27 oktober 2012

Obama kommer att falla på eget grepp


Det är vanskligt att göra förutsägelser men jag tror att Obama är "toast",  som vi säger här - att  han gjort sitt.
Fler och fler uppgifter och nyheter sipprar ut om attacken i Libyen och vare sig  Obama blir omvald eller inte kommer han att falla på sitt eget svärd.
Misstankarna växer om att "någon" ville bli av med Stevens  - att han avsiktligt dödades -  vilket är en slutledning utifrån det annars så förklarliga händelseförloppet.

Stevens nekades tillräckligt med skydd på en av de farligaste platserna i världen, han vägrades hjälp medan attacken pågick trots att det fanns hjälp relativt nära.
Stevens bad om mer säkerhetsvakter men i stället drog man in ett team av specialstyrkor och han lämnades praktiskt taget naken på årsdagen av 9/11. Militär hjälp fanns en timmes väg bort,  men i stället tittade White House på medan han dödades.

Stevens hade blivit besvärlig eftersom han börjat ifrågasätta och påpeka att Libyen, Tunisien och Egypten tagits över av Muslim Brotherhood.
Han förstod inte  att man ska hålla tyst om Obamas misslyckanden (även om det från Obamas  perspektiv var en framgång).
Läckorna vi ser nu är mycket  detaljerade och tyder på att vissa element inom försvaret har "sett tillräckligt" - och det kommer mera.
Jag har också mina misstankar om att den underliga resan till Vegas strax efter attacken inte var för valkampanjen utan för ett "möte" av något slag, för att försöka städa upp i röran. Det vill säga för att försöka skyla över alla obekväma fakta som kan komma ut. 

Dessa människor är gangsters, internationella gangsters, och de styr i White House. De är varken inkompetenta eller dumma.

15 Kommentarer:

Knute sa...

American democracy in one sentence

"America has two political parties: a party of leftist liars, criminals, and traitors, and a party of decent, nice businessman types who won’t expose or seriously oppose the other party, because that wouldn’t be nice."

http://www.amnation.com/vfr/archives/023653.html

"If Romney had logically, decisively, and with alpha-male mastery wiped the floor with Obama on Benghazi and the Arab Spring in the third debate, as he easily could have done, his odds now of winning the election, instead of being 33 percent, would have been well over 50 percent."

http://www.amnation.com/vfr/archives/023654.html

Anonym sa...

Berit
Det är säkert riktigt. Jag tror att Obama har direktkontakt med 'saudiarabiska' rådgivare (dvs. sunniter), om inte annat så via sin muslimske kusin i Kenya, som enligt en avslöjande artikel av Walid Shoebat (jag tror denna länk fanns här) har direktförbindelse med Saudiarabien. Sedan har ju också det officiella USA förbindelser med SaudiArabien, så det går säkert lätt att dölja.
Den dödade soldaten Ty Woods visade sig rädda c:a 30 personer i Benghazi. Det var alla dessa som Obama tänkte skulle få dö i attacken då han gav ordern om att "stand down", vid begäran om att få hjälpa till. Han hade nog hoppats att alla skulle ha dött, ingenting skulle bli känt (inga överlevande ögonvittnen) och Obama skulle kunna fortsätta säga "we are still investigating" 6 veckor efter attacken. Nu blev det inte så. Många överlevde och kunde berätta om e-mailen, om live-video till Vita Huset.
Hans beteende är inte bara omänskligt och känslokallt. Utan också förvirrande, eftersom han riskerar att förlora valet på grund av detta. Kan det vara så att han såsom varande muslim (hans far och styvfar var muslimer och det är belagt med dödsstraff att lämna Islam) inte vill skjuta på muslimer (det är belagt med dödsstraff att döda muslimer), medan det är rätt ur muslimsk synpunkt att döda "otrogna"? Jag funderar på med vilken enorm tröghet han kunde fås att ställa sig bakom dödandet av bin Laden. Och motiveringen till dödandet ? Jag var mycket uppmärksam när han gav den. Det hette inte att bin Laden hade dödat så och så många amerikaner i Twin-Tower dådet. Nej, istället sade han bin Laden hade dödat så och så många oskyldiga muslimer i självmordsdåd och liknande. Kommer ni ihåg hans presskonferens? Smaka på den! Han bad om ursäkt för att han dödade bin Laden men han gjorde det för att denne dödat så många oskyldiga muslimer.
/SB

Anonym sa...

"Falla på sitt eget svärd" kräver två saker. Heder och vapenträning. The O har ingetdera.

Claes Henrikson

Berit sa...

SB, denna blog nämner en siffra så hög som 60 muslimer
http://scottoncapecod.wordpress.com/2012/10/25/navy-seals-always/

Tyrone Woods och Glen Doherty, två privatpersoner, fd navy seals, ingrep med maskingevär, medan den amerikanska militärens UAV - fullt utrustad - befann sig ovanför i väntan på en order som aldrig kom.

CH, skulle det låta bättre med "Upp som en sol, ner som en pannkaka"?

Anonym sa...

Berit
Det var en väldigt intressant site. Två tränade Navy Seals tar bort 60 angripare. Tänk då vad drönaren ovanför eller förstärkningar kunde ha gjort om Obama givit sin tillåtelse.
Min siffra 30 hänför sig till personal på ambassaden och andra som hann föras i säkerhet och denna siffra nämndes i något av reportagen från Foxs News där man intervjuat den kvinnliga reportern, som varit nere i Benghazi och intervjuat runt.
/SB

Anonym sa...

Berit!
Undrar om du har läst detta? Undrar också hur våran president är funtad om detta är sant.
//Arne
http://freedomoutpost.com/2012/10/bombshell-benghazi-targets-painted-air-support-overhead-obama-calls-off-strike/#ixzz2AcQac7ON

Berit sa...

Det är tyvärr skrämmande att inse hur han är funtad. Här är en annan artikel om samma sak

http://www.foxnews.com/politics/2012/10/27/obama-avoids-question-on-whether-americans-in-libya-were-denied-requests-for/

Anonym sa...

Jag tycker att saken är glasklar. Obamas målsättning är att förstöra Amerika. Och han har lyckats (och lyckas fortfarande till viss del) att dölja denna målsättning för det stora flertalet i världen. Men han har en dold agenda och den har han inte planerat ensam utan tillsammans med de som vill att Amerika skall förstöras. Tyvärr är jag inte säker på att han hinner avslöjas innan valet. Om inte så har han mera i rockärmen. F.d. Clinton-rådgivaren Dick Morris sade en kväll på Fox News att Obama har planer på att koppla in FN för att avväpna den amerikanska befolkningen, vilket gör det fritt fram för islamister och Black Panther-medlemmar att terrorisera den amerikanska befolkningen. Man får inte glömma att bolsjevikpartiet 1924 endast utgjorde 1/2 % av den ryska befolkningen. Ändå kunde de ett decennium senare starta en exempellös terror och utrotning av 1/4-del av den ryska befolkningen. Så jag tror att det är oerhört viktigt att Obama inte blir återvald.
/SB

Anonym sa...

Tror att Obama kommer att få stora problem om han försöker avväpna oss. Kanske t.o.m inbördeskrig. Amerikanerna kommer inte att ge upp sina vapen som dem gjorde i UK och Australien. Som du vet så har vi "The second amendet" här.
//Arne

Anonym sa...

Arne
Jamen, det går ju att göra det. I den debatt som varit här (och som visas i John Lotts bok "more guns, lees crime, som jag köpt men ännu inte läst) så är ju våldet mycket större i de stater som har de hårdaste vapenlagarna. Och det beror ju på att i dessa stater är inte vanliga människor beväpnade. Men det betyder också att hederliga människor följer lagen och beväpnar sig inte om lagen så föreskriver. Om nu Obama tänker ta FN till hjälp (Dick Morris, som varit rådgivare åt Clinton, har nog sina källor) så kommer de att bestämma som en överinstans på samma sätt som EU bestämmer över våra nationella beslut i Europa, och då är jag verkligen rädd för att det amerikanska folket kommer att lyda lagen såsom de gjort i de stater som har de hårdaste vapenlagarna. Obama är en riktig orm. Allt detta hålls hemligt till efter valet då han skaffar sig friare tyglar.
/SB

Anonym sa...

SB.
Helt rätt han är en orm. Han sa ju själv till Rysslands president när han trodde mikrofonen var avstängd. "After my reelection, I will have more flexibility". Litar inte på honom.
//Arne

Knute sa...

Benghazi och sharia-faktorn

Ligger det en underkastelse i Obama-administrationens respons på islamisternas antivästliga front?

http://www.document.no/2012/10/benghazi-og-sharia-faktoren/

Anonym sa...

Knute
Det dokument du hänvisar till är skrivet av Nonie Darwish, som är dotter till Nassers första militära ledare i Palestina, och som nu flytt till USA. Hon är mycket insiktsfull och hon träffar rakt på. Obama är till sin uppväxt muslim även om han under sina år i Chicago kanske blandat sin muslimska uppväxt med lite marxistisk ateism (de olika fraktionerna verkar ju samarbeta rätt bra idag). Han vet naturligtvis detta att det är dödsstraff för en muslim att döda en annan muslim, medan muslimer har Allahs tillåtelse och t.o.m. order att döda icke-muslimer. Hela hans beteende förklaras av detta. Det är därför han valt drönare - det syns inte att han dödar muslimer. Han kan då säga att dessa terrorister - 'dödat många oskyldiga muslimer'. Obama är oerhört förljugen, förslagen och slug. Det gäller för honom att hålla sig kvar så länge som möjligt - och ljuga så mycket det bara går.
/SB

Anonym sa...

Knute
Jag tänkte på en annan sak, det här med bibliska profetior. Kan man verkligen tro att någon, t.ex. Gud, kan veta vad som kommer att hända i framtiden om människor har sin fria vilja? Inte vet jag. Men visst blir man förundrad. I Gamla Testamentet (och även NT) talas på många ställen om "tidens ände" och man beskriver hur de som gör uppror mot Gud vill "ändra lagen" och "ändra tiden". Det är ju precis det som muslimerna vill: införa Sharia-lagar överallt. Och senast för några dagar sedan läste jag i Avpixlat.info hur man i Norges encyklopedi ändrat på tiden och inte längre skriver "e.Kr." utan kommer att skriva "efter vår tideräkning". Muslimerna har naturligtvis agerat lobbyister. De accepterar visserligen Jesus (den muslimske Jesus som skall komma tillbaka för att döda alla judar och kristna), men inte Kristus. Så ett första steg för att "ändra tiden" är förstås att få bort alla hänvisningar till Jesus Kristus trots att alla vet att vår tideräkning börjar med Jesu Kristi födelse. När man sedan istället säger "efter vår tideräkning" blir det ju senare lättare att ändra den till "efter Mohammed", sedan man en tid haft tv parallella angivelser. Ack, ja.
/SB

Knute sa...

Silent Conquest: New Movie Documents Islamist Threat to Free Speech – and Obama’s Support for it

http://www.silentconquest.com/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.