23 oktober 2012

Kardinal utlöser ramaskri i Vatikanen med islamkritisk video

Kardinal Peter Turkson från Ghana har visat en YouTube-video, som bland annat varslar om att Frankrike om 39 år kommer att vara en islamisk republik. Nyhetsbyrån Reuters som meddelade nyheten, tror sig veta bättre besked och tillfogade att detta är "falska förutsägelser".

Den sju minuter långa videon om islams tillväxt heter "muslimsk befolkningsstatistik" och var på allas läppar efter att kardinal Turkson hade visat den på ett internationellt kyrkomöte. Han är bosatt i Vatikanstaten och ordförande för Vatikanens råd för rättvisa och fred.

Tips Ole G.
.

7 Kommentarer:

Anonym sa...

Knute
Jag tror inte riktigt på denna extrapolering av den nuvarande befolkningsdynamiken. Tredje världskriget har redan börjat och om 39 år så har det sannolikt avslutats- och då har det hunnit hända en hel del. Och kulmen nås nog om 10-15 år. Förhoppningsvis har då den muslimska världen lidit det totala nederlag som Bibeln skriver om. Man kan i alla fall hoppas. Annars är det slut med världen. Men det tror jag inte Gud tillåter. Där går gränsen.
/SB

Knute sa...

Jo, mycket kan hända: En krigsförklaring mot det multikulturella samhället från fransk ungdom, generation-identitaire

http://hodja.wordpress.com/2012/10/21/generation-identitaire-en-krigserklaering-mod-det-multikulturelle-samfund-fra-fransk-ungdom/

Knute sa...

En islamisk forskare i Kairo säger i en TV-debatt att 80% av muslimerna i Europa är tiggare som lever på välfärdsstaten.

Han får medhåll om detta av en annan debattör. De är helt eniga om att Väst ska erövras, bara oeniga om hur.

http://hodja.wordpress.com/2012/10/23/de-er-helt-enige-om-at-vesten-skal-erobres-bare-uenige-om-hvordan/

Steve sa...

Jag tror jag hittat videon här - engelskt original, textat på franska (7:01). ”Demographie musulmane : Le Changement c'est maintenant ! Film projeté par le cardinal Peter Turkson lors du synode…"
http://www.youtube.com/watch?v=v9owjX-aDmo

Nettoreproduktionstalet ska vara 1,0 för konstant befolkning. Det motsvarar c:a 2,1 barn per kvinna, justerat för åldersfördelning och livslängd.
Nettoreproduktionstalet för Sverige var över 1,0 t.o.m. 1967, sedan sjönk det under gränsen. Ett minimum kom 1983 med 0,769; året efter, under Palme, började den s.k. flyktinginvandringen. Det blev likafullt ett nytt djupare minimum år 1988, 0,725. Sista siffran jag har är för 2008, 0,917. (Hela befolkningen inkluderas.)
För att få fram det här måste man gå upp på SCB och plocka i Statistisk Årsbok’s årgångar.
- I Sverige är de kristna invandrarna många, t.ex. syrianer och irakier.
- En seriös debatt om detta går, om jag förstår rätt, inte att få fram hos oss.

Knute sa...

Pastor Niemüller konstaterede, at “først kom de efter kommunisterne…”

I går kom de efter borgerbevægelsen i Köln, så kom de efter den franske blogger Pierre Sauterel, så kom de efter den unge, franske modstandbevægelse, Generation Identitaire, og så kom de efter den gryende, engelske modstandsbevægelse English Defence League og det politiske parti British Freedom . En sand triumf for EUSSR-samarbejdets evne til at få de langskaftede støvler til at marchere i takt. Alle lederne af disse modstandsbevægelser er arresteret og skueprocesserne under forberedelse under ledelse af vor tids Roland Freislere. Alt er ved det gamle…

Om føje år vil vore efterkommere bittert konstatere: “De bloggere som advarede, gad ingen høre på dengang, så vi måtte igennem historen nok engang”.

Läs hela Skjoldungens tänkvärda inlägg här:

http://hodja.wordpress.com/2012/10/24/regnar-robinson/

Errbe sa...

Jag hittade informationsbladet: "Det viktigaste du behöver veta om islam":

https://www.box.com/s/g7s4zlwxeyp97wb9gtdd

Rekommenderas för dem som känner sig osäkra på vad islam egentligen är.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.