06 september 2012

Hotat världsarv: vår civilisation!

I Danmark demonstrerade igår en flock islamister och salafister mot danska soldater som är i krig i främmande länder; med texter som "Era soldater är i helvete, våra i paradiset".
En annan grupp hällde målarfärg över ett minnesmärke över fallna danska soldater.

Islamister och deras medlöpare anklagar Västvärlden, vilket hyckleri! Deras så kallade religion har en lång historia av att halshugga vantrogna, förstöra kyrkor och spränga sig själva för att skapa floder av blod. Muslimerna som demonstrerade i Köpenhamn tillhör den riktning inom islam som är på snabbast frammarsch, den saudifinansierade salafismen. De anser sig ha rätt att utropa heligt krig mot alla otrogna, dit även muslimer med annan hållning räknas. Eftersom de hånar danska soldater, och därmed danskarna, finns bara en lösning: Ut! Res härifrån! Vi har ingen anledning att förse er med bostad och fickpengar.
En annan sak är att kriget i Afghanistan verkar vara ett hopplöst företag. Vi kanske borde stoppa islamiseringen här hemma först, innan vi skickar ut soldater att rädda världen från den.

Islamister i aktion. Krigsfångar blir halshuggna, och den som ägnar sig åt sång- och danspartyn i Afghanistan får halsen avskuren.

Ingen håla i helvetet är djup eller het nog för de djävlar som halshögg två barn, en 12-årig pojke och en 6-årig flicka. Som Nordens andlige fader Martin Luther sade, "Svärdet prisas mycket i Koranen".

Problemet med islam framgår tydligt: i Afghanistan demonstreras mot talibanerna, inte för att de mördar oskyldiga, men för att de glömde att ta bort 300 Koraner innan de brände en skola.

Kulturberikningen sprider sig. Även det afrikanska landet Mali har drabbats. En man och kvinna stenades till döds av islamister inför 200 åskådare. Gamla gravmonument förstörs därför att de uppfördes av sufier, en fredlig variant av islam och därför förbjuden. Musik är en uppfinning av Satan och förbjudet. Den som sa det var det. Islam är en satanisk dödskult.

Musik som kränker muslimer:

Music in general, A rap CD with Quranic verses. An award winning Spanish song, A party honoring late rock star Freddy Mercury, Mozart, Gospel music in a church van, a Muslim prayer set to House Music, Rock Singer who Bared his Chest, Vande Mataram, the Indian National Song, Avril Levigne, Gwen Stefani, Paul McCartney, Dancing, Busta Rhymes song "Arab Money", Discos, Rihanna, I-Dance Contest, German Soccer Club Song, Kelly Clarkson.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.