15 oktober 2012

Schweiz rustar upp armén inför EU:s sammanbrott

   

Schweiz rustar för socialt och ekonomiskt sammanbrott i EU. "Jag kan inte utesluta att vi kommer att behöva armén under de kommande åren," säger landets försvarsminister. Snaphanen kommenterar: "Jeg skulle inte satsa mina sista slantar på Jagland, Barroso, Rompoy, Baronessa Ashton och Cecilia Malmströms verklighet."

Och Ann-Marie säger: "Nobels fredspris till EU?! Vad i jösse namn har folket i kommittéen rökt för att komma fram till det resultatet?! Vad blir det härnäst? Saddam Hussein får det postumt?" Som vanligt är Nobels fredspris ett skämt. EU gav miljarder till palestinierna och fredspristagaren Arafat använde pengarna till terrorism.

EU:s konstruktion liknar mer Sovjetunionen än USA. Ingen ska slippa undan, varken människor eller djur. Allt och alla ska bokföras och förses med GPS-sändare. Kontrollapparaten utvidgas för att klara av folkvandringen från länder utanför EU. För att upprätthålla skattetrycket krävs angiveri och övervakning. Den gemensamma valutan och den gemensamma mångkulturen är båda lika konstgjorda. Termostaten har fastnat och med islams inmarsch närmar sig Europa en härdsmälta.


   

Så är kränknings-junkierna förnärmade igen:

"Den senaste reklamkampanjen för det schweiziska flygbolaget har inte gått obemärkt förbi. På reklam i storformat i den tyskspråkiga delen av Schweiz visas den schweiziska flaggan tillsammans med parollen 'Kreuz ist Trumpf'. Det betyder bokstavligen 'Korset är en fördel', eller 'Klöver är trumf' för entusiaster av Jass, det traditionella kortspelet. En dubbel innebörd som inte alla har kunnat förstå.

Muslimerna i Schweiz har reagerat kraftigt på denna bild. På vissa forum är internetanvändare upprörda över att Schweiz sålunda gör hänvisning till 'korset' och inte 'det schweiziska korset'. Deras häftiga reaktion är inte en överraskning för den turkiska journalisten Cemil Baysal: 'Inte långt efter de känslor som orsakats i den muslimska världen av filmen 'Muslimernas oskuld', känner många muslimer att denna paroll är en provokation och en attack mot islam'. - Schweiz för sin del har försäkrat att kampanjen inte innehåller några religiösa eller politiska budskap."

3 Kommentarer:

Knute sa...

Ordföranden för den norska Nobelkommittén, Thorbjørn Jagland, har inte rent mjöl i påsen. Han är också generalsekreterare för Europarådet.

http://jyllands-posten.dk/international/europa/article4873501.ece

Knute sa...

Uriasposten: Muhammedansk terror i Belgien, Frankrig og Tyskland‏

http://www.uriasposten.net/archives/41536

Errbe sa...

Alfred Nobel avsåg aldrig att prisen skulle gå till andra än fysiska personer, aldrig till kollektiv. Hans idé var att uppmuntra och belöna personliga initiativ, det som gör världen bättre.

EU är inte ens ett kollektiv utan en statsbildning, för vilken de få miljoner det handlar om inte kan utgöra den minsta uppmuntran.

Jag ser det som Norges insmickrande hos Barroso et consortes inför förhandlingarna om medlemskap. Mutor kallas sånt. Barroso kommer att skina som solen då han står på podiet.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.