13 oktober 2012

Hela världen borde protestera högljutt

I norra Mali, som till största delen är under muslimsk kontroll sätter man nu samman namnlistor över de kvinnor som har barn utom äktenskapet eller som är gravida utan att vara gifta. Invånarna lever i skräck över att bestraffas på det traditionella muslimska sättet:  stening, spöstraff, amputationer eller avrättning.

I juli stenades en man och en kvinna för att de begått äktenskapsbrott medan skräckslagna invånare såg på.
"Hotet finns där, det är verkligt och människor lever med det och är rädda för dessa listor.
 Det skulle kunna tyda på att kvinnorna löper överhängande risk att utsättas för grym och omänsklig bestraffning."


CNN, som för det mesta utmärker sig för att bedriva vänsterpropaganda, ska ha beröm för att de (som enda media??) uppmärksammar detta skräckscenario. Och var är alla feminister och liberala aktivister som säger sig stödja kvinnors rättigheter!


5 Kommentarer:

Arlav sa...

"Och var är alla feminister och liberala aktivister som säger sig stödja kvinnors rättigheter!"
Dom i frågan angelägna av ovan nämnda slag är lika många som antalet kommentarer, innan jag skrev denna .
Dvs noll st...

"

Ann-Marie sa...

Det lär inte dröja förrän vi har det nära oss också när dessa efterföljare av "kärlekens religion" är i majoritet.....

Staf sa...

Herregud. I Mali är folk muslimer. Muslimer anfalls av Wahabiter (en sekt som är statsreligion i Saudiarabien som samarbetar med USA/Israel/UK). Malis folk följer fredens religion och är trevliga och toleranta. Wahabismen/salafismen sprids av Saudiarabien och indirekt via NATO-länder och även Sverige som är kompis med Saudiarabien och sponsrar fundamentalister även i Sverige. Tråkigt att se att författaren till inlägget inte inser det.

Knute sa...

Tråkigt att du, Staf, försöker dig på lite försåtlig propaganda, och dessutom inte drar dig för att vara oförskämd. Visst inser bloggförfattarna att Väst tyvärr hjälper till att sprida wahabism/salafism, men inser till skillnad från dig att wahabister/salafister faktiskt är muslimer.

Knute sa...

FN borde ingripa mot islamisterna i Mali, men se, det går inte, därför att FN kontrolleras av Muslimska brödraskapet, samma gäng som gör uppror i Syrien.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.