02 oktober 2012

Malmös rödgröna majoritet

Två snorungar kastade en kraftig nyårssmällare mot judiska församlingens lokaler i Malmö härom natten. Rättare sagt var det två trendiga 18-åriga män från något av stadens många islamistiska shariagäng, Malmö börjar likna Tyskland under 1930-talet.

Nu har deras identitet avslöjats, till de politiskt korrekta mediernas stora förtret. Jag vet inte om det egentligen är bra att jag tipsar om att gärningsmännen kunnat lämnat villospår efter sig, som i det här fallet:

Marockanen Ahmet C. dödar en 32-årig ​​anställd på en tysk arbetsförmedling. De tyska medierna vill inte riktigt avslöja hans bakgrund och fallet får ingen riktig uppmärksamhet.

Nåväl, efter mordet skrivs på väggen vid arbetsförmedlingen under natten: "Eine Deutsche weniger, das wird nicht die letzte sein" (= en tysk mindre, det blir inte den sista) och en massa hakkors överallt. Och så går medierna amok och levererar gärna illusionen av nazister - trots att mördaren är marockan. Inte nog med det, men Statsschutz är nu också på banan och efterforskar anti-semitismus och främlingsfientlighet.

Men kanske folk inte låter sig luras. Det kanske börjar gå upp för dem att islam och nazism har vissa likheter. För att inte tala om kommunism. Alla tre ideologierna har smält samman till ett revolutionsromantiskt projekt som sedan decennier genomsyrar politik och media.

7 Kommentarer:

Anonym sa...

http://www.youtube.com/watch?v=7Gzyeo1Z1I4

Knute sa...

Tack för tipset! En länk infogad i inlägget, till en video om de chockerande likheterna mellan muslimska och nazistiska trosföreställningar.

Knute sa...

Malmös islamgröna stryre bedriver utrikespolitik:

"Malmö stad kräver att det dansk-brittiska säkerhetsföretaget G4S redovisar sin verksamhet på Västbanken.

Efter hård kritik ska säkerhetsföretaget ha lagt ned sin verksamhet på det ockuperade Västbanken 2002 med hänvisning till internationella konventioner och folkrätten. Men det har även sedan dess levererat säkerhetsutrustning till israeliska vägspärrar och försett judiska bosättningar med beväpnade vakter."

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/malmo-kraver-svar-fran-g4s_7548346.svd

Knute sa...

Den islamistiske hatpredikanten Abu Hamzas familj har kostat Storbritannien motsvarande 28 miljoner kronor i socialbidrag, boende och advokatkostnader.

http://jihadimalmo.blogspot.se/2012/10/kan-det-vara-genetiskt.html

Hur ska våra efterkommande överleva det etniska moras som våra politiker har installerat?

Hur ska de klara av de 100.000 värsta av importen? De kommer att förpesta mina efterkommandes liv och kosta dem ofattbara miljardbelopp, döds- och våldsoffer och gated communities.

http://snaphanen.dk/2012/10/02/simon-emils-lange-slummer/

Anonym sa...

Är det inte så att romerna kom på tavlan för att dölja det som händer i Malmö?

Knute sa...

30 procent av alla män med arabisk bakgrund i Berlin är gifta med två kvinnor – den ena officiellt, och den andra islamiskt.

http://www.document.no/2012/10/tysk-lovgiving-muliggjor-og-finansierer-polygami/

I Sverige vill Miljöpartiet möjliggöra och finansiera polygami.

http://www.newsmill.se/artikel/2010/08/24/en-r-st-p-milj-partiet-r-en-r-st-p-polygami

Knute sa...

Ett medvetet försök att föra in Mellan­östern­konflikten i Malmö. Det anser oppositionsrådet Anja Sonesson, (M), efter att kommunledningen åter ifrågasätter G4S:s åtaganden på Västbanken.

Vi har en vänsterledning som bara engagerar sig i människorättsfrågor på Västbanken, och som vill föra in en internationell konflikt i Malmö. Det är både olämpligt och olyckligt och ligger för övrigt utanför den kommunala kompetensen, säger hon och tillägger:
– Det är en provokation.
Hon är också tämligen övertygad om att en mycket medveten strategi ligger bakom.
– Den publiklösa Davis cupmatchen mot Israel 2009 var det politiska start­skottet för att få hit en internationell konflikt, som vi borde göra allt för att inte ta hit.

Frågan i vad mån hon tror att uppmärksamheten kring G4S skulle försämra Malmös rykte mer än vad Ilmar Reeplaus uttalanden om stadens judar redan har gjort, besvarar hon egentligen inte, men antyder att det är något hon har svårt att se.
– Men nu får det i alla händelser vara nog. Led­ning­en måste sluta upp med att skada Malmö, säger hon.

I april i år kunde Världen idag berätta att politikerna i Malmö i bland annat flera mejl uppmanades att bryta med den dansk-brittiska bevakningsjätten G4S. Företaget, som sköter bevakningen av kommunala byggnader i Malmö, anklagades för att på olika sätt delta på Israels sida i konflikten med palestin­ierna. Kritikerna hävdade bland annat att G4S utrustar israeliska militära vägspärrar och kontrollstationer "vid den olagliga muren på Västbanken, där palestinier trakasseras dagligen."

http://www.varldenidag.se/nyhet/2012/10/05/Malmo-stad-ifragasatter-foretags-Israeluppdrag/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.