20 oktober 2012

Snaran dras åt

Trots att media försökt ligga lågt, vad gäller attacken i Benghazi och Obamas ansvar, slipper mer och mer information ut tack vare Fox News och Internet.

Två medlemmar från The House Oversight Committee har offentliggjort dokument som tydligt visar att ambassadör Chris Stevens och andra hade hållit State Department informerad om den farliga och försämrade situationen i östra Libyen, som ledde fram till attacken den 11 september.
Redan i mars bad man om förstärkning men nekades.

Varför nekades man ytterligare säkerhetspersonal i Libyen? Var detta något som Obama aldrig uppmärksammades om?   Det är ju välkänt att han regelbundet hoppade över de dagliga genomgångarna.

Glenn Beck har en teori om att Stevens var i Libyen för att spåra vapen som getts till libyerna (liknande den mexikanska vapenskandalen "Fast and Furious")  för att förhindra att även den skandalen offentliggjordes.
-------
 Libyen är ytterligare ett typexempel på hur Obamas oerfarenhet och agenda har lett till en farlig utveckling. Det var känt från början att de libyska rebellerna hade betydande inslag av al-Qaida och salifister, men ändå ingrep Obama militärt, vilket ledde till att rebellerna tog över landet och mördade Khaddaffi. Det troliga är att Khaddaffi skulle ha kunnat stoppa revolten.

Det ledde också till att de kunde plundra Khaddaffis vapenförråd och det är tämligen säkert att det var därifrån som de fick de granatkastare, RPGs och automatvapen som användes i attacken på Benghazi-konsulatet.   Al-Qaidas framgång är en direkt följd av Obamas intervention i Libyen.
Händelserna i Mellanöstern är en version av Fast and Furious, där oskyldiga människor mördas av vapen de erhållit för att främja administrationens politiska syften.

----------
Här är en video från ett kampanjmöte för Obama vid Ohio University den 17 oktober som avslöjar  att  "de flesta deltagarna" aldrig hade hört talas om en terroristattack eller visste vem ambassadör Stevens var.Men rösta ska de, eller hur?

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit !
Detta är verkligen skrämmande. Dessa ungdomar är troligtvis begåvade, men Vita Huset + mainstream-media har lyckats att dölja sanningen om Benghazi och mordet på ambassadör Christopher Stevens i 6 veckor, trots allt ståhej som varit i t.ex. Fox News alla kanaler. Man undrar ofta hur det var möjligt för Hitler att få det tyska folket att följa honom trots hans vansinniga politik. Nu ser vi hur möjligt detta är om man bara har en journalistkår som går i givakt och inte bryter sig ur kollektivet. Nästan samma sak upprepas ju i USA med 'Amerikas Hitler'. Man blir mörkrädd.
/SB

Olli Rein sa...

Röstboskapen ska hållas så långt borta från dagspolitiken som möjligt. Det är ju ett allmänt känt fakta. Det är därför de talanglösa politikerna håller sig till visioner och rena rama drömmar för det mesta. Sånt går hem i dom radikala kretsarna, dit ungdomar ofta får räknas till. Hur många vallöften har Obama infriat?

Anonym sa...

Olli
De senaste två åren har i alla fall visat upp en sak för mig (och för många andra): Lita aldrig på en journalist - det är nämligen inte sanningen som bestämmer vad de skall skriva, utan det de tror sig tjäna på att skriva. Jag tror hundra gånger mera på icke-kommersiella självständiga bloggare.
/SB

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Knute sa...

Rasisten Barack Hussein Obama:

President Obama Announces the 2012 Launch of African Americans for Obama

Föreställ dig mediernas reaktion på en kampanj med mottot “Vita för Mitt Romney”

http://hodja.wordpress.com/2012/10/22/racisten-barack-hussein-obama/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.