31 oktober 2012

Han har ingen skam i kroppen

Obama talade till pressen angående orkanen Sandy och med Benghazi i färskt minne gjorde han följande anmärkningsvärda uttalande:"Det är en tuff tid för många människor - miljontals människor över hela östra kusten. Men Amerika är tuffare, och vi är tuffare eftersom vi håller ihop. Vi lämnar ingen bakom. Vi ser till att vi står upp som nation och påminner oss själva  att när en amerikan behöver oss håller vi ihop för att se till att ge den hjälp som är nödvändig."

De fyra som dödades i Benghazi dog just därför att Obama-administrationen lämnade dem i sticket. De nekades hjälp upprepade gånger, det fanns militär  en timmes väg bort,  men i stället tittade White House på medan de dödades.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit
Det är ju detta som är Obamas främsta egenskap - fräcka lögner. Och desto fräckare lögner, som folk går på, desto nöjdare känner han sig. Han är ungefär som en som mördar för att bevisa att polisen aldrig kan ta fast honom, eftersom han är smartare än dem. Med Obama måste man göra som Charles Krauthammer säger: lyssna inte på vad han säger (eftersom han ljuger hela tiden) utan titta på vad han gör.
/SB

Anonym sa...

Och den fräckaste lögnen av alla - att han skulle vara "natural born american". Hans pappa var kenyan (och inte amerikansk medborgare). Själv påstod han att han var född i Kenya när hans memoarer (som inte skrivits av honom själv utan av Bill Ayers) första gången utgavs i början av 1990-talet och att han således vistades i USA som en 'foreign student'. Detta ändrades senare till att han var född på Hawaii, fast han kunde inte åstadkomma något annat än ett förfalskat, datorproducerat födelsebevis. Hans social securaty number är också en förfalskning (042-nummer från Connecticut) och stulet fråmn fransman som dog på Hawaii). Fräckheten är så stor att ingen kunde föreställa sig att något sådant skulle kunna hända - att denna lögnhals ställer upp i presidentvalet. Den enda jämförbara är väl Waldheim som blev vald till FN:s ordförande trots ett gediget nazistiskt förflutet. Samma djärva fräckhet.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.