27 oktober 2012

Geert Wilders en välsignelse för demokratin

Tryckfrihetssällskapet bjöd in den islamkritiske holländske politikern Geert Wilders till Malmö för att hålla föredrag idag kl 14. Tyvärr möttes besökarna som ville lyssna på honom av äggkastande demonstranter.

Föreningens ordförande Ingrid Carlqvist säger: "Om man inte får lov att kritisera islamismen för att det finns muslimer som blir ledsna. Då skulle man inte ha fått kritisera nazismen heller, för det fanns ju snälla nazister som bara hade gått med för att det var fina uniformer eller whatever."

Nu har media slutat använda ordet islamister, tydligen ska det heta "svårintegrerade" i stället. Jo minsann, alla medel ska till för att vi ska stå ut med det nya otrivsamma samhälle vi fått. Ibland klagas det över att feminister inte upphäver sin röst mot islams kvinnosyn, men det finns undantag. Demonstration i Paris mot Ikeas kvinnolösa saudiarabiska katalog:

      

4 Kommentarer:

gäster sa...

Översvämning av politisk korrekthet i medias rapportering från Geert Wilders besök i Malmö. Kanske det är det ökande stödet för Sverigedemokraterna som skapar panik. Ingen sympati överhuvudtaget för frihetskämpen Wilders, som lever under dödshot därför att han visat på de uppenbara likheterna mellan Koranen och Hitlers bok Mein Kampf.

Knute sa...

Konservativ Malmö-politiker flyttar från multikulturen: Jeg vill inte ‘riskera min dotter för att bevisa något’

http://www.uriasposten.net/archives/41881

Ann-Marie sa...

Sveriges tråkigaste stad är nog numera Sveriges farligaste stad, speciellt om man inte går i PKisternas ledband och det gör verkligen inte Geert Wilders. Hatten av för en mycket modig man!

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Här kan ni se vad som väntar alla godhets-apostlar och fega anpasslingar när islam har tagit över. Historien kommer upprepa sig igen.

http://www.youtube.com/watch?v=XTT47IrcyXc&feature=colike

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.