22 september 2012

Vildar

Gång på gång försöker media och "experter" få oss att tro att islam är fredens religion och att de allra flesta muslimer bara vill leva lugnt och fridfullt.  Och även om det kanske är sant är det ganska meningslöst eftersom det är fanatikerna och de militanta islam som härjar i världen.  De är de som halshugger, mördar, gapar och skriker, bränner och våldtar och systematiskt slaktar kristna och andra icke-muslimer på ett 50-tal platser runt om.

Om det finns en tyst, fredlig majoritet saknar det betydelse, för den är i så fall kuvad och ovidkommande. Vi har sett det upprepade gånger med andra folk som tex. Tyskland eller med   Ryssland som bestod av ryssar som bara ville leva i fred, men de ryska kommunisterna var ansvariga för mordet på cirka 20 miljoner människor. Den fredliga majoriteten var irrelevant. Kinas enorma befolkning var också fredlig  men de kinesiska kommunisterna lyckades döda 70 miljoner människor. I ett oändligt antal länder ser vi hur fredsälskande människor dör därför att de inte tar ställning och agerar i tid.

Muslimer protesterar en film som förlöjligar islams brutala framfart och intoleranta karaktär genom att få raseriutbrott och hotar med att döda filmproducenten.
"Hur vågar du kalla mig mördare! Jag ska döda dig!"

Pew Institut frågade muslimer i olika länder om vad som kan betraktas som lämpliga straff för de som bryter mot lagen. Här kan ni se vad de primitiva muhammed-dyrkarna  favoriserar:


Vi fortsätter att importera människor från denna tredje-världens stenålderskultur och deras inflytande kommer att göra våra liv sämre över lag.

Västerländsk civilisation har utvecklats under hundratals år, med början under upplysningstiden. Förändringen har inte skett över en natt och man kan inte förvänta sig att någon från tredje världen automatiskt ska bli en produktiv medlem av vårt samhälle bara för att han hoppar av ett tåg eller en läckande båt och börjar ta emot socialbidrag. Han vill behålla sin stenåldersreligion som han är van vid och i många fall också förstöra så mycket som möjligt av det nya samhället som nu föder honom.
Våra världar är fundamentalt oförenliga.Vi kan inte tro att vi bara kan ge dem demokrati och titta på hur vårblommorna plötsligt slår ut.  De har inte kämpat i hundratals år för frihet i tanke och skrift och de har ingen aning om vad det innebär. Vi kan ge dem subventioner och de kommer ända att hata oss, därför att de inte förstår att vi inte vill ha deras primitiva religion och dödskultur.
De kan inte förstå att deras kultur och "religion" står i fullständigt motsatsförhållande till den  frihet och välstånd som de njuter av i västvärlden.

Och...vi har en tendens att rynka på näsan åt att man hugger huvud och händer av folk...stenar dem till döds och syr ihop blygdläpparna på kvinnor...

15 Kommentarer:

Anonym sa...

Vad säger man? Stående applåder
/gp

HeadWar sa...

Då är det ju bra att de faktiskt har börjat stå upp mot extremisterna. Jag antar att du har läst artikeln, med tanke på att du länkar från den hit.

http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.1072756-folket-protesterar-mot-extremister

Jacobssons tankar sa...

Att tala om moderata muslimer är lika urdumt som att tala om moderata kommunister. Antingen är man muslim och tror på koranen, eller så är man sekulariserad och ateist, liksom om man är kommunist så läser man Karl Marx eller så läser man istället Edmund Burke och tror på kapitalets makt.
Det är bara i Sverige som man är så förbannat dum att man tror på någon form av tredje vägens religion/politik

Knute sa...

HeadWar, du syftar på att 30.000 demonstranter tvingade två islamistiska milisgrupper att lämna sina högkvarter i Libyens näst största stad Benghazi, den stad där fyra amerikanska diplomater mördades.

Ja, det var ju i Benghazi som upproret mot Gaddafi började, och demonstranterna tyckte nog att morden var ett dåligt tack för hjälpen till amerikanerna. Om det sedan är ett tecken på demokratiskt sinnelag är en annan fråga, och ännu mer tveksamt är om det innebär att de tar avstånd från sharialagar.

Ett par dagar efter Gaddafi blev skjuten hänvisade Libyens nye ledare Jalil till Koranen och sa att "eftersom Libyen är en muhammedansk stat är sharia grunden för vårt rättssystem. Varje regel som skulle motsäga Islams principer kommer att vara värdelös."

Den 8 augusti 2012 lämnade Jalil över makten till ordföranden för parlamentet, men det ändrar förmodligen inget vad gäller islams ställning.

Mario Borghezio, italiensk medlem av EU-parlamentet, krävde att få veta av EU-kommissionen "hur den avser att reagera att skydda de grundläggande rättigheterna och framför allt religionsfriheten mot Jalils yttrande som skulle kunna inspirera libyska muhammedaner i Europa."

Han vill också veta "hur kommissionen bedömer det faktum att kristna kyrkor inte längre får byggas eller till och med direkt stängs" och slutligen hur kommissionen tror den kan motsätta sig att det nya Libyen antar sharia som grund för det rättsliga systemet - också för att försvara de i Libyen bosatta kristnas religionsfrihet.

http://everykindapeople.blogspot.se/2011/10/de-vil-gora-sharia-till-grundlag-och.html

Nicklas Eriksson sa...

Jag är lika rädd för er antijihadister som du är för muslimer.

Knute sa...

Ja du Nicklas Eriksson, du tror visst att
vi är på marsch och har köpt nya stövlar som vi putsar varje dag.

Tror du en vanlig svensk skulle kunna ta mobilen och på några minuter sammankalla 70 man, som hände i Odense för en tid sen? Jag som knappt kan få en kotte att ställa upp om jag vill flytta en möbel.

Mellan 60 och 70 män, några utrustade med klubbor och andra vapen, stormade in på universitetssjukhuset i Odense för att fira den muslimska storhelgen eid-al-fitr, genom att jaga efter en 26-årig man som lagts in på sjukhuset tidigare under natten efter att ha knivhuggits och skottskadats i samband med en fest.

Att bryta sig in och vandalisera på en akutmottagning hör inte hemma någonstans.

Du gör en försåtlig glidning när du skriver att vi är rädda för muslimer. Alla har väl träffat en trevlig muslim, så det är en generalisering.

Det är islam som skrämmer, och de människor som drabbats av detta tankevirus. Men det finns många muslimer som bara är det till namnet, av den hemska anledningen att de kan råka illa ut om de lämnar religionen.

Det där med stövlarna hämtade jag hos Vilks:

http://www.vilks.net/2012/09/18/1540-den-ljuva-september/

HeadWar sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Knute sa...

Mickey Mouse med skägg och Minnie Mouse med slöja utlöser dödshot mot en koptisk affärsman i Egypten.

http://www.theblaze.com/stories/egypt-christian-mogul-enrages-islamists-with-bearded-mickey-mouse/

Knute sa...

Förolämpande påståenden undanbedes, i synnerhet om de inte underbyggs med argument och exempel.

Uppfinn inte rasistiska halmdockor att slåss med, försök i stället ta till dig vad vi skriver på bloggen. Jag skrev till exempel "alla har väl träffat en trevlig muslim", visserligen en generalisering men i gott syfte. Går det inte upp ett ljus för dig HeadWar, att det går att skilja på sak och person, islam och muslimer, och att islam inte är en ras?

Knute sa...

Nordiske Kvinder og Islam

“Sådan er de ikke alle sammen”, siger man om muhamedanere og sikke et held, for så så verden ikke rar ud. Men de er alle rundet af samme kultur og tankegang og alle har de sikkert været vidne til mange frygtelige ting. Overgreb af enhver slags - især mod kvinder, som ofte er værre stillet end dyr.

Vi skal være opmærksom på, at vi kæmper for at beskytte vor egen frihed. Vi kæmper ikke for muhammedanske kvinder, som dog er velkommen til at kæmpe sammen med os for at bevare den nordiske kvindefrihed.

http://spydet.blogspot.se/2012/09/nordiske-kvinder-og-islam.html

Anonym sa...

Som född (men numera f.d.) kristen skulle jag nog ändå kunna sympatisera med mittspaltens siffror. Men hur skulle det se ut? Då skulle ju inte Fredrik och Maria kunna klia varandras ryggar.
XAVIER

Berit sa...

HeadWar, på tal om att insinuera, vad tycker du om den här bilden?

Ann-Marie sa...

@ Nicklas Eriksson, du är en riktigt tvättäkta dhimmi! Sug på den du!

Knute sa...

Filmen Innocence of Muslims gjord av muslimer?

http://frontpagemag.com/2012/walid-shoebat/the-film-innocence-of-muslims-made-by-terrorists/2/

http://synopsis-olsen.blogspot.se/2012/09/filmen-innocence-of-muslim-lavet-af.html

Knute sa...

Sju buddhistiska tempel nedbrända av muslimer

Rioters torched Buddhist temples and homes in Bangladesh over a Facebook photo deemed offensive to Islam.

At least seven temples were burned in Ramu and five others were damaged in other areas, police said. At least 50 houses were damaged or destroyed.

http://edition.cnn.com/2012/09/30/world/asia/bangladesh-muslim-buddhist-violence/index.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.