13 september 2012

Fredens religion i aktion

Importera fler av dem....

Obama-administrationen och media vill få oss att tro att det var en film som orsakade att fyra amerikaner dödades i Libyen. Samma resonemang som att en kvinna kan skylla sig själv om hon blir våldtagen för hon hade kort kjol en djupt urringad blus.

"En filmproducent gick under jorden sedan YouTube visade ett utdrag från hans film som kritiserar profeten Muhammed. Associated Press påstår att det utlöste arga övergrepp på amerikanska beskickningar, av ultra-konservativa muslimer i Egypten och Libyen.
"

Tänk lite på logiken i detta:
Muslimer är arga för att en film ställer deras religion i dålig dager och då bevisar de det hela genom att mörda fyra personer.

Det är befängt att skylla terrorism på en film.

13 Kommentarer:

Knute sa...

Även för en kompetent och erfaren journalist är det svårt att låta bli att avslöja sina sympatier, ordvalet är avslöjande:

"Utrikespolitiken var i princip osynlig i den amerikanska valrörelsen – fram till nu. Barack Obamas fiender HÄVDAR att han misskött Mellanöstern; Mitt Romneys fiender FASTSLÅR att han visat att han definitivt inte är redo för presidentämbetet."

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/utrikespolitiken-slagtra-i-usa-val_7498012.svd

Anonym sa...

Jag tror att Obama är en muslim.
//Arne

Knute sa...

Enligt konstitutionen är presidenten högste befälhavare. Med turbulens i Mellanöstern, har han inte agerat som det. Det kostade Amerika en ambassadör i Libyen.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cyQfZFKpCZg#!

Knute sa...

Obama har sålt västvärlden till islam!

"Obama är det yttersta uttrycket för relativism i bred bemärkelse, men i detta fall den religiösa relativismen. Under ett tal vid Kairo-universitetet citerade han några verser från Koranen, varigenom han fullt ut legitimerade islam och satte den i nivå med judendom och kristendom. Genom att göra så, okritiskt och utanför kontext, institutionaliserade han idén om en god och moderat islam, samt föreställningen om att terrorismen i verkligheten utförs av en liten minoritet av fanatiker som har avlägnat sig från den “riktiga” islam.

Detta beror helt klart på okunnighet, för det är bara att läsa Koranen i sin helhet eller den officiella biografin om Muhammad, för att inse att islam är en ideologi som inspirerar, förkunnar och ger order om hat, våld och död. Obama har helt anammat den religiösa relativismen, och historien kommer att peka på honom som den främsta arkitekten bakom försäljningen av vår civilisation till islamisk radikalism, utförd av ekonomiska skäl."

J’accuse fra Magdi Allam: Obama har solgt Vesten til islam

https://www.document.no/2012/09/jaccuse-fra-magdi-allam-obama-har-solgt-vesten-til-islam/

Lejeune sa...

Begreppet "nyttiga idioter" får en vidgad innebörd och fördjupad tolkning om man ser till hur svenska journalister skyller allt på en film som har funnits tillgänglig på nätet en längre tid. Mördandet av amerikaner i muslimska "paradis" är helt klart orkestrerat av fina representanter för "fredens religion".

Gunnar Englund sa...

Vid en demonstration mot Mohammed-teckningarna för några år sedan bars plakatet "Behead those who say Islam is violent"!

pela68 sa...

"Muslims are offended a lot. Statistics say that 40 percent of Muslims are offended at any given time, but 80 percent of Muslims found that statistic offensive, conclusively proving it wrong."

-Daniel Greenfield

Anonym sa...

Islam är en nazistisk, nihilistisk dödskult, som endast kan förstås i termer av psyko - patologi. Den måste nagelfaras, kritiseras, hånas och med ALLA medel bekämpas. Nej, jag tror inte Obama är muslim, eller har en hemlig agenda för muslimer, men jag tror han är överdrivet feg, vill förstås undvika en världsbrand i onödan (en global kris, i princip ett tredje världskrig, riskerar dra in Ryssland och Kina, och eskalera till ett kärnvapenkrig, och vem vinner på det?) men han riskerar att skjuta sig själv i foten, om han inte sätter hårt mot hårt.

Ulf Claesson, Göteborg

Anonym sa...

Ulf Claesson.
Du har fel om Obama. Jag har sett minst två videos där Obama i talarstolen har sagt
"my islam faith". Men det var innan förra presidentvalet.
//Arne

Anonym sa...

Rättelse. Skulle vara "my muslim faith"
//Arne

Unknown sa...

Islam är en filosofi och såna är inte farliga om de används som sån.När de muterar med politik och vidskepelse däremot,då blir det något annat.Men alla är ju lika påstår flamset?//nisset

Anonym sa...

Med tanke på vad som hände Salman Rushdie och annat senare ,vågar man vara annat är anonym ?
Islam är absolut ingen fredens religion -- snarare tvärtom -- ett maktverktyg för en liten grupp tokiga män ....

Olli Rein sa...

Obama är väl med råge den sämsta president USA har haft. Jag har visserligen sett en ranking av presidenterna i något sammanhang, men vet inte var.
Kanske Berit vet, jag tror att det var någon som var nära Abraham Lincoln i tid, men minns också någon i början av 1900-talet troligen runt 1912.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.