11 september 2012

Interpol och svenska myndigheter bistår saudiska ambassaden att jaga konvertit

Från Religious Liberty Prayer Bulletin:

I slutet av juli rapporterade saudiska medier att en saudisk kvinna vid namn Maryam (28) olagligt hade konverterat till kristendomen och flytt landet. Hennes familj har anklagat två män - en libanesisk och en saudisk medborgare - för delaktighet i hennes omvändelse och flykt. Männen kommer att möta domstolen den 15 september.

Fastän en kvinna som säger sig vara Maryam berättade för en arabisk TV-kanal att hon konverterat genom en dröm och funnit frid i kristendomen, vidhåller saudiska medier att det antingen är bedrägeri eller tvång. Kvinnans familj har antytt att hon är offer för människohandlare. Interpol samarbetar enligt uppgift med den saudiska ambassaden i Stockholm och svenska myndigheter för att hitta och återlämna "flickan" innan hennes "kidnappare" kan flytta henne till ett annat land.

Be för henne. Skydda Maryam från att tvingas återvända till Saudiarabien, där hon som avfälling kan stå inför en våldsam vedergällning, till och med döden.

- - -
Svenska myndigheter använder alltså allmänna skattemedel för att jaga en kvinna som flyr från sharialagar, och vill ha ett normalt liv som bara kristna värderingar kan ge. Hon flydde till Sverige, det superdemokratiska landet, för att hon ville leva som en västerländsk kvinna. Likadant som alla våra sossekvinnor, kommunistkvinnor och självutnämnda feminister lever, de som egentligen borde motsätta sig kvinnoförtrycket, men som himlar med ögonen och i en logisk kullerbytta säger att det är "muslimhatare" som är problemet.

För saudiaraberna är det en prestigefråga, de ger inte upp så lätt, en kvinna ska inte få vinna över de stora rika shejkerna. Hur omutbara är egentligen svenska myndighetspersoner?

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.