15 september 2012

Gevär är inga särskilt bra klubbor


U.S. Marines, som försvarar den amerikanska ambassaden i Egypten, har inte tillåtelse enligt utrikesdepartementet att använda skarp ammunition, vilket begränsar deras förmåga att svara på attacker, som det som hände vid den amerikanska konsulatet i Kairo.

Ambassadören i Egypten, Anne Patterson "tillät inte det", enligt flera rapporter från bloggar från US Marine Corps. "Hon neutraliserade alla amerikanska militära resurser som var ämnade att bevara hennes liv och skydda den amerikanska ambassaden."

Amerikanska tjänstemän har ännu inte bekräftat eller kommenterat rapporterna. Time Magazines Battleland blogg rapporterade i torsdags: "Höga amerikanska tjänstemän avböjde sent på onsdagen att i detalj diskutera säkerheten i både Kairo och Benghazi, så förklaringar kan låta vänta på sig."
Om detta är sant, visar rapporter visar att Patterson underlåtit att uppfylla sina skyldighet att skydda USA:s intressen, fastslår Nightwatch.

Stäng alla ambassader i Mellanöstern. Packa ihop och åk hem!

1 Kommentarer:

Steve sa...

Som info (2)


14/09 14:02
150 soldat-gravstenar i Benghazi förstördes systematiskt, i mars. Soldaterna hade befriat Libyen på 40-talet. Mobben som slog sönder dem skrek ”De är hundar, de är hundar”.
Och i juni sköt man med raketgevär, just i Benghazi, mot brittiske ambassadören…
Någon reaktion från Washington? Nix.
”Tala vänligt med dem, så inser de att de har fel och blir din vän.”
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2109873/Benghazi-Shocking-video-Churchills-Desert-Rats-graves-smashed-rubble-Libyan-rebels.html
http://www.liveleak.com/view?i=54c_1330621949


Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.