09 september 2012

Var finns Vikingarna?

Sveriges världsrykte förändras och det är inte till det bättre.


Har ni läst vad Bloggen Bare Naked Islam skriver (på engelska) om Sverige?

Man startar med ett brev från en kvinna som beskriver hur människor trakasseras i sina bostadsområden. Videon där Pat Condell uttrycker sin syn på hur svenskar kapitulerat inför  kriminella finns också med. De kriminella som inte fört med sig annat än våldtäkt och intolerans till Sverige,  för att inte tala om öppen antisemitism.
När man lyssnar till Condell kan man fråga sig :"Var finns Vikingarna?"

Inser inte svenskar och andra européer att deras valda ledare har svikit dem fullständigt?  Om man verkligen tror att man lever i demokratier, hur kommer det sig att man inte väljer ledare som tar itu med problemen?   Om det inte sker,  kan man befara att folket så småningom kommer att vända sig till extremister.

5 Kommentarer:

Errbe sa...

Sverige är nog det land utanför Nord-Korea och Cuba, där media mest metodiskt vilseleder folket.

I det offentliga rummet kan man inte tala om att höga muslimska ledare i och utom landet anser att Sverige skall "tas över" av islam. De förklarar att Allah givit muslimer rätt att disponera "otrognas egendom och blod" för islams räkning.

Media mörkar att det är muslimska invandrare som står för det mesta av morden på öppen gata och grova våldtäkter. Inte heller att hela folkgrupper gör sig "oanställbara" och lever på bidrag samtidigt som de betraktar svenskar som sina fiender, vilka deras gud ger dom rätt att råna.

Den ointresserade medelväljaren har det för bra för att idas ta reda på fakta själv och röstar som han brukar.

Det är bloggar som denna vi får sätta hoppet om upplysning till.

Ann-Marie sa...

"Something is rotten in the state of Sweden"

Pica pica sa...

Det finns hopp i vissa länder. Läste här på nätet i Fria Tider om att Australien har fått nog. Alla asylsökande sätts låses in i läger i U-land i upp till 5 år medan deras ansökan behandlas. Dessutom skärps bidragsreglerna t ex illegala invandrare kan aldrig få bidrag även om de skulle få asyl senare. Något för Sverige att ta efter?

Knute sa...

Sverige är unikt, inget annat europeiskt land tar emot så många muslimska flyktingar. Om experimentet slår fel finns ingen ångerknapp, tänk på det svenska väljare nästa gång ni röstar.

Huvudet på spiken och spiken är Sverige:

"Sverige islamiseres i en sådan grad og fart, at det kan kaste hele Skandinavien ud i kaos om en generation."

http://snaphanen.dk/2012/09/08/hovedet-pa-sommet-sverige/

Anonym sa...

Svenskar består till stor del av tafatta fega människor. Men om Norge, Finland och Danmark först gör rent hus med islam i sina egna länder, så kan de ju därefter hjälpa Sverige?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.