12 oktober 2012

CNBC Poll on who won the debate: Paul Ryan 56%, Joe Biden 36%

Biden skrattade sig igenom hela debatten  men det gjorde verkligen inte det amerikanska folket. Med sitt hånskratt, zombie-rullande ögon, låtsad förvåning, överdrivna teatrala gester, ständiga avbrott och allmän nedlåtenhet, sumpade vice president Joe Biden allt Dems.  hoppades att han skulle vinna i går kväll.
Det tog inte lång tid förrän GOP klippt ihop en ganska effektiv annons från VP-debatten som  visar hur Joe Biden fnittrar och flinar.  Allt jag kunde tänka på var Bidens fullständigt opassande, överlägsna flin och galna uppträdande... och den här killen är ett pistolskott eller en stroke bort från presidentposten. Verkligen skrämmande!

 Mike Huckabee liknade honom vid "det där fest-fyllot som man försöker komma undan".

Joe Biden var inte bara en löjlig smilfink, han var också respektlös, oförskämd och arrogant.  Och vad värre var, hade han aktiv hjälp och understöd av Martha Raddatz, som var moderator men som tydligt avslöjade sin partiskhet. 
Hon lät  Biden avbryta Paul Ryan 82 gånger under debatten, koncentrerade sig på Ryan när det gällde att följa upp och avbröt honom flera gånger, men när  Biden såg svarslös ut bestämde hon att det var dags att gå vidare till en annan fråga. Ett par gånger avbröt hon också Ryan när han försökte svara på Bidens frågor.
  Det måste emellertid har varit uppenbart för alla som såg debatten att Ryan hade två emot sig och han tilldelades också 11 minuter mindre tid att tala.5 Kommentarer:

Steve sa...

”Demokrater rasar mot skrämselkampanj” skriver DN (och TT) idag. ”Demokratiska politiker och aktivister rasar mot affischer i Cleveland och Milwaukee. ’Valfusk är ett brott’ lyder budskapet som illustreras med en bild på en jättelik domarklubba. Kritikerna anser att syftet är att försöka skrämma väljare från att rösta."
- Ack ja. ”Att behöva visa leg när man röstar – ohyggligt! Det skulle aldrig vi Demokrater kräva! För oss räcker det att man har rätta åsikterna! Röstar på Obama!”

Major Stofil sa...

Detta kallar SvD en klar seger för Biden. Man undrar varför...
Bovaktige Biden påstod dessutom att Syrien var fem ggr större än Libyen. Alla vi andra lever i en verklighet där Libyen är 9 ggr större än Syrien. Det reducerar Joe till en utrikespolitiker klart under Palins nivå...

Claes Henrikson

Steve sa...

Ca 40% av federala budgeten ”betalas” nu med lån. Statsskulden har för första gången sedan 1947 gått över 100% av BNP. (I Sverige var den 32% av BNP i början på året.)

Arbetslöshet U6 visar de som vill arbeta heltid, men inte får det. Ofrivillig deltid, och ”söker inte mer, det lönar sig inte”, ingår. Den var 7,6% i USA dec 2006. Sedan fick Demokraterna full kontroll över kongressen: 8,8% - 13,5% - 17,1% - 16,6% - 15,2% december 2007-2011.
I Kalifornien har U6 varit över 20% sedan 2009, alla Obamas år.

Arbetslöshet U3, den ”vanliga”, var 4,4% dec 2006. Sedan, under Demokraterna, gick den upp till 9,4% dec 2010, men har sedan sjunkit lite. För ungdomar 17-24 år var arbetslösheten 17,1% juli 2012. Färre än 3 av 10 ungdomar 16-19 år fick sommar-arbete under ferierna i år.

I Sverige vet vi ju inget om detta. Det blir så, när media har hjärtat till vänster. Men i USA - man trodde att människor skulle inse att allt går åt fel håll nu, och rösta bort Barack Hussein… Få se hur det blir, 6 november.

Anonym sa...

"Alla kulturer är inte lika goda, tvärtom ska vi vara stolta och hålla fast vid det folkvett vi har kvar i västvärlden"

Menas det den spillra av folkvett som kan vara kvar efter korstågen, inkvisitionen, häxbränningarna, slaveriet, kolonialismen, nazismen, rasbiologiska institutet, tvångssteriliseringarna, Vietnamkriget, USA's sprängande av sina skyskrapor ? Vore det inte bättre att konstatera att vettet troligen finns någon annanstans, inte här ?

Berit sa...

Kålsuparteorin är ett ynkligt sätt att undvika att ta ställning.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.