29 oktober 2012

Oktoberöverraskningen

      

Det blåser ganska rejält här hos oss nu, men det är ingenting mot hur det är på östkusten av USA.  Stormen Sandy, eller Frankenstorm som man kallar den, kommer att göra livet bedrövligt för många människor.
 Om Obama förlorar valet kommer han att skylla nederlaget på orkanen. Om kollektivtrafiksystemet stannar kommer det att kosta Obama minst 30 miljoner röster.
Staterna som drabbas drabbas värst är alla Democrat-states och med el-avbrott och översvämningar, nedfallna träd och tomma livsmedelsbutiker kommer många inte att ha tid och möjlighet att rösta. De kommer att ha tillräckligt mycket annat att bekymra sig över under de närmaste veckorna. Dessutom vet alla att när vädret är dåligt favoriserar det Republicans.
 Kommer Obama att finna sig och se stormen som en Guds handling, eller kommer han att försöka påkalla nationellt undantagstillstånd och ogiltigförklara valresultatet?


1 Kommentarer:

Johanna sa...

tänkvärt inlägg.. Återstår och se antar jag!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.