21 september 2012

Obama bör avgåJay Carney, vars jobb är att skyla över, ljuga eller låtsas ovetande om alla klavertramp som Obama gör, har äntligen tvingats medge det som resten av världen vetat hela tiden, nämligen att morden på ambassadpersonal i Libyen var en planerad terroristattack.  "Go to Hell, America"...fast Obama fortfarande antyder att det  orsakades av en videofilm.
Hur de än vrider och vänder på detta inom administrationen visar det att de begått en stor blunder.  Antingen var deras underrättelseverksamhet bristfällig eller så missbedömde de situationen.

En annan allvarlig sak i detta, som man inte framhåller tillräckligt är att Yttrandefriheten i Amerika är en konstitutionell rättighet som till varje pris måste försvaras. Presidenten ska INTE gå ut och be om ursäkt för den friheten! Hans jobb är att försvara de personer som gjorde videon.
Genom att Obama påstår att videon startade våldet i muslimska länder bekräftar han att privatpersoner i USA, är ansvariga för  internationella förbindelser.  Det är lika viktigt att regeringen försvarar Yttrandefriheten som att de försvarar ambassaderna och
administrationens offentliga svar, undanflykter och ursäkter, ska betraktas som tjänstefel.

Länk till video här.

4 Kommentarer:

Knute sa...

Fanatisk islam väcker global skräck. Det var en olycka att Muhammed fick sin egen psykos förvandlad till en världsreligion.

http://snaphanen.dk/2012/09/21/islam-regredierer/

Anonym sa...

Om Obama påstår att videon startat våldet i Libyen
är det lättare att förstå utfallet mot Mitt Romney. Rökridåer skingras förr eller senare!

gäster sa...

Hur ska liberala demokratier reagera när deras medborgares yttranden ledsagas av våldsamma protester i muslimska länder? Jacob Mchangama skriver i Jyllands-Posten (ej online):

"Om västvärlden fortsätter att ge intryck av att kränkta religiösa känslor utgör ett övergrepp, och att yttrandefriheten är ett hinder för religiös tolerans och fredlig samexistens, kommer kränkningsritualen av våld, död och förstörelse fortsätta i det oändliga."

Anonym sa...

Muslimerna förklarar krig, deras egen död är därför rättfärdigad. Deras agerande blir snart slutet för islam. Det blir tydligare för varje dag att islam är en rörelse för mordiska dårar, därför måste islam förbjudas i väst och de muslimer som inte kan anpassa sig till demokrati måste skickas hem.

peter

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.