10 september 2012

Obama och den islamiska flodvågen mot Europa

Islamister ligger bakom upproret i Syrien, och civilbefolkningen får agera mänskliga sköldar. Det är hjärtskärande att så många måste sätta livet till för att byta en diktatur mot en som är ännu värre.
Efter att Assad faller kommer de islamiska krigsherrarna att kontrollera en yta som sträcker sig från Tunisien till Syrien och till Irak. Vad kan vara nästa om inte Europa?

Det avgörande är om de muslimska länderna får sin befolkningsexplosion under kontroll. Annars inget välstånd, och ständiga våldsamma uppror av unga chanslösa män. Och ständiga islamiska flodvågor mot Europa.

USA:s skuldsatta regering har investerat många miljarder dollar i den arabiska våren. De islamiska revolutionerna ska uppmuntras.
Det börjar bli alltmer tydligt att Obama är islams främste försvarare och därtill den amerikanska historiens störste sedeltryckare.

Väst borde ignorera Syrien och låta dem reda upp sina egna problem. Men man kan befara att Obama kommer att öka stödet till de syriska rebellerna om han tror det ökar hans chanser i presidentvalet. För övrigt, om han blir omvald, "kan han släppa sin mask fullständigt och hans andraperiod kommer att bli betydligt farligare än hans första".

Det är bara att konstatera att enligt islamisk lag är Obama muslim eftersom hans far var det. "En gång muslim, alltid muslim."

Obama har sålt västvärlden till islam:

"Obama är det yttersta uttrycket för relativism i bred bemärkelse, men i detta fall den religiösa relativismen. Under ett tal vid Kairo-universitetet citerade han några verser från Koranen, varigenom han fullt ut legitimerade islam och satte den i nivå med judendom och kristendom. Genom att göra så, okritiskt och utanför kontext, institutionaliserade han idén om en god och moderat islam, samt föreställningen om att terrorismen i verkligheten utförs av en liten minoritet av fanatiker som har avlägnat sig från den “riktiga” islam.

Detta beror helt klart på okunnighet, för det är bara att läsa Koranen i sin helhet eller den officiella biografin om Muhammad, för att inse att islam är en ideologi som inspirerar, förkunnar och ger order om hat, våld och död. Obama har helt anammat den religiösa relativismen, och historien kommer att peka på honom som den främsta arkitekten bakom försäljningen av vår civilisation till islamisk radikalism, utförd av ekonomiska skäl."

8 Kommentarer:

Berit sa...

För ett halvår sedan, när Obama deltog i ett globalt toppmöte i Sydkorea, glömde han att mikrofonen var på och avslöjades när han bad Dmitrij Medvedev om mer "utrymme"

"Det här är mitt sista val. Efter att jag blir omvald har jag mer flexibilitet,"

Video här

Knute sa...

Repris i Syrien

I Syrien ger USA och dess allierade dolt stöd till rebellerna. Situationen påminner om den i Afghanistan på 1980-talet.

Likheten är skrämmande. I Syrien liksom i Afghanistan verkar CIA-agenter vid gränsen (i detta fall främst i Jordanien och Turkiet), där de till exempel hjälper sunnimuslimska rebeller med att förbättra kommandostrukturen.

"En farverig skikkelse knytter tilmed de to aktioner sammen: Prins Bandar bin Sultan, der som saudisk ambassadør i Washington i 1980’erne arbejdede på at finansiere og støtte den amerikanske efterretningstjeneste CIA i Afghanistan, og som nu som saudisk efterretningschef bistår operationer i Syrien.

Hvad kan man udlede af denne historiske sammenligning?

På den positive side at de afghanske mujahediner vandt krigen og med tiden fordrev det russiskstøttede styre. På den negative side at den CIA-støttede sejr banede vej for årtiers kaos og jihadistisk ekstremisme, der stadig er en trussel mod Afghanistan, dets naboer og endog også USA.

Risikoen er kaos og ekstremisme, som det kan tage en generation at få has på, hvis USA og dets allierede ikke tager sig i agt."

The Washington Post via Jyllands-Posten

http://jppro.jp.dk/forside.aspx?redirect=/articleID=4834049

Knute sa...

Da tre tusen mennesker for snart tjue år siden marsjerte gjennom Oslos gater for å kreve Salman Rushdies hode på et fat, var det neppe noen av dem som hadde lest De sataniske vers. Det spilte ingen rolle, man hadde jo hørt at boken var blasfemisk på det aller groveste.

Man skulle ikke tro det var lett å overgå denne kombinasjonen av ignoranse og egenrettferdig harme. Men det er bare å innse at noen av Kairos islamister har klart det hur lett som helst, med større ignoranse og større harme.

I dag har nemlig noen hundre muslimer demonstrert i Kairo mot en amerikanskprodusert anti-islamsk film som ikke finnes, og i den sammenheng stormet de USAs ambassade og røsket ned det amerikanske flagget. Stars and stripes ble siden i filler etter et mislykket forsøk på å la det bli flammenes rov.

http://www.document.no/2012/09/egyptere-stormet-usas-ambassade-i-protest/

Knute sa...

Tænk, at selv USA’s præsident ikke fatter, hvad det handler om. Når han offentligt undskylder, at nogen i USA laver en tilsyneladende islamkritisk film, er det så, fordi han simpelt hen ikke forstår vort vestlige værdigrundlag? Eller er han bare bange for de mange?

Mens kætterbålene flammer i de arabiske/muslimske lande, hvor religiøse mindretal forfølges af den lokale inkvisition, må vi åbenbart leve med en amerikansk præsident, der i moralsk styrke ikke når Giordano Bruno til sokkeholderne.

http://jyllands-posten.dk/opinion/breve/article4846121.ece

Knute sa...

Obama är ett rent mirakel. Vem byggde Obama? Hur kunde en så oerfaren och narcissistisk tom kostym stiga upp till den allra viktigaste positionen i världen?

Man åker inte till Las Vegas och väntar sig att få en Royal Flush. Man vet nämligen att det inte kommer att ske varje kväll och i två veckor i sträck. Aldrig.

Det är dock det som verkar ha hänt här. Ingen har sån tur. Någon, eller något gjorde det här för honom. Vem eller vad var det?

http://synopsis-olsen.blogspot.se/2012/09/obama-er-et-rent-mirakel.html

Knute sa...

Romney vill ge Amerika ledarrollen igen:

"Jag vet att många amerikaner frågar 'Varför vi?' Jag vet att många undrar om vårt land idag — med våra ekonomiska problem och efter 11 år av krig — är kapabelt att leda.

Jag vet att om Amerika inte leder kommer andra som inte delar våra värderingar att göra det. Det skulle bli en mörkare värld, för våra vänner och för oss. Amerikas säkerhet och vår strävan efter frihet har inte råd med ytterligare fyra år som de fyra senaste. …

Våra vänner och allierade runt om i världen vill inte se mindre av amerikanskt ledarskap. De vill se mer — mer av vårt moraliska stöd, mer av vårt säkerhetssamarbete, mer av vår handel och mer av vår assistans i byggandet av fria och välståndsskapande samhällen. Så många människor i världen sätter fortfarande sitt hopp till Amerika. Vi måste visa dem att vi fortfarande har tilltro till oss själva."

http://erixon.com/blogg/2012/10/ska-varlden-ledas-av-ryssland-kina-eller-usa/

Knute sa...

Obama tog gruvligt fel‏. Som mordet på den amerikanske ambassadören i Libyen visar, radikaliseras Mellanöstern. Obamas taktik var dödsdömd från början, eftersom USA:s eftergiftspolitik enligt den islamiska världsbilden ses som svaghet. Den starkes rätt är ett religiöst fundament, ansvar för egna gärningar är icke-existerande, och angrepp och olyckor påstås per definition vara andras fel. Det där har Obama inte genomskådat, eller också har han fattat det alltför väl, kanske har han samma attityd.

"Obama does not connect", han är skygg och reserverad och har svårt att etablera personliga relationer med statsledare. Det är ett stort handikapp i Mellanöstern där personkemi betyder mycket. Man kan undra varför han från starten la sig platt för den islamiska "våren", och mot sina rådgivares vilja var så angelägen att ersätta den USA-vänlige Mubarak med Muslimska Brödraskapet. Det var nog inte kristlig vända-den-andra-kinden-till som var orsaken.

http://denkorteavis.dk/2012/mellemosten-igen-i-opror-obama-tog-grueligt-fejl/
http://www.document.no/2012/10/solsiden/

Knute sa...

Kosovo och Bosnien är bara början, med tiden får vi se fler islamiska enklaver som blir nationalstater i Europa.

Paul Weston:

"So vehement is the animosity shown by monocultural Islam toward all other cultures and religions that entire geographical regions have been physically broken up. In 1947 the partition of India was a direct result of Islamic monoculturalism, as was the partition only recently of Sudan, albeit after the deaths of close to half a million non-Muslim Africans."

http://gatesofvienna.blogspot.se/2012/10/the-partitioning-of-western-world.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.