20 september 2012

Skjut inte på budbäraren!

Det danska Trykkefrihedsselskabets ordförande Lars Hedegaard fyller 70. Det “firar” den svenska tidningen Dagens Nyheter med en nedrig artikel skriven av en så kallad vetenskapsjournalist. Vetenskapen lyser med sin frånvaro, däremot är hjärntvättsnivån hög. Hon kör med associationstricket att muslimer skulle vara vår tids judar. Men judar förföljs fortfarande, och vår tids nazism är islam.En kommentar på Uriasposten:

“'En tidning får klä ett extremt budskap i en seriös kostym.' Hmm.. Det är då inte Tryckfrihetssällskapet som predikar könsapartheid, halalslakt, inpackning av kvinnor i svarta säckliknande kläder, förmumning av kvinnor i slöjuniformer. Det är inte heller Tryckfrihetssällskapet som skriver att judar är grisar, apor och åsnor. Inte heller Tryckfrihetssällskapet som vill förbjuda filmer och teckningar och tal som kritiserar eller gör satir om religion. Det är inte heller Tryckfrihetssällskapet som anser att homosexuella och kritiker av religion samt människor som vill lämna en religion ska straffas. Det är inte heller Tryckfrihetssällskapet som motsätter sig demokrati och västerländska frihetstraditioner. Det är inte heller Tryckfrihetssällskapet som bränner flaggor.”
Är var och en som inte stöder islamisk terrorism rasist? Ingen får kritisera islamiskt beteende. Så är det i Sverige, och om Obama får råda blir det likadant i USA. Man brukar säga att USA är före, men vete katten om vi inte var före här.

7 Kommentarer:

Steve sa...

DN:s upplaga:
Vardagar 2006 347.000
Vardagar 2010 292.300
Vardagar 2011 285.700

Steve sa...

Amerikanske ambassadören i Libyen ströps 11/9 i Benghazi, efter att troligen ha sodomiserats (så bl.a. Libyan Free Press; man vet [nu] att han var homo). Sedan släpades han längs gatan, och dumpades till sist vid ett sjukhus.
(Det visste ni inte? Lustigt. En stormakts ambassadör… Och det nämns inte?)
Nu har USA-regimen tagit till motvapen.
I Pakistan förklarar man - Obama och Hillary i TV-reklam - att den anti-islamska film, som man påstått var orsaken till vreden, helt strider mot regimen Obama’s åsikter. The Dawn (Karachi) skriver om detta:
http://dawn.com/2012/09/21/us-screens-anti-film-ads-in-pakistan-featuring-obama-clinton/
Och själva TV-reklamen (1:00) finns här:
http://www.youtube.com/watch?v=XtNu6E7c4vA

Steve sa...

Om ambassadörens död intresserar er, finns det flera länkar, t.ex. Breitbart:
http://www.breitbart.com/Big-Peace/2012/09/16/Report-Serbian-Consulate-Claims-Ambassador-Stevens-Was-Gay-Should-Not-Have-Been-Sent-To-Libya

Och Examiner:
http://www.examiner.com/article/did-hillary-clinton-send-gay-ambassador-to-libya-as-intentional-provocation

Steve sa...

Ni har sett den här upprörande bilden? Och ändå: ”Ingen mördad till följd av den här bilden”, tvingas The Onion konstatera. Trots att den är så obscen!
http://www.theonion.com/articles/no-one-murdered-because-of-this-image,29553/

Cello Jr sa...

Så här får Maja Hagerman mig att känna: att jag inte ingår i något kollektivt svenskt "vi" med henne och det övriga PK-Sverige. Jag känner större främlingskap mot dem än mot islamister, som jag milt uttryckt inte heller är speciellt förtjust i.

Arlav sa...

Maja Hagerman, 52år, ogift (förstås..) dubbel egenföretagare, boendes i ett sannolikt helt etniskt rensat (villa)område med en inkomstnivå ÖVER genomsnittet..
Undrar hur många salafister och vanliga muslimer hon dagligen möter i sin boendeomgivning???

Knute sa...

Lars Hedegaards runde dag. Snaphanen skriver:

"Ondskaben selv blev mærkeligt nok fejret af møngder af venlige gæster fra Holland, Norge og Sverige, aviser og partier – ja, kun ét dansk parti naturligvis. Studenterne, hattenålene og de kvarte akademikere på 28 år, der skal blive ministre fra C og V udeblev selvklart. Hvad F…, de kommer jo massivt i regering igen bare ved at holde deres kæft. Karrierepleje: man skal sørge for at have de rigtige venner, hvis man vil frem i verden. Hvis man vil frem i den næste, er det glimrende at være muslim. Islams Gud er døden, ikke mindst enhver vantros død.

Lars Vilks og entouragen fra Skånepolisen, var der blandt mange andre. Det varer ikke længe, inden Aftonbladet fanger skandalen op og skriver fem kunstanmeldelser på én dag igen. Pia Kjærsgaard var der, men der var så mange, så mit kamera nåede ikke at opdage hende. Talerne følger på video, når fotografen har rekreeret sig."

En kommentar av Prudentius:

"Et stort tillykke til Lars Hedeggard!

En brav herre, der med et sjældent mod og moralsk ryggrad har sagt sandheden om islam og den masseindvandring, som med garanti vil knuse den fred og velstand vi stadig tager for givet.

Jeg mener det er takket være Hedegaard, blandt andre, at vi trods alt ikke lever under et svensk-lignende meningstyrani. Vores journalister og vores politikere havde gerne indført et sådan, tvivl ikke et sekund på det, men de mødte kam til deres usle frits og har so far måtte opgive at lukke den offentligt fremførte modstand mod deres misregimente effektivt ned.

De sidste fem år især har budt på en intensivering af den globale jihad, og dermed en tydeliggørelse i ord og bloddryppende handling af hvad islam er og hvad denne totalitarisme betyder for de samfund hvori den opnår styrke.

Vestens lederskab laller fortsat afsted under det stigende pres fra de kræfter der ønsker vores ødelæggelse, delvist forblændet af selvfed utopisme, delvist lammet af rædsel og kujoneri, men det er så sandelig ikke takket være Hedegaard, men derimod takket være det multikulturelle maskineri der fra begyndelsen har ønsket hans ødelæggelse.

Et tak til Hedegaard herfra!"

http://snaphanen.dk/2012/09/23/lars-hedegaards-runde-dag/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.