01 oktober 2012

“När krubban är tom bits hästarna”

Kombinationen av ökad fattigdom och många invandrare börjar ge utslag i Grekland. På kort tid har partiet Chrysi Avyi (Gyllene Gryning /Golden Dawn) fördubblat sitt stöd och står nu på 22 procent.

Document.no:

"Grekisk polis hänvisar personer med problem till Gyllene Gryning för att de ska ordna upp saken. Människor som står lågt på samhällsstegen känner att de inte har något val, och hamnar i beroendeställning till det extremistiska partiet.
Människor som annars inte skulle ha något till övers för partiet, säger att situationen är sådan att man vänder sig dit där hjälp finns att få. Det finns ett enormt socialt vakuum som Gyllene Gryning fyller."
MXp skriver:
"Partiet Golden Dawn med sin ledare Nikolaos Mihaloliakos kan ses som ett resultat av vad som kan hända i ett land där den politiskt korrekta elitens politiker och journalister driver kulturmarxismen som enda tillåtna politik.
Sverige måste alltså se upp för nationalsocialismens landvinningar så som skett med Golden Dawn i Grekland. Mot den fronten borde demokratins företrädare koncentrera sig och inte som nu ständigt och jämnt motarbeta och svartmåla Sverigedemokraterna."

Golden Dawn / Gyllene Gryning är en varningssignal. Det finns faktiskt riktiga nazister, nationalsocialister. Därför är det så farligt för demokratin att försöka fösa in ett normalt parti som Sverigedemokraterna i samma bås. Men den svensk åsiktsmaffian är fullständigt utan kontakt med verkligheten och ropar "vargen kommer" vid åsynen av en schäferhund.

Det är möjligt att Golden Dawn har lagt sina antisemitiska konspirationsteorier på hyllan, men de har en ganska så nazistisk stil, se bara på deras symbol. Den värsta antisemiten är islam, och Grekland har fått ta emot väldigt många muslimer från Mellanöstern. Det är inte logiskt att skylla invandringen på judar.

Även om det finns judiska företrädare som är invandringsliberaler så finns det andra som inte är det, något som Sverigedemokraterna har klart för sig. Likaså att aggressionen mot Israel bottnar i islams judehat. Israel är kanariefågeln i kolgruvan som varnar för giftiga gaser. Islamismen är gasen som håller på att förgifta Europa.

Sverigedemokraterna är inte alls extrema utan litar på opinionsbildning och parlamentariskt arbete. Några medborgargarden som hjälper fattiga och utsatta mot invandrad kriminalitet som i Grekland är det inte frågan om. Vi får hoppas att Sverige slipper en ekonomisk kollaps som skulle leda till att frågan om medborgargarden väcks. Vi borde betrakta det som händer i Grekland med största allvar, som ett facit för vad som kan hända oss i framtiden.


Guardian:
"Polisen sa att om det är ett problem med invandrare, gå till Golden Dawn... Vi gillar inte Golden Dawn, men vi har fått akuta sociala problem som brutit ned människors känsla av trygghet. Om polisen och myndigheterna inte kan leverera, och det inte finns någon möjlighet till rättvisa, då måste man vända sig till andra andra lösningar."
Att ta lagen i egen hand borde inte vara vägen fram. Men om det inte finns någon lag och ordning?

6 Kommentarer:

Knute sa...

Man kan ju undra över varför grekisk polis har gett upp. Här en fingervisning:

POLITIET SVINES TIL I STIGENDE GRAD

Verbale og fysiske overfald er blevet hverdag for politifolk landet over. Alene i weekenden oplevede Østjyllands Politi 10 overfald.

Politifolk skal i stigende grad stå model til sprogets værste gloser nazisvin, møgdyr og pansersvin, når de udfører deres arbejde. De svines endda også til i deres fritid, når de er sammen med deres familie, og også Facebook er et yndet sted at chikanere politifolkene.

http://www.dansk-politi.dk/Page-635.aspx?ProductID=PROD2917&PID=4238

Peter sa...

Såja, det börjar så smått, sen lär det bli 2ggr/dag, sen 3 osv...
När ska det ta stopp för spridningen av Islam i Sverige!?? VAKNA!! Dumma Svenskar! Det börjar gå fort åt skogen nu! Mina barnbarn kommer förmodligen vara tvungna att kunna arabiska för att klara sig i Sverige om 50år... jösses, jösses...

Pingvin sa...

Håller inte med om allt som SD säger men det gör mig mycket irriterad när man hör folk påstå att de (SD) är nazister. Nazister hittar vi i SvP, NRP och så vidare. Påståendet är helt enkelt inte faktamässigt korrekt, men likt förbannat så flyter det runt i debatten. Lite som en allmänt godtagen faktoid.

Debatten om migration och nästa generationens samhällsproblem kan aldrig bli seriös och konstruktiv om alla parter inte får diskutera på lika villkor. Däri ligger mycket dagens dödläge i dessa frågor.

Knute sa...

Ayaan Hirsi Ali:

"De människor som försvarar islam i namn av tolerans och kultur är extremhöger."

http://vladtepesblog.com/?p=22085

Knute sa...

90 % av olaglig invandring från Asien-Afrika sker via Grekland

http://missionxp.webblogg.se/2012/october/90-av-olaglig-invandring-fran-asien-afrika-sker-via-grekland.html

Knute sa...

Weimar i Athen

Athens anti-fascist motorcades: “Until the police protect immigrants, we’ll do it ourselves”

http://snaphanen.dk/2012/10/09/kommer-sverige-att-ge-oss-pengar/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.