03 november 2012

Goodbye to all that

Radio och TV har många blivit tvungna att vänja sig av med, för vem ids ödsla sin tid på propagandakanaler? Från Petterssons blogg: Hur dum får man bli ??

"På nyheterna igår kunde man på TV1, aktuellt, avnjuta ett verkligt höjdarreportage från PK-media. Det handlade om en somalisk busschaufför som inte fick arbete i Sverige. Skälet till att han inte fick arbete var att han inte kunde styrka sin identitet. En tidigare lagändring som Tobias Billström genomfört skulle ju underlätta för asylsökande att söka arbete. Nu såg reportern ett tillfälle till att ondgöra sig över att detta inte fungerade.

Jag undrar bara, hur dum får man bli. Vem anställer en som påstår sig vara somalisk busschaufför, som inte kan ett ord svenska, som inte kan styrka sin identitet, som man då inte ens vet om han är från Somalia och ens om han har busskort. Ja, kära reportern, jag tror att alla normalbegåvade svenskar som är arbetsgivare skulle hesitera med de förutsättningarna. Det torde, bortsett läget på arbetsmarknaden vara uppenbart för alla, utom reportrarna på SR. Ibland undrar man varför man betalar TV- och radiolicens."

Läs också document.no: Goodbye to all that

2 Kommentarer:

Hjalbert sa...

Vem ska ta hand om
de äldre i framtiden?

Svar: utspökade kvinnor i hucklen och burkor

Arlav sa...

Hjalbert!
Se till att hålla dig frisk när du blir gammal.
Eller så kan man starta kollektiv med enbart svenskar som hjälper varandra.
"Gated communities" a la äldrevård...
Sök lite på det nya etniska äldreboendet i Gbg.. Personal som talar "hemspråket", tredubbla persontätheten jmfrt med vanl äldreboenden..

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.