24 oktober 2012

Vänsterpartiets ledare Sjöstedt har gått till sjöss

... tillsammans med jihadkrigarna på Ship to Gaza. Ännu en av Västerlandets dödgrävare som aldrig säger ett ont ord om Hamas fruktansvärda regemente. Hamas misshandlar palestinier i Gaza, torterar människor ostraffat och förnekar fångar deras rättigheter. De israeliska barnen i Sderot har 15 sekunder att söka skydd undan Hamas raketer. Och vem betalar raketerna? Det är Sverige, Norge, Danmark, EU och USA.

Eftersom Sjöstedt övergav skeppet någonstans på vägen kanske han kom på bättre tankar. Om hans kamrater verkligen varit intresserade av att skeppslasten skulle komma fram till Gaza, borde de valt en israelisk hamn som destination. Israels blockad handlar om att kunna kontrollera att vapen inte smugglas in, och förhindra terroristattacker.

Ship to Gaza hissade naziflagga. Detta inträffade när Turkiet och terrororganisationen IHH organiserade flottiljen år 2010. IHH-medlemmar angrep de israeliska kommandosoldater som ville förhindra skeppet Mavi Mamara att fortsätta till Gaza. Orden på flaggan betyder "bra gjort" och syftar förstås på nazisternas folkmord på sex miljoner judar.

4 Kommentarer:

Knute sa...

Olämplig programledare i SVT:s melodifestival

För andra året i rad ska Gina Dirawi vara Melodifestivalens programledare. Hon har gjort hemska uttalanden mot judar. Sveriges television censurerar sverigedemokrater, ja till och med Carl Bildt, men Dirawi får uppträda därför att SVT vill vara multikulturellt och hon har arabisk bakgrund. Ja, SVT kan ha en värre agenda än så, kanske de vill göra antisemitism rumsren.

Inte bara i Malmö - antisemitism även i Sveriges Television

http://everykindapeople.blogspot.com/2012/01/storre-och-mer-hotfull-demonstration.html

Knute sa...

Mångfaldsfest utan israeliska flaggor - för att undvika "kollision" med vänsterradikala och muslimer.

"I begyndelsen af september dannede Nørrebro rammen for en række minoriteters fejring af kulturel mangfoldighed. Det var dog ikke alle flag, der var lige velkomne på festivalen."

http://www.uriasposten.net/archives/41839

Knute sa...

Ship to Gaza förnekar Förintelsen, eller rättare sagt, de påstår att den anordnats av sionister!

http://jihadimalmo.blogspot.se/2012/10/ship-to-gaza-fornekar-forintelsen.html

Knute sa...

Islams erövring av Europa. En video som bland annat handlar om Sverige.

"Frie demokratier er splittede og langsomt opfattende, når de står overfor en totalitær trussel. Det var de i 1933, det var de under den kolde krig, det er vi igen i dag og det er garantien for maksimal fare. En gang hver generation skal det åbenbart ske."

http://snaphanen.dk/2012/10/24/europes-takeover-by-islam-24/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.