07 oktober 2012

Köp inte Miljöpartiets halalgris i säcken

Sveriges dyraste och farligaste personer. Miljöpartisterna Åsa Romson och Mehmet "Ship-to-Gaza" Kaplan: "Vi vill öka invandringen!"

   

Egendomligt att detta parti går så extremt bra bland de unga, det är ju deras framtid som står spel. En anledning kan vara att de har vuxit upp med invandringen och tror att den är slags självklar naturkraft. I skolan får man nog inte veta att Sverige är ett extremfall som per capita tar emot flest muslimska invandrare i hela västvärlden.

Svensk välfärd monteras snabbt ned, men Miljöpartiet kräver att fler invandrare får stanna. De rödgröna klagar över den snabba nedmonteringen av välfärden, och skyller på "högerpolitik". Men aldrig ett ord om vad nedmonteringen beror på: att invandringen slukar en orimligt stor del av skattebetalarnas pengar. I stället rekommenderas mer sossepolitik à la Obama, vilket gör allt ännu värre. Bidragen fungerar som en magnet för världens fattiga. Det går inte att ha fri invandring i en välfärdsstat.

Skattefinansierat boende, resor, fickpengar, lagad mat som serveras av personal tre gånger om dagen: flyktingindustrin är en genomkorrumperad människohandel som betalas med stulna medel.

Poly-amoröst miljöparti utmanar välfärdsstaten:

Miljöpartiet ligger i vissa avseenden till och med före den "arabiska våren" när det gäller sharialagar. Sedan många år vill de tillåta så kallade polyamorösa äktenskap, anledningen är islams polygami. Strategin är klar, alla legala hinder ska undanröjas för en "polyamorös" man med fyra fruar att utmana välfärdsstaten. En muslimsk man som lever med fyra fruar i Sverige kan leva mycket gott på skattebetalarnas bekostnad.


 

Ett argument mot månggifte är att det öppnar porten på vid gavel för fri invandring från muslimska länder. Om en man kan ha fyra fruar, vilken anhöriginvandring det skulle bli! Vi bör stämma i bäcken med tanke på den enorma befolkningsexplosionen i muslimska länder.

28 Kommentarer:

Anonym sa...

Klockrent - håller med till 300%

Knute sa...

Tack för det! Om bara SD bara kunde få lite uppslutning! Det skulle räcka med 30%. När svenskarna blivit en minoritet finns ingen ångerknapp, det borde de som röstar på 7-partiet tänka på.

Knute sa...

Muslimsk fånge flyr från Nyborg fängelse i Danmark klädd i Burka …

http://hodja.wordpress.com/2012/10/07/muslimsk-fange-flygter-fra-nybrg-faengsel-ifort-burka/

Knute sa...

Miljøpartiet i Sverige har indledt en kampagne for at fremme en indvandringspolitik, som vil reducere Sverige til en magnet for menneskesmuglerne.

http://snaphanen.dk/2012/10/07/svenke-ekstremister/

Pica pica sa...

Såg en bild på MP mannen som kom med förslaget och han log i mjugg över att få tag i fyra småflickor. Märkligt nog så gäller det bara åt ena hållet. Kvinnor får inte gifta sig med fyra ynglingar? Nej, det går inte i Sverige! Då ska ni få se på demonstrationer - även om Gudrun S inte följer med.

Anonym sa...

Om vi alla utmanar muslimerna med att berätta att nu ska vi bota deras barn i Saudiarabien och Pakistan och alla muslimska länder genom internet vad ska politikerna göra då?
Skulle du vilja jobba på en ambassad då?
för politikerna vill släppa in många mer så VI måste visa vad dom är för odjur, eller så låter vi det fortsätta så här. Vill du verkligen göra något så skicka något som detta till deras bloggar i muslimska länder. Detta är lagligt men använd internetkafé.

Good day
This is information from Sweden. We are going to send info about Islam to children in Saudi Arabia, Iran and every Muslim country the reason is to cure all children from Islam.
Internet belongs to us and we are in your HOME computer. Mission is, no Muslim in EU.
Prophet Mohammed was 50 years old he married Aicha 6 years old child and when prophet Mohammed was 53 years old he had raped Aisha that was a 9 years old child so prophet Mohammed was a paedophile. Prophet Mohammed was a slave owner so he was a BAD man that should have be stoned fore his crimes.
Why do Allah think that girls are big darkness that the Quran wraiths in sura bina 60.
Sweden have the Quran as toilet paper.
Have a nice day.
Sweden

Knute sa...

I partiledardebatten i går avfärdades Jimmie Åkesson med argument som “Ni står inte för medmänsklighet, ni står för omänsklighet, ni vill stänga dörrar för folk som flytt från förtryck, i längden så säkrar det våra välfärdsambitioner.” Inte ett människosmugglaröga var torrt.

http://snaphanen.dk/2012/10/08/breivik-var-et-odelagt-menneske/

Knute sa...

Livet under socialismens stövel

Falun förbjuder en skola att servera skolmåltider som är godare än i de andra skolorna. Det vore "orättvist" mot dem.

A lunch lady at school in Falun, was told that her cooking is just too good.

A talented head cook at a school in central Sweden has been told to stop baking fresh bread and to cut back on her wide-ranging veggie buffets because it was unfair that students at other schools didn’t have access to the unusually tasty offerings.

http://www.amnation.com/vfr/archives/023496.html

Knute sa...

Kommer Sverige att ge oss pengar för smugglingsresan hit, den kostade ju mycket pengar?

Tydligen en vanlig fråga på Migrationsverket.

http://meritwager.wordpress.com/2012/10/07/en-migga-kommer-sverige-att-ge-oss-pengar-for-smugglingsresan-hit-den-kostade-ju-mycket-pengar/

Knute sa...

Elevprotester mot halalkött i skolmaten

"Sedan höstterminens början har Praktiska gymnasium i Landskrona och Helsingborg bytt leverantör av skolmat. Efter en dryg månad har elever i Landskrona börjat protestera mot att halalslaktat kött införts som norm på menyn.

- Får de elever som inte vill äta halalslaktat kött till skollunch något alternativ?

– Alternativet är att de äter sallad och smörgås, eller helt enkelt låter bli att äta."

Varför inte säga det till muslimerna istället?

http://kentekeroth.se/2012/10/09/elevprotester-mot-halalkott-i-skolmaten/

Knute sa...

Demografisk doping

"Dataene man allerede sitter på viser at innvandrerne i så måte representerer en større byrde i det lange løp enn den opprinnelige befolkningen. Da er det en mager trøst at innvandrernes økonomiske aktivitet har resultert i noe høyere BNP. Hvordan kunne det unngå å gjøre det? Og hvilken fordel har den opprinnelige befolkningen i at nykommerne får fart på BNP ved å bygge boliger og infrastruktur til seg selv?

Når økonomiens anabole steroider ikke virker lenger, sitter pasienten altså igjen med ettervirkningene av disse, uten at de opprinnelige strukturelle problemene blir løst i mellomtiden, men snarere forsterkes. Og det som var en nasjonal eldre- og trygdebølge blir med tiden en multinasjonal sådan, med Norges territorium som arena."

http://www.document.no/2012/10/demografisk-doping/

Knute sa...

Debattinlägg från Inger-Siv Mattson:

Bästa programledare Pascalidou,

I tidagens Ring P1 sade Ni att "det är invandrarna som bär upp vården" och tillade att "en fjärdedel av de som arbetar i vården har utländsk härkomst". Hur räknar Ni då? Jag får inte Ert resonemang att gå ihop! Det måste väl rimligen vara de tre fjärdedelar som inte har utländsk bakgrund som bär upp vården? En rättelse är på sin plats.

Ni upprepar gärna det inlärda mantrat om "Sveriges ansvar för världens flyktingar". Enligt UNHCR saknar 94,5 - 97,7 procent av de som får asyl i Sverige asylskäl enligt FN:s flyktingkonvention. Drygt 1,3 miljoner utan flyktingskäl har beviljats permanenta uppehållstillstånd, PUT, sedan 1980. Även här är en rättelse på sin plats.

Ni sade till en lyssnare att "jag har inte rätt i någonting". Där har Ni faktiskt rätt och ingen rättelse behövs!

M v h Inger-Siv Mattson, Nacka

Knute sa...

Kurt Westergaard: De har satt ett pris på 11 miljoner dollars på mitt huvud

- Jeg savner bare at kunne gå tur med min kone helt alene og selv at kunne køre i bil og ikke sidde på bagsædet i en pansret bil. Det er ikke helt enkelt, men jeg er stolt af at den danske stat mener, mit liv er så meget værd, siger Kurt Westergaard.

http://www.bt.dk/danmark/kurt-westergaard-de-har-sat-en-pris-paa-11-mio.-dollars-paa-mit-hoved

Knute sa...

Miljöpartist: Det finns inget svenskt kulturarv! Rinkebyhästar, inte Dalahästar, är riktig kultur.

http://petterssonsblogg.se/2012/10/29/ylva-g-karlsson-mp-det-finns-inget-svenskt-kulturarv/

Knute sa...

Fredrik ska gnida Svenssons näsa i ‘mångfald’.
Om han röstar på Sverigedemokraterna. Det var essensen av ett tal Reinfeldt nyligen höll på Stockholms Universitet.

http://snaphanen.dk/2012/11/11/100-000-danskere-flytter-pa-grund-af-utryghed/

Sweden, you’ve been bad. So we will punish you by bringing in more immigrants!

This, in effect, is the message propagated by Fredrik Reinfeldt, the sitting Prime Minister of Sweden. “Too many people voted for the Sweden Democrats,” he says, “so we are increasing immigration to teach all those racists a lesson!”

It’s hard to believe, but that’s what the man said. You can’t make this stuff up.

http://gatesofvienna.blogspot.se/2012/11/punishing-those-nasty-swedish-racists.html

Knute sa...

Sverigedemokraten Almqvist

"Vad är det för upprörande med att Erik Almqvist för två år sedan kläckte ur sig 'blatte-lover' och 'hora'? Sjuklöverns invandrade bidragsöverklass kläcker konstant ur sig 'hora', 'svennefitta' och 'svenne-djävel' åt svenskar. Invandrade kvinnor, barn och karlar skriker de mest kränkande tillmälen åt svenskar utan att media fläskar på med krigsrubriker. Tvärtom, de tiger som muren om och mörklägger allt från verbala till fysiska kränkningar, våldtäkter, mord och kriminalitet riktat mot svenskar."

http://adderat.blogspot.se/2012/11/sverigedemokraten-almqvist.html

Anonym sa...

Känner många ungdomar som inte tänker rösta på det velande partiet längre, utan det blir SD...
Alla partier stöttar bara invandrare, skiter i det svenska folket...

elina sa...

Var det inte MP i Södertälje som nyss klagade i TV att pengarna räckte inte och det var för många som levde på bidrag så det får inte flytta in fler nyanlända...

Anonym sa...

Svenskarnas stora problem är att vi inte talar med varandra om problemen som finns i Sverige. Det måste vi börja göra. Man är inte rasist för det. Det verkar också som om människor inte förstår att det är socialismen som är en del av kommunismen som skall genomföras i vårt land. Det är också så att araber arbetar inte själva. Då Libyen och Ghadaffi föll så ville alla gästarbetare hem till sina länder. Vi i Sverige är på god väg att bli slavar. I själva verket så är det nu en invandringsindustri som ger jobb åt arbetslösa svenskar och till sist VEM SKALL BETALA?

Anonym sa...

1908 sprängde ett gäng socialister en båt i malmö den var full med strejkbrytare, tror de från England.Båten hette Amalthea. Det var storstreik i Sverige( en dog 23 skadades) detta gjorde man för att inte dumpa löner, så vad sysslar S,M,KD,C,V,MP. Jo att se till att vanliga svenska medborgare skall bli arbetslösa eller sänka sina löner. Det finns inga bostäder i landet och byggs det så är det utlänningar som får jobben( lägre löneläge) SD är hittentills dom ända som säger öppet vad svenska folket igentlien tycker. Detta är ungefär vad som kan göra att vi får en situation som 1936

Knute sa...

Rasistiskt uttalande av Mona Sahlin, före detta statsministerkandidat (s): ”Den vita majoriteten är problemet”

I TV4 Nyheterna idag säger Sahlin följande:

”Vi den vita majoriten är så många och det är vi som måste förstå att vi är problemet och vi måste förändra vårt sätt att vara.”

http://kentekeroth.se/2013/03/19/sahlin-den-vita-majoriteten-ar-problemet/

Knute sa...

Någon gång måste det bli ett slut på det gigantiska slöseriet med våra skattepengar. Någon gång måste det bli ett slut för svenska politikers ”rädda-världen” fantasier på medborgarnas bekostnad.

Två exempel på svensk offentlig ekonomi 2012. Listan kan göras längre:

Ingen frukt, inget kaffe och totalt inköpsstopp! Utropade landstingsrådet Harriet Jorderud (S) när hon i september 2012 förklarade att Jämtlands Läns Landsting ekonomisk kris innebär besparingar på nästan allt. Hur har de råd med flyktingar?

Stoppa nedskärningarna! krävde Socialdemokraterna i Lund i oktober när krisen för Skånes Universitetssjukhus resulterade i att klinikchefer avgick i protest då patientsäkerheten inte kunde garanteras. Samt i en interpellation från Morgan Johansson till socialminister Hägglund om en vårdkris i Skåne som efter besparingar på ungefär en halv miljard och nära 500 anställda blivit alltmer akut och lett till att Skåne nu är ett av de områden i hela Europa som har minst antal vårdplatser per invånare. Socialstyrelsen har kopplat fem dödsfall på SUS till platsbrist och underbemanning.

http://missionxp.webblogg.se/2013/march/bjorn-schaerstrom-m-kommunekonomin-och-flyktingpolitiken-2.html

Knute sa...

Åsa Romson, MP: ”går inte att dra någon ekonomisk gräns för hur många invandrare Sverige kan ta emot”

http://kentekeroth.se/2013/03/17/6606/

http://morklaggning.files.wordpress.com/2013/02/invandring_och_morklaggning_kapitel.pdf

Anonym sa...

Haha, jag som trodde att Mona Sahlin var en Antirasist? Tänk om hade sagt den judiska minoritet är problem? Eller den Svarta majoriteten är problemet i Afrika, all PK media skulle ha skrikit rasist och hon skulle sannolikt ha dömd för hets mot folkgrupp.. Men rasism mot vita är ju okej i en politisk korrekt värld..

Aldrig har det varit mer tydligt att
Antirasist bara kodord för antivit.

antirasister vill ha färre vita människor i landet.

antirasister vill ha färre vita barn i skolorna.

antirasister vill ha färre vita i politiken.

antirasister vill ha färre vita människor i ekonomin.

antirasister vill skapa en värld utan vita människor. Och om vill tillåter dem så kommer de lyckas.

Mångkulturella är vår tids nazister och måste behandlas därefter.

Etniska britter minoritet 2066.
http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/immigration/8142176/White-Britons-to-become-minority-by-2066.html

Etniska britter redan minoritet i London.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2246288/Census-2011-UK-immigrant-population-jumps-THREE-MILLION-10-years.html

Vita amerikaner minoritet 2042.
http://www.guardian.co.uk/world/2008/aug/15/population.race

"vita" minoritet i hela den industrialiserad världen inom ett par årtionden.
http://www.guardian.co.uk/uk/2000/sep/03/race.world

Knute sa...

Längtan till Mellanöstern? Ta tunnelbanan till Stockholmsförorten Rinkeby där ungdomar bygger barrikader, tänder på bilar och hotar med att skjuta polisen.

http://www.document.no/2013/03/stockholm-ungdommer-bygde-barrikader-tente-pa-biler-og-truet-med-a-skyte-politiet/

Ann-Marie sa...

Nya seder och bruk bara att ta till oss!

Anonym sa...

Eropa kommer att befolkas av muslimer till den grad att det blir ett gynnsamt läge för att grunda den nya religionen ,den nya ordningen från jerusalem.enl G Bosh den äldre har illuminati en stor chans att sätta igång med skapandet av den nya ordningen i världen då USA blir herre över jorden.

Anonym sa...

It gang tackles you!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.