27 september 2012

EU-staten marscherar med förbundna ögon på en väg kantad av lögner

Takuan Seiyo är en Europafödd amerikan som bor i Japan. Här följer en snabböversättning av några valda avsnitt ur en imponerande essä som han publicerat på Gates of Vienna:

“Var finns symbolen för dem som kämpar för frihet? Var finns den moraliska rörelsen för frihet och ett flammande fördömande av påtvingad mångfald och jämlikhet?

Här är ett tips: Omslaget till spanska översättningen av Hans-Hermann Hoppes Frihet eller Socialism. Detta är första gången jag har sett knuten näve användas i Väst som en symbol för kampen för frihet, och inte för jämlikhet. ...

I Västeuropa är folken avväpnade och psykiskt kastrerade, eller inte långt ifrån. 50 år av en ohindrad Lång Marsch genom utbildningssystemet har avskurit två västerländska generationer från alla källor till visdom och förnuft. Väst har frusit fast i ett infantilt tillstånd. ...

Det är bortkastad energi att att kämpa mot den progressiva vänstern och dess mångkulturalism och förskönande definitioner av rasism, mångfald, delaktighet, jämlikhet, fred och rättvisa. Galenskap kan ändå inte botas genom argument. Staten och dess gigantiska förlängningar såsom Europeiska unionen är huvudfienden och viktigare.

Personlig energi används bättre på att uppnå klarhet om den moderna västerländska staten, skaka av sig illusioner, dra sig undan från statens system, odla inre frihet, upprätthålla en andlig praxis för att ladda upp sin vilja att leva i frihet, bygga gemenskap och nätverk bland likasinnade och bida tiden tills staten kollapsar, och förbereda sig för att bygga upp igen från vraket. ...

Liberaler som tror att vänstern väljer att skydda deras liberala värderingar i stället för att odla och skydda islam, kommer att få sig en överraskning. Den counterjihad-aktivist som inte är en anti-tredje-världen-invandringsaktivist - dvs 'rasist' enligt det rådande språkbruket - kommer att se sitt land översvämmat av Uttar Pradeshis, polynesier och Zulu även om hans ståndpunkt om islam är den som gäller. Och om han inte är en anti-stat-aktivist också, även om han är mot invandring, kommer staten ändå att krossa honom.

Försvararen av kapitalismen som skriker över kommunistiska Occupy men inte skriker med dem på banksters, kan rädda sitt land från undergång genom kommunisterna, men inte från ruin av banksterna. Den ekonomisk-frihets-aktivist som inte är en reaktionär kulturaktivist kommer att krossas av de öppna gränser och den frihandel han förespråkar, och kommer att se den lägsta barbariska gemensamma nämnaren regera. Men den socialkonservativa, familje-värden-krigare som inte är en vit etnisk aktivist kan vinna abortkampen, men kommer fortfarande att hamna i Haiti även om han bor i Maryland.

Den franska kvinna som kämpar för att hålla sitt land franskt men inte bryr sig om Amerika förblir vitt och konservativt förlorar Frankrike även om hon betvingar jihad i Frankrike - för US Marines Rainbow Coalition kommer av lojalitet att landa i Marseille för att hjälpa hennes fiender. Men den amerikansk patriot i sin befästa gömställe som tror att han kan bygga upp sitt land efter en implosion (populärt kallad SHTF) men inte har något intresse i sitt europeiska kulturella arv kommer en dag vakna upp på en barbarisk stäpp.”
7 Kommentarer:

whtf sa...

Det stämmer nog bra på ett framtida perspektiv. Vi har bitvis redan vant oss vid att bo i helvetes-ghetton. Kanske inte i vår omedelbara närhet men i många förorter som omringar stora städer, därmed drabbas de "säkrare" städerna i en allt ökande och snabbare takt. Ett globalt jihad pågår mot väst. 70 miljoner muslimer i Europa är spjutspetsen mot oss som kommer att lyckas ta över våra pengar och tillgångar med hjälp av vänsteraktivisterna och andra okunniga "borgare". De hittar nya kamrater i invandrade muslimer och andre extrema europe-hatare. När de är tillräcklig många så har "den tysta majoriteten" redan förlorat allt hopp om motstånd mot ett icke-muslimskat Europa/Sverige.

Knute sa...

EU:s konstruktion liknar mer Sovjetunionen än USA. Ingen ska slippa undan, varken människor eller djur. Allt och alla ska bokföras och förses med GPS-sändare. Kontrollapparaten utvidgas för att klara av folkvandringen från länder utanför EU. För att upprätthålla skattetrycket krävs angiveri och övervakning.

Från Simon Espersens blog: Individets suverænitet:

"De socialdemokratiska 'välfärds-staterna' i Europa har avvecklat individens frihet. Beskattningsnivån och de många förbuden och regleringarna tar ifrån medborgarna deras rätt att bestämma över sitt eget liv, rätten att förvärva rättmässig egendom, samt att råda över sin egendom.

Angreppen på individens frihet sker alltså i kraft av massiv konfiskation, som när det specifikt gäller EU-samarbetet används till ett sinnrikt system av ekonomiska överföringar till bland annat jordbruks- och regionalstöd, men också i stigande grad till ständigt flera olika områden, där EU-administratörer och de europeiska politikerna säkrar sig sympatisörer med hjälp av medborgarnas konfiskerade medel.

Vänskap via skattepengar kan också ses på den globala och internationella nivån, där konfiskerade miljardbelopp sänds till ofria länder i Afrika och Asien.

Det är praktiskt taget omöjligt att föra en debatt på EU-nivå om statens roll och individens rättigheter på grund av frånvaron av gemensamma medier, vilket i sin tur beror på de språkliga skillnaderna. Det finns ingen europeisk offentlighet.

Därför är det värt att ta parti för staternas suveränitet, men bara som något underordnat i förhållande till den långt viktigare kampen för att få tillbaka individens förlorade frihet, som de lokala socialdemokratiska 'välfärds-staterna' har avvecklat."

http://eutext.blogspot.se/2009/07/bade-statens-och-individens-suveranitet.html

Roggan sa...

När jag och mina skolkamrater hade skolavslutning hade vi det i kyrkan, nu när min yngste son gick ut skolan hade de avslutningen på gräsplätten jämte fotbollsplanen, undrar varför.

Knute sa...

Nu har Obama precis varit i FN för att hålla tal. Han sa bland annat:

“Framtiden får inte tillhöra dem som förtalar islams profet.”

FN: “Men halshugger Amerika dessa otrogna hundar och häller brinnande olja ner i deras halsar?”

Obama: “Inte än. Men jag kommer att ha större flexibilitet efter valet.”

FN: “Vi kommer att vidarebefordra denna information till Allah.”


http://hodja.wordpress.com/2012/09/27/total-kapitulation-obama-opgiver-at-forsvare-ytringsfriheden/

Knute sa...

Har ni lagt märke till hur bitter politiken har blivit efter 11 september 2011? Det är för att vi inte får vara arga på fienden, islam. I stället bråkar vi med varandra. Som kuvade hundar, barn, hustrur.

Islam har mördat hundratals miljoner människor genom århundradena och vi vet inte ens om det. Vi vet inte att det var araberna som förstörde romarriket utan skyller på germanerna, oss själva. Det är minst sagt ovetenskapligt.

http://gatesofvienna.blogspot.se/2012/09/a-rosetta-stone-for-bill-warner-part-4.html

Knute sa...

Rebellerna i Syrien består till stor del av terrorister och legosoldater och är lika skrupelfria och blodtörstiga som Assad. Obama och väst borde inte välja sida utan låta inbördeskriget ha sin gång.

Däremot borde Nato ingripa mot islamisterna i Mali. Men se, det går inte, därför att FN kontrolleras av Muslimska brödraskapet, samma gäng som gör uppror i Syrien.

Knute sa...

Israel är kanariefågeln i kolgruvan som varnar för giftiga gaser. Islamismen är gasen som håller på att förgifta Europa.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.