22 oktober 2012

Ytterligare en triumf för Multikulturen

        

Varje år i Storbritannien uttrycker nationen sitt stöd för The Royal British Legion genom det man kallar Poppy Appeal.
Ungdomar säljer vallmoblommor som man kan bära på  kavajslaget  och det är den största insamlingskampanjen för Armed Forces. Pengarna används för att hjälpa hemvändande soldater och deras familjer.
Förra året attackerades de unga försäljarna, de hånades och blev spottade på,  av vad man kallar "asiatiska pojkar". I år kommer försäljarna att beskyddas av The Riders,  en motorcykel-buren grupp som består av veteraner från The British legion.

Media gör sitt bästa för att dölja vilka de skyldiga verkligen är.
Jag är nästan säker på att smädelserna utfördes av unga muslimer för politiska (islamistiska) skäl. Händelser inträffade i Girlington, som har en stor muslimsk befolkning.  Det faktum att de "asiatiska pojkarna" spottade på blommorna visar att dessa handlingar mycket väl kan ha varit av politisk karaktär. Så media döljer sanningen av feghet och "politiska skäl" och försöker inbilla oss att det  kommer att förbättra den heliga gemenskapen som vi hör så mycket om.
Men i stället kommer det att bli  sämre - åtminstone för icke-muslimska flickor - och som vi ser för de personer som säljer vallmoblommor.

Vi måste upplysa allmänheten om vilka de verkliga bovarna är och varför de gör som  de gör.

2 Kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Knute sa...

Anonym, skjut inte på budbäraren.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.