01 september 2012

Vad är syftet ...?

Efter att de många "ensamt kommande barnen" har kommit till den svenska världen, kommer nu - som förväntat - "efterbörden" i form av 27.000 somaliska släktingar: föräldrar, syskon, mor-och farföräldrar, mostrar, morbröder, kusiner - och så vidare, för den mänskliga reproduktionen råder det ingen brist på.

Nu kan så de svenskar som inte bor i storstäder som Stockholm, Malmö och Göteborg, väl till slut få upp ögonen för den politiska verkligheten. På landsbygden och i skogarna har de ju hittills inte sett mycket av de tältutklädda synberövade spökena. Nu har det efter våra förrädiska makthavares önskan öppnats för en enorm invasion av de mest omöjligt-integrerbara människor man kan hitta.
Som vanligt hör vi i medierna de utslitna flosklerna om de stackars människorna som inte har något att leva på. Ja men var ska de finna arbete i Sverige? Det finns absolut inget behov av analfabeter. De kan egentligen bara användas till en enda sak: att utarma och förstöra landet ännu mer än det redan är förstört av främlingar, ställa till med bråk och kaos. Och det kan mycket väl vara det politiska syftet med att ersätta den svenska befolkningen med somalier.

Omkring 500 kommer till Växjö. Det kostar pengar för kommunens skattebetalare, där liksom i andra kommuner. Svenska staten kommer visserligen att bidra ytterligare med extra 1,3 miljarder under de kommande 4 åren till invasionen av Sverige, men vad gör det för skillnad? Det är och förblir skattebetalarna som måste blöda. En lokal politiker från Växjö, Bo Frank (moderat), talade rätt öppet i TV-nyheterna (30/8) om somaliernas låga utvecklingsnivå med många analfabeter och att det kommer att ta 5-10-20 år att hitta jobb till dem, och att de kommer att vara bidragsberoende i långa tider. Han anser att när kommunerna har gjort sitt så måste staten överta förpliktelserna.

En annan, bottennaiv politiker - (en så kallad användbar-idiot) - menade att man inte skulle tänka på bidragsbehovet, men på vad utlänningarna kan bidra med: lära sig svenska och få ett jobb .......

8 Kommentarer:

Knute sa...

Situationen har blivit mycket bättre i Somalia, något som svenska UD uppenbarligen mörkar. Det gäller nämligen för riksdag, regering och integrationsminister att slå dövörat till inför alla kritiska argument.

Somaliska familjer kan även återförenas i Somalia. Det behöver inte ske i Sverige!

Ju fler somalier som får uppehållstillstånd i Sverige desto mer riskerar penningströmmen från Sverige till terroristorganisationen Al-Shabaab att öka och mängden av drogen Khat som förs in i Sverige ökar.

http://thoralfalfsson.webblogg.se/2012/june/att-sla-dovorat-till.html

Anonym sa...

Ja jösses vicken Utopi.

Knute sa...

Vi har all anledning att vara tacksamma mot somalierna:

"Under deras inverkan kommer Sveriges floskulösa invandringspolitik att falla ihop som ett korthus och den offentliga lögnen ligga och sprattla naken och avslöjad."

http://snaphanen.dk/2012/09/01/sondagskronika-katalysatorerna/

Anonym sa...

Att det som det i artikeln påpekas kommer att ta 5-10-20 år innan en somalier "får" jobb tror jag inte på. Är man 20-30 år gammal då man "anländer", så hinner man bli alltför gammal för att ö.h.t. få en anställning även om man under den gångna tiden skaffat sig kunskaper av något slag. Vilken arbetsgivare vill pröva en person som aldrig arbetat, då inte ens Svenska ungdomar med fullgjord utbildning får arbete i dag? Tror någon på att det kommer att bli bättre? Förbered er på en total krasch inte bara inom arbetsmarknaden. Vi är på "god" väg mot undergång inom många områden i Sverige, oavsett vad politikerna vill påskina. / Pensionär, f.d. högskoleutbildad ekonom

Anonym sa...

Jag har aldrig begripit varför alla ska hit när de ändå inte gillar vårt sätt att leva. I stället kunde vi hjälpa mer på plats tex bygga skolor och sjukvård. Samma summa som några kostar här skulle hjälpa så många fler på plats. Sedan rör folk alltid på sig så invandring är inte av för det men då kunde vi begränsa oss till flyktingar enl. FN. I min kommun bygger vi inga hyreslägenheter för vi orkar inte med mer bidragsberoende. /Pensionär fd socionom och forskare

Anonym sa...Nedstående länkar skriver om hur verkligheten ser ut i Sverige vilket inte reflekteras i de stora media.De skriver ärligt om massvåldet,invandrarvåldet och de negativa konsekvenserna av den okontrollerade massinvandringen.De talar om vilka som ligger bakom det mesta av massvåldet,de ljuger inte som de stora tidningarna gör.De stora media vill inte spida sanningen om hur Sverige ser ut och tidningarna bedriver därmed en utstuderad politisk censur.Därför är det viktigt att sprida information om hur Sverige verkligen ser ut,skillnaden är skrämmande.Fakta och viktig information finns nedan då regimtrogen media undanhåller avsiktigt nästan all viktig information.Den som inte följer nedstående länkar,som är störst i Sverige vet ingenting om situationen i Sverige.Dessa har nästa lika många läsare som de största tidningarna online.Under tiden som du läser den här signaturen blir din syster våldtagen,din mormor nedslagen&rånad medans din lillebror lär sig att injicera heroin.Välkommen till mångkulturens Sverige!KOPIERA OCH SPRID VIDARE!

www.natverkmotpk.blogspot.com
www.avpixlat.info
www.friatider.se
www.nationell.nu
www.nationellidag.se
www.swedenconfidential.info
www.realisten.se
www.radioislam.org
www.skrivkonst.net
www.jewwatch.com

gäster sa...

Tusentals afrikaner av helt andra nationaliteter har lurat till sig uppehållstillstånd i Sverige genom att påstå att de kommer från Somalia.
Så många som 85 procent kan komma från Somalias grannländer Djibouti och Somaliland.
Enligt socialarbetare i Värmland har mängder av fransktalande ”somalier” strömmat in i landskapet. Det har utlöst både förvirring och förvåning, eftersom ytterst få somalier talar franska.
”I Sverige är livet lätt, man behöver inte arbeta”

http://snaphanen.dk/2012/09/02/alla-somalier-ar-inte-somalier/

Knute sa...

- När det regnar och är grönt och kamelerna ger mjölk behöver nomaderna inte anstränga sig. De diskuterar och snackar och på nätterna spelar man spel. Men när torkan kommer jobbar nomaderna hårdare än någon svensk bonde och ser till att kamelerna och korna och getterna överlever i öknen.

- När samma människor kommer till Sverige så regnar det hela tiden – socialbidrag, barnbidrag, bostadsbidrag och alla andra bidrag. Så det blir som i nomadlivet när det regnar och är grönt, folk sitter och tar det lugnt. Och här i Sverige kan man ta det lugnt hela året, sitta på kafé och snacka. När man har det så bra, varför ska man då jobba?

- Abdulahi Mohammed, somalisk tolk i Göteborg

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.115816-28-10-07-goteborgs-somalier-ett-folk-i-kris

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.