10 oktober 2012

Big Bird


Sesame Street, Big Bird drar in mer än 50 miljoner till Corporation for Public Broadcasting, ett skattebefriat organ som har en elitistisk, liberal, vänstervriden agenda och som dessutom får flera miljoner i statliga subventioner. Mitt Romney anser att man ska dra in på statliga subventioner till media och konst och ifrågasätter principen och behovet av att pumpa in skattebetalarnas pengar, lånade från Kina,  till ett amerikanskt företag. (Sesame Workshop).
  Det är inte vettigt.  Sesame Workshop är ett rikt företag vars högsta chefer tjänar hundratusentals dollar per år och bolaget har investeringar i kontroversiella hedgefonder. 

 Dems. blev mäkta upprörda och gick ut med denna mycket märkliga video som Big Bird nu bett dem att ta bort från kampanjen.Kontroversen visar hur "icke-vinstdrivande" företag gör stora pengar på bekostnad av amerikanska skattebetalare och också hur det fungerar vad gäller Democratic Party, FN och även den kinesiska regeringen.

Big Bird själv har gjort mer och mer politiska ställningstaganden under åren, särskilt när det gäller att indoktrinera  barn om hur FN varit en kraft för det goda i världen.
FN: s generalsekreterare Ban Ki-moon var en nyligen gäst i programmet för att främja FN: s “Every Woman Every Child movement.”
Kofi Annan har uppträtt för att "lära barn att lösa konflikter" och Sesame Street hade ett speciellt program för att hylla Bill Clinton, den vanhedrade och åtalade fd. presidenten.

Republikanerna har länge insett att public-service-etableringen är en politisk fiende.

Romneys reaktion på detta:
"Man kan ju undra vad som egentligen pågår när presidenten tillbringar den sista veckan med att prata om att rädda Big Bird. Jag tycker faktiskt att vi borde ha en president som talar om att rädda det amerikanska folket och skapa bra jobb."
-------

Big Bird kan betraktas som en typisk Obama-väljare. Han är 43 år gammal, bor hemma hos mamma och pappa och förväntar sig att staten ska subventionera hans uppehälle trots att han är fullt kapabel att ta hand om sig själv.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Här kanske något spännande:
http://dailycaller.com/2012/10/10/new-okeefe-video-obama-campaign-staffer-caught-helping-activist-vote-twice/

Major Stofil sa...

Michael Ramirez har sin take på den storyn...:
http://www.investors.com/editorial-cartoons/michael-ramirez/628850-big-bird-election-2012-obama

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.