11 september 2012

Frågan som ingen politiker vill tala om (det är inte EU-bubblan)

När åtstramningspolitiken biter till, kommer marxistiska förklaringsmodeller åter till "heders". Problemen med invandring och islam sopas under mattan. Till och med Geert Wilders ligger lågt och talar hellre om euro-krisen och att Nederländerna ska lämna EU:

"Malmström är en vänster-hippie. Det finns en europeisk kommissionär, fru Malmström, som jag kallar vänster-hippie. Hon säger att vi inte har rätt att förändra vår invandringspolitik. För att kunna stoppa islamiseringsprocessen i Nederländerna bör vi lämna europeiska unionen. I EU är vi inte tillåtna att vara ett suveränt land som självt bestämmer vem som ska få komma till vårt land, och vem som inte ska få det."

Vid förra valet i Nederländerna fick Wilders Frihetsparti en vågmästarroll i Nederländerna. En välsignelse för demokratin, eftersom det ju i längden inte går att hålla missnöjet med invandring, islam och EU borta från politiken.

Nu måste emellertid Wilders räkna med ett bakslag. Ett maoistiskt socialistparti har uppstigit som en vålnad och tillsammans med socialdemokraterna lyckats vända uppmärksamheten bort från den muslimska massinvandringen. Nu är det klasskamp som gäller. Precis som i Sverige förklaras försämringar i skolor och sjukvård med den sittande borgerliga regeringens politik, inte med invandringens sociala och ekonomiska kostnader.

Ja, när det råder självcensur får väl folk hålla tillgodo med de politiskt korrekta förklaringarna. Men om invandringsexperimentet slår fel finns ingen ångerknapp, tänk på det nästa gång ni röstar. Tyvärr finns det några som inte riktigt förstått det. Den dag tillräckligt många är vakna nog att rösta på partier som Sverigedemokraterna och Frihetspartiet har vi blivit en minoritet i vårt eget land. Den muslimska befolkningen växer fort.

8 Kommentarer:

Knute sa...

I år byggs 30.000 nya bostäder i Sverige. Tvåtusen somalier till Sverige i veckan är 104.000 per år... Låt återföreningen med släkt och klaner ske hemma i Afrika!

HazeP sa...

Ja, det är så komiskt att höra vänsterväljare skylla nedmonteringen av välfärden på Alliansen i Sverige, när båda falangerna vill ha mer massinvandring.

Och den svenska arbetaren bara fortsätter att rösta som han/hon alltid har gjort och tror att det ska hjälpa ...

Da Capo sa...

Frihetspartiet - vad nu det är - har tydligen gått i graven!

"Gott nytt år önskar Frihetspartiet!
År 2011 är nu slut och vi har ett nytt härligt år framför oss som skall fyllas med massa trevligheter."
http://www.frihets-partiet.se/

Sverige - vad nu det ät - har snart också gått i graven. Passa på att köpa dig en iPod innan.

Anonym sa...

Knute:


"Somalier i Sverige

Under åren 2000–2011 har cirka 29 500 somalier sökt asyl i Sverige. I början av decenniet kom det inte så många asyl­sökande från Somalia – 260 år 2000 och 525 år 2001. Den stora ökningen inträffade år 2007 då 3 349 somalier sökte asyl i Sverige. Tre år senare, 2010, kom 5 553 asylsökande somalier till Sverige. Under 2011 sökte 3 982 somalier asyl i Sverige. Samma år avgjorde Migrationsverket 3 617 asylärenden och beviljade uppehållstillstånd i 91 procent av ärendena.

Många somaliska medborgare har också ansökt om uppehållstillstånd på anknytning till en familjemedlem som har uppehållstillstånd i Sverige.

Enligt Statens statistiska centralbyrå fanns det 2011 sammanlagt cirka 40 200 somaliska medborgare i Sverige. Hur många svenskar som har sina rötter i Somalia är svårt att säga, men under åren 2000–2011 beviljade Migrationsverket drygt 7 200 somalier svenskt medborgar­skap."


http://www.migrationsverket.se/info/4358.html

Errbe sa...

Det kunde ju fungera om somalierna hjälpte till med att betala och bygga de bostäder som de behöver. . .

Arlav sa...

"Den dag vi vaknar och..."
Jag skulle vilja se det lite tvärtom.
Den dag då invandrarna får ett eget parti - då j-ar!
I Sverige behövs ju inte mer än 6-10% för att orsaka tillräckligt stor oreda i de betongblock som är svensk politik.

Knute sa...

Att inte skicka tillbaka asylsökande till första asylland motsäger EU-fördragen, men tidningarnas snyftskriverier har nu resulterat i att "15-årige Ali" ska få stanna i Sverige:

"Ett fullständigt vanligt medelålders 'ensamkommande flyktingbarn' med grå tinningars charm, som kom på att den livslånga 'helpensionen' på skattebetalarnas bekostnad är mycket mer generös i Sverige jämfört med Italien."

http://avpixlat.info/2012/09/11/migileaks-sanningen-om-den-afghanske-15-aringen/

Det är inget fel på Italien som asylland! Svensk invandringspolitik svävar i det blå. Enligt den politiskt korrekta tolkningen av så kallade mänskliga rättigheter finns i princip inga medborgarskap. Medborgerliga rättigheter erkänns inte och nationalstatens suveränitet är något man skrattar åt.

Anonym sa...

Här i Sverige finns det inte arbete ens för svenska ungdomar. Men i Somalia, Syrien och en massa andra muslimska länder finns det ju massor av arbete nu p.g.a. allt det som de själva skjutit och fortsätter att skjuta sönder!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.