26 oktober 2012

Var det bra för dig också?

Unga kvinnliga röstande uppmanas att förlora sin "mödom" till Obama.
Obamakampanjen är desperat och har sjunkit till nivåer vi aldrig sett förut.
Vilken fruktansvärt respektlös annonsering. Screw Obama!CNN stöttade videon genom att publicera en artikel om att ensamstående unga kvinnor röstar på Obama därför att de påverkas av hormoner.

Forskare vid University of Texas, San Antonio studerade politiska tendenser bland 275 kvinnor i olika stadier av deras menstruationscykler och konstaterade,  att när kvinnor har ägglossning och östrogennivåerna är höga, är ensamstående kvinnor mer benägna att rösta på Obama,  medan kvinnor som befinner sig i en relation är mer benägna att rösta på Romney. Kristina Durante, en av författarna, konstaterade att "när kvinnor har ägglossning, känner de sig sexigare," och tenderar att stödja mer liberala attityder vad gäller abort och förhållanden.
Det verkar som man knyckt idén från Putin, som också har en video där man liknar röstning för första gången vid att förlora oskulden.
En ung kvinna går till en spåkvinna för att få hjälp med vem hon ska välja för den första gången:
"Jag vill  att det ska vara kärlek - Det är  första gången."
Spåkvinnan vänder kort och naturligtvis blir det Putin.

Man behöver inte kunna ryska för att förstå andemeningen.Den enda som 2008 var bra för, var Obama.

1 Kommentarer:

Knute sa...

Putins och Obamas ”ge mig din oskuld”-annonser visar tydligt hur central personkulten är för dessa ny-stalinister.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.