21 oktober 2012

Multikulturens klibbiga hand tafsar obehindrat överallt

Sønderborg är kandidat till att bli "Europas kulturhuvudstad i Danmark" år 2017, och som en del av ansökan har kommunen publicerat skriften "Heal the battlefield", för att fira Röda Korsets insats vid Dybbøl, där danska och preussiska-österrikiska soldater kämpade om gränsdragningen år 1864. - Och således blev röda halvmånar en del av dansk historia.

      

Från Uriasposten

4 Kommentarer:

Knute sa...

Ingen generation har rätt att skänka bort sitt land

"Naturligvis er Bildt, Persson, Sahlin og Reinfeldt landssvigere ud fra enhver definition af begrebet. De agerede for udenlandske interesser frem for svenske. At de alligevel var demokratisk valgte, er deres eneste, tynde lændeklæde, der ikke slører resultaterne af deres handlinger. Enhver svensker der har lidt under dem, har en personlig høne at plukke med dem.

Mennesker har følelser for deres land, og vi har importeret en fascistoid, politisk herrefolksideologi, der vil udfordre os i det land, der er vores historiske arv. Det er formlen på konflikt."

http://snaphanen.dk/2012/10/21/skyd-budbringeren/

Knute sa...

Islamister och invandrargäng i farlig allians vänd mot det danska samhället

http://denkorteavis.dk/2012/islamister-og-indvandrerbander-i-ny-farlig-alliance/

Skjoldungen sa...

Det var nu ikke kun danske, preussiske/østrigske soldater, der faldt. I lyset af den gryende skandinavisme havde der forud for krigen været forhandlinger om en fælles Nordisk Forsvarsunion. Men den svenske regering ville ikke i krig og faldt fra. I stedet meldte talrige svenskere sig som frivillige i den danske hær, og mange af dem faldt ved Dybbøl. Deres grave findes markeret rundt om i skanserne, og af samme grund burde ordentlige svenskere - hvis de stadig findes - være lige så vrede som os over at se dem skændet med muslimske halvmåner.

Knute sa...

Den oplysning er hårdt tiltrængt i et Sverige, hvor historien begyndte med socialdemokratiet, og alt som var før er Mørkets tid, Jahiliyya.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.