10 oktober 2012

1300 asylsökare till Sverige i veckan!

Språklärare rapporterar att många av nykomlingarna inte kan läsa och skriva, inte kan räkna, inte kan klockan. Många kan inte ens tolka skyltar, till exempel i trafiken.
Klockan är slagen för Sverige. Det är en fåfäng förhoppning att de, eller ens deras barn, kan få jobb och bli framtidens försörjare. Statistik visar att andra generationens invandrare från mindre utvecklade länder inte klarar skolan särskilt bra.

Morten Uhrskov skriver i Jyllands-Posten:

När Jimmie Åkesson under partiledardebatten den 6 oktober påpekade de galopperande sociala utgifterna, fick det statsminister Fredrik Reinfeldt att säga:

“Jag är öppen med att det är ett stort problem, men i längden så säkrar det våra välfärdsambitioner.”

Jamen, det sa han till och med. Läs igen om vilka kvalifikationer de inströmmande flyktingarna har så många av - analfabetism - och tugga så på Fredrik Reinfeldts skämt, eller vad vi nu kallar det. Folkhemmets grav är redan grävd. Vi saknar bara dödsmässan.

Sverige är i sanning ett land med en elit så extrem, att dess like aldrig setts förr. Inte på det sättet i alla fall. Svenskarna får lov att betala för sin egen kolonisering. En kolonisering som samtidigt kommer att förvandla Sverige till ett fattighus, eftersom de invandrade i genomsnitt kan så lite, så det kan inte vara annorlunda. Även den svenska eliten kommer så småningom bli tvungna att strama åt politiken, men det kommer att ske vid en tidpunkt då det är för sent. Det är det i själva verket redan.

Gud bevare Sverige, var jag nära att säga. Det räcker helt enkelt bara inte. Det är djupt nedslående att se ett broderfolk gå åt - pardon my french - helvete.

8 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Dessa pensionsräddare som väller in varje dag..... Man ska definitivt inte bli gammal i Sverige. Fast å andra sidan ska man nog inte bli gammal någonstans med tanke på hur världen ser ut....

Anonym sa...

Sverige tar in 5 ggr fler flyktingar varje dag (!) än vad Japan (127 miljoner invånare) tar in på ETT år! 2006 tog de emot 34st (trettiofyra), varav de flesta från Burma. Källa : http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=1294088 Omräknat tar de emot en flykting var 10:e dag. Skulle Sverige, mht till sin folkmängd, agera som Japan, så skulle vi ta mot EN var100:e dag= 3,5 per år. Japan har, liksom Sverige, skrivit under alla FN:s flykting-/ barnkonventioner och mänskliga rättigheter mm, förutom dödsstraff (källa Regeringskansliet). För att få stanna i Japan mer 3 månader måste man kunna språket samt ha en examen.
Dessutom kommer du inte in i landet utan giltigt pass+ fotografering.Halleluja!/Ragnar

Olli Rein sa...

Jag fortsätter att plocka russinen ur kakan hos er, på sådant vi tydligen har missat.Den här något omgjord men länkad till er har gett ca 25 visningar under fredagskvällen, vilket är en av de normalt sämsta kvällarna. What´s good for me is also good for you I hope.
Om ni kunde sätta fart på mina fyra inlägg på svenska i egen översättning om "President Obamas Wahabitiska släktingar i Kenya", så skulle jag bli glad. Vi har just nu lite press mot Islam och också mot Wahabismen i Saudiarabien. De har sluppit alldeles för billigt undan hittills.

Knute sa...

I umman, det världsvida muslimska samfundet, kallas Obama "den ouppenbarade lemmen".

Läs på Petterssons blogg om Obamas släktingar och deras anknytning till Saudiarabien:

http://petterssonsblogg.se/2012/10/17/mot-obamas-wahabitiska-slaktingar-del-iii/

Olli Rein sa...

Jag får så mycket tacka för hjälpen, det har i vart fall troligen gett några läsare till. Men jag har åter fått lära mig att man inte ska ta tag i för stora projekt, även om man sprider ut dem på fyra inlägg. Ha det!

Knute sa...

Svenska forskare har funnit att tilliten till “other races”, “neighbors” och “own race” föll när bostadsområdena blev mindre homogena.‏

Lägg märke till det skrämmande i att det inte “bara” är tilliten till “de andra” som faller, men också tilliten till medlemmar av ens egen grupp.

När andelen invandrare når fem procent, så börjar delar av majoritetsbefolkningen flytta från området. I synnerhet den hycklande eliten som hyllar mångkulturen vill inte bo där.

Massinvandringen till Sverige påverkar också resultaten i den svenska grundskolan. På blott 12 år har skillnaden mellan de starkaste och svagaste eleverna vuxit med 30 procent.

http://blogs.jp.dk/setfrahoejre/2012/05/04/hvordan-kan-det-dog-v%C3%A6re/

Knute sa...

Norrköping lägger ner äldreboenden p.g.a. besparingar.

Samtidigt har de ett ”sifferlöst avtal” om mottagning av invandrare.

Allt handlar om prioriteringar.

http://kentekeroth.se/2012/11/05/norrkaping-lagger-ner-aldreboenden-men-prioriterar-invandring/

Anonym sa...

Kan man sin historia så inser man att man har fel när man säger att Sverige har en elit, så att dess like aldrig setts förr. Det har den. Under frihetstiden t ex, och även under tiden strax före Gustav Vasas maktövertagande, och även under Engelbrektsfejden. Och i alla fall under frihetstiden gick det åt h-e. (Slutade med G II:s stadskupp)

Att sen Reinfeldt har fel, att det kommer att säkra välfärden genom att ta in individer som man till och med måste lära att gå på muggen, är att undergräva välfärden helt. Men det får vi se först om 10-15 år, och då sitter Reinis med sin Nyamko i säkerhet med en fet pension.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.