14 september 2012

Nya fall tickar regelbundet in

"Islam är en cancersvulst" är namnet på en Muhammedfilm som ännu inte finns, utom i fantasin hos de 3000 demonstranter som i en kombination av okunnighet och självgod indignation försökte storma USA:s ambassad i Kairo, och i Libyen brände ner USA:s konsulat och mördade ambassadören. Det är tacken för Obamas miljardhjälp till den arabiska våren (=islamiska vintern).

Och nu fortsätter Obama sin destruktiva bana genom att vägra träffa Israels premiärminister Netanyahu som är på väg till USA. Sist gjorde Obama en blek figur (se bilden). Däremot har han bjudit in Muslimska brödraskapets Mohammad Mursi, Egyptens president. Obama gör samma misstag om och om igen. Om man behandlar sina fiender bättre än sina vänner, får man oundvikligen fler fiender!

I Syrien, där Obama vill störta diktatorn Assad, beundras massmördaren Mohammed Merah av jihadisterna, berättar en fransk läkare som hade många rebelliska muslimer från Frankrike bland sina patienter i den krigsdrabbade syriska staden Aleppo.
Det var i mars i år som salafisten Mohamed Merah gick amok i tre separata mordattacker i staden Toulouse i Frankrike. Merah sköt ihjäl sju personer på nära håll, däribland två små barn, en rabbin och två franska fallskärmsjägare, innan polisen tog livet av honom i hans lägenhet.

Hur många Mohamed Merah finns det i Europa? I Tyskland försöker salafister ersätta de nationella lagarna med sharialagar. Enligt det tyska författningsskyddet har salafismen en stark koppling till terrorism.
I Bulgarien är salafister på väg att bli en permanent subversiv grupp, skriver Jihad i Malmö: "Terrordådet i Burgas, då jihadister mördade fem israeliska turister, vill många spåra till landets salafister. Dådet är ännu inte löst, utan den s k 'svenska kopplingen' till Mehdi Ghezali tycks fortfarande utredas..."

Även Japan börjar få problem med Herrefolket:
I Sverige är det naturligtvis vardagsterrorismen som omtalas mest. Det pågår en folkvandring, vad än våra verklighetsförnekande politiker och journalister påstår.

I Kristianstad infinner sig inom kort åtskilliga hundra somalier för att bosätta sig i den vackra köpstaden i det nordöstliga hörnet av Skåne. Skolorna är redan i förväg överfyllda med elever, liksom uthyrningsbeläggningen av bostäder i det centrala Kristianstad som redan är uppe på 99,8 procent (alltså 0,2 procent kvar av lediga bostäder). Det kan bli att Kristianstads relevanta kommunmyndigheter gör som de gjorde i det lilla mellansvenska samhället Grums; där tog man helt enkelt och satte etniska svenskar på gatan bara för att få plats och råd med den nya befolkningen.

Kulturberikningen sprider sig. I Södertälje, lite sydväst om Stockholm, ber man för övrigt om hjälp inför en förväntad syrisk flyktingström. Detta skylls på att det redan befinner sig en icke så liten andel syrier i staden. Balansen har nästan tippat över redan nu, till fördel av antalet syrier.

Uppdatering: Google tar ner videon i Egypten och Libyen. När jag skrev att filmen ännu inte finns, var jag nog för etnocentrisk och kunde inte föreställa mig att en filmsnutt på YouTube verkligen skulle ha en sådan världshistorisk betydelse. Det är som med Jyllands-Postens Muhammedkarikatyrer, i vår del av världen var det svårt att föreställa sig att de skulle medföra våld och mord och nedbrända ambassader. Obama som är uppvuxen bland muslimer har fattat det där, liksom alla andra som babblar om att det som terroristerna sysslar med inte alls är den "riktiga" islam.

Så om vi går med på att Muhammed inte var den han var, och att jorden är platt, så blir allt bra.

Filmen har legat ute på YouTube ett par månader utan att ­någonting hänt. Al-Qaida, Muslimska brödraskapet, president Mursi & Co tyckte väl att det var bäst att spara den till det blodiga firandet av 11 september.
Alla religioner förkunnar inte antivåld, medmänsklighet och respekt för varje människas lika värde. Det är bara att läsa Koranen i sin helhet eller den officiella biografin om Muhammad, för att inse att islam är en ideologi som inspirerar, förkunnar och ger order om hat, våld och död.

I Libyen hann islamisterna med att våldta den amerikanske ambassadören, innan de dödade honom. Anfallet i Benghazi den 11 september var planerat, och inte alls resultatet av någon spontan muslimsk vrede över en Muhammedvideo.
My Mohammed cartoon

13 Kommentarer:

Anonym sa...

Muslimerne har meget at lære af den slags.
Der burde udkomme en video af samme art hver måned i en lang periode, så lærte de vel at leve med mennesker, der ikke var ligeså hysteriske som dem selv.

falkeøje

Knute sa...

Absolut, med humor och satir övervinner vi deras pretentiösa tomhet!

Knute sa...

Stick inte hål på ballongerna i de fina salongerna

Ett maoistiskt socialistparti har uppstigit som en vålnad i Nederländerna. EU-bossen Barroso har ju ett förflutet som maoistisk kommunist, så nu när åtstramningspolitiken biter till, glädjer han sig säkert över att marxistiska förklaringsmodeller åter kommer till "heders". Problemen med invandring och islam sopas under mattan. Till och med Geert Wilders ligger lågt och talar hellre om euro-krisen och att Nederländerna ska lämna EU.

Wilders Frihetsparti halverades i valet, trots att muslimska invandrare strömmar in i landet och holländare flyr landet. Det gamla höger-vänster-snacket fördunklade folks sinnen. Det är likadant i hela västvärlden

Varför ska just Sverige ge fristad? Varför försöker socialdemokratiska politiker och regeringen överträffa varandra med invandringen? Det verkar som om i stort sett alla politiker utom Sverigedemokraterna är totalgalna. Litar de på att folket är stockdumt och röstar som vanligt? Förmodligen är det så, valet i Nederländerna visade det.

Anonym sa...

Indvandringen vil på et tidspunkt vække de samme nationalfølelser, som vi i Danmark oplevede efter d. 29 august 1943.
Da tog modstandsbevægelsen form for alvor.
Likvideringer og clearingmord blev dagens orden.
Husk, at indvandringen er blevet til ved gentagne forfatningsbrud i Danmark.
En ny modstandsbevægelse må derfor have de samme rettigheder!!!

falkeøje

Anonym sa...

Åmål Unga svenskar i Åmål trakasseras av de så kallade "ensamkommande flyktingbarn" som placerats i kommunen. De ansvariga, rektor och lärare vägrar dock hjälpa svenskarna och skyller bland annat sexuella trakasserier på flickornas klädsel. Realisten.se har besökt Åmål för att skapa sig en bild av situationen

HazeP sa...

Knute: att Wilders parti gick back beror kanske just på att landet fått fler invandrare och färre holländare.

På tal om holländare så skulle jag gärna vilja ha en källa på att de flyttar. Vet att några kommuner i Norrland var och raggade holländare. Ett av paren verkade vara ett lesbiskt par - man blir ju onekligen lite konspiratorisk när det gäller anledningen till varför de valde att lämna sitt land ...

Knute sa...

Det är opassande för USA:s regering att officiellt ta ställning mot en YouTube-video, även en som utlöste en internationell kris. Det är ännu mer opassande att inta samma position som de människor som dödade ambassadören i Benghazi.

http://www.document.no/2012/09/nok-appeasement/

Knute sa...

Krypande polischef i Oslo-moské: "Ni har min djupaste medkänsla... Vi tar starkt avstånd från filmen."

Oslo polischef Erik Andersen talade under fredags-"bönen" ​​i stadens största moské. Inte för att förklara för de Korantroende att yttrandefriheten omfattar rätten att kritisera islam. Nej, tvärtom. Han tog avstånd från filmen, och använde så tiden till att insmickra sig in hos femtekolonnen - ni har min djupaste sympati, min största respekt.

http://www.uriasposten.net/archives/40678

Anonym sa...

Tack för att du la upp filmen! Jesus (eller Muhammed ska man kanske säga i detta fallet) vilken fånig film! Årets kalkon. Och för detta bränner de ambassader? Det är ju inte klokt. Det är som att reta upp sig på smurfarna eller något liknande.

Ann-Marie sa...

Tänk om musslorna la ner lika mycket energi på att bygga upp sina länder som dom lägger ner på att skävla, förstöra, döda och bränna!?

Knute sa...

Turkish professor given prison sentence over headscarf ban

http://www.todayszaman.com/news-292320-turkish-professor-given-prison-sentence-over-headscarf-ban.html

Unknown sa...

Islam och islamism är inte samma sak.Islamister är hjärntvättade i medeltida kulturer.Islam däremot är en filosofi med rötter i den mångtusenåriga kinesiska iakttagelsen.

Ann-Marie sa...

@ nils toren: Och vad baserar du detta på?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.