstadkommit,  så allt man kan göra när han kritiseras är att skrika: Rasism!

"Jag har en dröm", sade Martin Luther King och jag är helt övertygad om att han strävade mot ett samhälle av "färgblinda".  Inte som nu, en verklighet av politisk korrekthet, vilket betyder precis tvärtom. Hans dröm var att människor skulle bedömas efter sin karaktär.
Med den definitionen, är det rasism att stödja en kandidat enbart på grund av hans hudfärg.

Även bland de människor som själva kallar sig Democrats beskriver 25% Obama som "misslyckad" eller "ett misslyckande", "inkompetent", "en besvikelse" och "lögnare".

I fredags nådde den nationella skulden 16 trillioner, från att ha varit 10.6 när Obama tillträdde.

Jag måste lägga ut den här bilden innan ordet stol också kallas rasistiskt.

5 Kommentarer:

Peter sa...

De kan ju rösta på någon av de svarta Tea Party-anhängarna, LOL!

Berit sa...

De anses inte vara "riktiga" svarta....kallas Onkel Toms och Oreos.

Berit sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Berit sa...

"I vote white because it feels right"

Tänk om man skulle gå omkring med en sådan skylt.

Peter sa...

Eller: I'm white and I'm proud.

Nåväl, men det var väl så att ca 90 procent av de svarta i USA sade att de röstade på Obama just för att han var svart. Eller som en bekant i USA sade: "Obama är den ende president som blivit vald på grund av sin hudfärg."

Vi behöver ju inte fråga oss vad som hade hänt om vita personer hade sagt att de röstade på McCain bara för att han var vit.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.