06 oktober 2012

"Vi föreställde oss inte heller, att vi hade politiker som önskade sig ett nytt folk"

"Så vi har fått en massa nya medborgare. Just nu är det hysch-hysch. Det är inte meningen att vi ska veta om det än. Men en vacker dag vaknar vi upp till ett fullbordat faktum.

Danmark är inte ett så rikt land som Sverige. Så det kan inte bli pengar till allt. För att skaffa till utlänningarna, har regeringen tagit bort en del av det som danskarnas horribla skatter annars skulle gå till. Ersättningsperioden för arbetslösa minskar, väntetiden för att läggas in på sjukhus förlängs, sjukhus läggs ner, motorväg till storsjukhus uppskjutes, så man ska helst inte lida av en akut sjukdom i Jylland, storleken på skolklasserna ökar, antalet pedagoger i barninstitutionerna minskar, social-och hälsovårdsassistenter på vårdhem avskedas - ja, här går det bra. Alla skattebetalarnas pengar, som verkligen inte ska användas på danskar, är förhoppningsvis tillräckligt till alla främlingar. Annars måste regeringen försöka hitta nya sätt, där det kan skäras ner.

I takt med att humanismen inför alla främlingar stiger, sjunker humanismen inför urbefolkningen. Vi har det ju så bra, och därför är det småaktigt, rasistiskt och främlingsfientligt att inte överta den tredje världens befolkningsöverskott."

Britta Mogensen på Human Rights Service om Det Radikale Venstre og Asylturister


    "Sverige är ett rikt land" ... ja, hur länge till?
 

"En ångestladdning detonerade över Arvika kommun när det för några veckor sedan blev känt att den anrika herrgården Björkåsen i lilla Glava skulle förvandlas till flyktingförläggning. För lika många personer som det finns invånare i byn – 200. Över en natt.

Migrationsverket vill vänja dem vid den standard som finns i Sverige:

I ICA-handlarens beredskap ingår ett kortsystem. Det ska garantera att varje flykting kan handla i butiken med Migrationsverkets utdelade kort, laddade med 144 000 per månad i skattemedel. Vidare har Migrationsverket gått med på att betala busskorten som, enligt Värmlandstrafik, kostar ytterligare 156 000 i månaden för dem alla.

Skattefinansierat boende i herrgårdsmiljö, buss- och kontantkort, särskilt sortiment och lagad mat som serveras av personal tre gånger om dagen, är således Migrationsverkets uppfattning om att 'vänja flyktingarna vid svensk standard' innan de flyttar vidare ut i landet."

Situationen i Glava

7 Kommentarer:

Knute sa...

Rekordstort antal asylansøgere strømmer nu til Danmark

Meget tyder på, SSFR-regeringens bebudede lettelser i både asylpolitikken og familiesammenføringspolitikken allerede nu er begyndt at virke med det resultat, at Danmark på asylområdet med stormskridt nu er på vej tilbage til tiden fra før VKO.

http://denkorteavis.dk/2012/rekordstort-antal-asylansogere-strommer-nu-til-danmark/

Anonym sa...

Dermed rykker borgerkrigen også nærmere!!!

falkeøje

Anonym sa...

'Og i Danmark er der arbejde at få alle steder', når vi aldrig har hørt om og derfor intet ved om, at erhvervede formuegenstande giver afkast uden for produktionen og ej heller følger lukke/flytte-frekvensen...., og vi vel at mærke selv har arbejde.

NORGE ER RAMT FOR ALVOR SOM SVERIGE.

Ét har alle tre lande tilfælles: fødte indenlands benævnes hjemlige statsborgere, medborgere. Også fødte af utlændinge blot de har to foreldre, der er født indenlands. Herved hæves den officielle etniske svenske, norske og danske fødelsesrate samtidig med den officielle invandrer-fødelsesrate sænkes. Se hvor smart:

NORGE:

http://www.ssb.no/innvandring/

“I dag (1. januar 2012) er det omlag 655 000 personer bosatt i Norge som enten har innvandret selv (547 000) eller er født i Norge med to innvandrerforeldre (108 000). Til sammen utgjør disse gruppene 13,1 prosent av befolkningen…”

Her mangler vi fødte i Norge med to forældre begge fødte i Norge, men sidstnævnte fødte af indvandrerforældre. Det er 3. generation der dominerer fødselsårgangen nu og fremover. Såfremt divergensen tilsvarer den relative forskel i 2006 (se nedenfor), så skal 655.000 ændres til 1.287.414. Cirka halvdelen er altså blevet benævnt nordmænd og medregnes i den etnisk norske fødselsrate ved fødslen. Det er 25,8% 1. januar 2012, steget fra 16,4% 1. januar 2006. Herefter kunne der have været set nærmere på individernes og ophavets oprindelser, såfremt vi i 2012 havde haft en totalkørsel svarende til i 2003 og 2006. Måske er halvdelen eller mere fra Tredjeverdenen og Østeuropa, da disse områder leverer hurtigst og Tredjeverden slår alle rekorder m.h.t. fødsler.

Hvorfor mon trække linie lige ved forældrenes fødested, når familietilknytningen i øvrigt medinddrages i en halvskidt præsentation. I Danmark har man taget konsekvensen fuldtud. Her er alle født i Danmark danske statsborgere. Herved får man kunstigt hævet den danske fødselsrate og sænket de tilrejsendes. Det er rigtig smart, fordi så ser det ud som der sker en tilpasning blandt de tilrejsende og samtidig har politikertiltagene for de lavfertile den erklærede effekt. De eneste, der skal ses bort fra, er de få hundrede personer, de underestimerede, der har set komikken. Det er måske netop dette, der også opnås i Norge ved liniedragningen netop ved forældrenes fødested. Med lave fødselsrater kan man afvise enhver frygt om fremmed-dominans i overskuelig fremtid.

Anonym sa...

Intressanta inlägg på Roger Mogerts art. på svd
Och Åsa Romson vilket ***** UFO
/gp

Knute sa...

Grekland ska bygga ett taggtrådsstaket för att stoppa de illegala invandrarna från att passera turkiska gränsen till EU.

"Med tanke på den massinvandring som i praktiken sker till Sverige är frågan vad för slags taggtrådsstängsel vi skulle behöva just nu?"

http://missionxp.webblogg.se/2012/october/90-av-olaglig-invandring-fran-asien-afrika-sker-via-grekland.html

Knute sa...

Svensk välfärd monteras snabbt ned, men Miljöpartiet kräver att fler får stanna. Egendomligt att detta parti går så extremt bra bland de unga, det är ju deras framtid som står spel. En anledning kan vara att de har vuxit upp med invandringen och tror att den är slags självklar naturkraft. I skolan får de nog inte veta att Sverige är ett extremfall som per capita tar emot flest muslimska invandrare i hela västvärlden.

Eftersom de rödgröna befinner sig i opposition vågar de ibland ta bladet från munnen och klaga över nedmonteringen av välfärden, men aldrig ett ord om vad den beror på: att invandringen slukar en orimligt stor del av skattebetalarnas pengar. I stället rekommenderas sossepolitik à la Obama, vilket skulle göra ont värre. Bidragen fungerar som en magnet för världens fattiga. Det går inte att ha fri invandring i en välfärdsstat.

Anonym sa...

Invandringsfrågan är den största och viktigaste frågan för valet 2013.
Ska denna vansinniga massinvandring fortsätta då är det slut med Sverige.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.