31 december 2012

Män är som katter, tydligen

Jag vet inte om Swaziland har tagits över av muslimer, så som skett på många ställen i Afrika, men när och om det händer kommer befolkningen knappast att märka någon skillnad. De har beslutat att sätta stopp för våldtäkt genom att förbjuda "provocerande" klädsel. Kvinnor i minikjolar, djupa urringningar och bara midjor riskerar halvårs fängelse.

Om det är islam som styr eller vänsterliberaler spelar ingen större roll. Ingen av dem anser att man kan kräva att människor har självkontroll vare sig det gäller lättklädda kvinnor - eller vapen.


En av de mest kända muslimska ledarna i Australien liknar obeslöjade kvinnor vid "obetäckt kött". Uttalandet kom under en debatt i England angående om kvinnor ska bära slöja eller inte.
Imamen sade: Om man lägger ut en bit kött utomhus ...utan att täcka det och katterna kommer och äter...vems fel är det? är det kattens eller den som placerade köttet utomhus?
"Det obetäckta köttet är problemet. Om kvinnan var i sitt hem, i sitt rum, i sin slöja skulle inte problemet uppstå."


Det finns alltför många människor vars lycka består i att kontrollera andra. De söker aktivt efter missgärningar och karakteriserar dessa som norm, så att dessa gärningar kan ligga till grund för en frihets-dödande lag.  I många fall försöker man placera det moraliska ansvaret på ett livlöst objekt, som man nu gör när det gäller privatägda skjutvapen.
Alltför många vilseleder sig själva och tror att totalitär kontroll av medborgarna är svaret,  i stället för att erkänna att människor är ansvariga - men döda ting är det inte. Och vår politiska elit tar varje tillfälle i akt för att öka sin makt.

30 december 2012

Engelska läkare vill förbjuda köksknivar

Istället för brott där man använder skjutvapen oroar sig Storbritannien över knivbrott och har under årens lopp infört olika lagar vad gäller kniv-kontroll.

De förbjöd fällknivar och springknivar 1959.
År 1988 blev det olagligt att ha en fickkniv med ett blad längre än 3 inches.
År 1996 blev det olagligt att sälja ett rakblad till någon under 16 år.
Under 2007 behövdes licens för att kunna sälja "icke-inhemska knivar."


Trots allt detta ökade rån under knivhot med 10 procent i år och det förekommer  60.000 knivskärningar varje år. Så nu är det aktuellt att förbjuda långa köksknivar. När det är gjort, blir allt frid och fröjd.
Ett team från West Middlesex University Hospital i Storbritannien påpekar att våldsbrott ökar - och köksknivar används i hälften av alla dåd där offren huggits och skurits.
     De hävdade att många överfall begås impulsivt, föranledda av alkohol och droger och en kökskniv utgör ett alltför lätt-tillgängligt vapen.

     De konsulterade de 10 bästa kockarna i Storbritannien och fann att den sortens knivar  har litet praktiskt värde i köket.
    Ingen av kockarna ansåg att sådana knivar var nödvändiga, eftersom ett  kort knivblad var lika användbart när man behövde en vass udd.
     Forskarna säger att man bör  förbjuda försäljning av långa spetsiga knivar och att det skulle vara ett viktigt steg i kampen mot våldsbrott.

     "Vi föreslår att ett förbud mot försäljning av långa spetsiga knivar är en förnuftig och praktisk åtgärd som skulle få avsedd effekt."

Från Daily Mail:
I Storbritannien sker 1.158.957 våldsbrott per år, vilket blir 2.034 per 100.000 invånare.
USA har 466 brott per 100.000 invånare, vilket är lägre än Frankrikes 504, Finlands 738 och Sveriges 1123.

Det finns ingen återvändo

På mindre än tre minuter förklarar Ron Paul för en förvirrad CNBC-reporter hur meningslöst och löjligt det politiska spelet är vad gäller det sk. "fiskala stupet".
Videon finns här - spola fram till 5:49 - resten är bara trams.


Även om Kongressen enas om någon form av lösning vad gäller skattehöjningar och nedskärningar,  är det värdelöst eftersom de ignorerar de verkligt stora utgifterna.

"Jag tror att vi har passerat den punkt där det var möjligt att vända om och faktiskt få ordning på finanserna. säger Dr. Paul. Det är för mycket kompromisser och eftergifter. Ingen talar om att skära ner alla utgifter.  Med "nedskärningar" menar de bara procentuella minskningar av automatiska höjningar.
Republicans och Democrats låtsas att de är oense,  vilket de egentligen inte är.
De argumenterar över makten, hur de kan dra egna fördelar, vad som ser bra och dåligt ut, men de  försöker alla att bevara detta system där de kan spendera vad de vill, ta hand om sina vänner och låta Fed. trycka mer pengar när de behöver det.

Men Ron Paul tror att amerikanska förtroendevalda ombud kommer att konstruera tillfälliga lösningar på det man kallar "stupet". Se på Grekland. Hur många gånger har inte EU haft lösningar på den krisen. Tio eller femton gånger?
Det finns ingen av USA:s valda politiker som medger att vi har en kris. De erkänner inte att landet är bankrutt. Det finns ingen som medger att vår regering spenderar alldeles för mycket och det är långt över våra tillgångar och det finns inte en enda liten ansträngning för att verkligen minska något.

De erkänner inte allvaret i denna kris och om de inte erkänna det,  kan de inte lösa problemet.
De uppför sig som ett gäng narkomaner som bara vill ha ytterligare en fix. Det är vad de letar efter."

Bli muhammedan och få en gratis resa till Mecka

- men kom ihåg, ingen sprit, inga frikadeller och inget tillträde för kvinnor. Ole G. tipsar om en artikel i Kristeligt Dagblad:

"Mellanösterns stora diktatur inbjuder varje år nyomvända danska muslimer på pilgrimsfärd. Bakom står organisationer som Muslim World League och Association of New Muslims med nära band till den saudiska regimen."

I Saudiarabien råder sharialag med sträng åtskillnad mellan män och kvinnor, och stränga straff som hand- fot- och halsavhuggning. Om det finns mer moderata varianter av islam i världen är de snart utträngda med hjälp av arabernas oljepengar. Överallt byggs erövrarmoskéer under religionsfrihetens täckmantel.

I samhällen som styrs av islam går det galet. Pojkar lär sig att förakta sina mödrar och blir inbillade att de är små gudar som inte behöver studera och arbeta. Trots att saudierna har så mycket pengar är de närmast analfabeter och låter andra sköta jobbet att pumpa upp oljan. Halva befolkningen är inpackad i tyg och får inte bidra till samhällsutvecklingen.

Herrefolksideologin är tydligen attraktiv, se bara på egyptierna som frivilligt röstat för att underkasta sig sharia. I vår annars så individualistiska nord finns tydligen också människor som har liknande behov av att låta islam detaljstyra deras liv. Samt en tripp till Mecka för att byta hjärna.

Sharia kryper allt närmare. I Tyskland överfölls en man och ställdes inför valet att “konvertera till islam eller få tungan utskuren!” Chockad och svårt blödande fördes han till sjukhus. Gärningsmännen var etniska tyskar som konverterat till islam.




28 december 2012

60 procent av Mellanösterns mobiltelefoner är stulna i Europa

Mobiltelefoner är favoritbyte för de rånare och rövare som härjar på våra gator och torg, många av dem med bakgrund i arabvärlden. Man kan misstänka att det finns ett samband:

"IMEI är ett unikt nummer som sitter på varje telefon, ett serienummer för att kunna spärra telefonen om den blir stulen. Numret kontrolleras i ett centralt register över alla IMEI-nummer. Om ett nummer rapporteras stulet finns en utskrift hos polisen, med information om vilka kort som någon har försökt använda i telefonen, och telefonen kommer naturligtvis inte på mobilnätet.

Detta system fungerar i alla europeiska länder, men tyvärr inte i Mellanöstern. Inte på grund av tekniska svårigheter utan därför att operatörerna inte vill delta. Man känner till att cirka 60% av telefonerna är stöldanmälda hos andra nätoperatörer."

Från Mobilsiden, tips Ole G.

TV-gudstjänst med okristligt budskap

Människor i vår tid inklusive muslimer borde begripa att Muhammed inte är en bra förebild. Som han framställs i Koranen och Haditherna är han en avskyvärd mördare och våldtäktsman. På den tiden i den delen av världen sågs det uppenbarligen som god moral. Men det har satt de muslimska invandrarna i en fruktansvärd rävsax, som vår elit i kyrka, TV, politik (dumma, elaka, eller rentav finansierade av Saudiarabien?) inte ger dem en chans att komma loss ur, tvärtom uppmuntras shariapolisens skräckvälde:

Det kristna budskapet får inte längre stå ensamt när Danmarks TV sänder nyårsgudstjänst. En imam ska medverka med en “toleranspredikan”. Imamen i fråga har tidigare uttalat att “om en muslim inte ber om förlåtelse eller lär av sina fel, har man plikt att döda honom”. Vilket inte kan tolkas på annat sätt än att de som lämnar islam ska mördas.

Skjoldungen skriver: Tio minuter in på det nya året vill DDR låta hatpredikanten Naveed Baig förkunna sitt glada budskap - från en kyrka! Varefter församlingen skickar ut kvinnfolken, faller på knä och armbågar, bankar pannan i golvet och intonerar (utan musikackompanjemang!):

Vær velkommen, Allahs år, og velkommen Jihad! Denne nat, vil vi dyrke vort had, og voldta’ og myrde de vantro på rad. Allah-hu-akbar og velkommen her!

   Bli muhammedan och få en gratis resa till Mecka!

26 december 2012

Lite Perspektiv...

Hela helgen har diskussionens vågor svallat med anledning av de tragiska händelserna i Sandy Hook.
Det värsta massmord som ägt rum på en skola var emellertid inte det som skedde i förra veckan - och det involverade inte heller en pistol.

Den 8 maj 1927, detonerade 55-årige Andrew Kehoe flera hemmagjorda bomber på Bath Consolidated-skolan i Clinton County, Michigan.
 Ungefär 8:45 på morgonen sprängdes den första bomben som förstörde det mesta av skolans norra flygel och dödade 38 skolbarn, två lärare och fyra andra vuxna. Det är 44 döda - 17 mer än de som dog  i händerna på Connecticuts monster.

Kehoe hade placerat en annan bomb - 500 pounds  sprängämnen - i källaren på skolan, men var oförmögen att detonera bomben innan han tog livet av sig  (genom att spränga sig, tillsammans med sin lastbil),  när  räddningspersonal kom till platsen. Hans tydliga avsikt - och det var ytterst nära att det hände  - var att spränga hela skolan. Det kunde ha resulterat i  hundratals döda skolbarn.
Innan han attackerade skolan hade Kehoe sprängt sitt hus och misshandlats sin hustru till döds med ett trubbigt föremål.

Förmodligen har du aldrig hört talas om det som kom att kallas katastrofen vid Bath School - vilket är det i särklass värsta massmordet vid en skola i  USA.
Och som genomfördes utan så mycket som att ett enda skott  avfyrades.

Det är kanske på grund av att Bath-katastrofen visar att vapenförbud  - även om det skulle kunna ske, i avsikt att förhindra att onda människor har tillgång till vapen - inte kan förhindra massmord på oskyldiga.  En psykopat som Andrew Kehoe - eller ConnecticutMonstret kommer att hitta ett sätt. Och faktum är att en bomb - eller gift - är ett mycket mer effektivt sätt att döda ett stort antal människor än en AR-15 eller en Glock.

Ta till exempel 1995, när Aum Shinrikyo-kulten i Japan placerade sarin-gas i Tokyos tunnelbana. Fem medlemmar av kulten transporterade flera paket av flytande sarin, cirka 900 milliliter totalt per angripare. En enda droppe Sarin kan döda en vuxen. Femtio personer skadades svårt - och tusentals drabbades av tillfälliga  syn-och-andningsproblem.
Det var ett mirakel att ingen blev dödad.
Men det kunde lätt ha skett. Utan att ett enda skott avfyrats från så mycket som en enda Derringer.
Japan har bland de strängaste vapenlagarna i världen. Men det hindrade inte att ett massmord kunde ha hänt och som kunde ha blivit långt värre än en skottlossning i tunnelbanan. 

De flesta av våra sk. "ledare" som argumenterar för mer "vapenkontroll" gör det helt cyniskt  för att främja en politisk agenda, dvs avväpning av laglydiga medborgare.
Vi talar om "vapenkontroll" som om det skulle sätta stopp för dödande. Det kommer det inte att göra.  Det kommer i stället att orsaka  mer dödande.
 Om rådjur och älgar visste hur man använder gevär skulle vi förmodligen inte jaga dem. De känner till sin del av skogen mycket bättre än vi gör. Vi går ut i skogen under  ett par veckor för att jaga och skjuta. De bor där året runt. Vem skulle sitta på pass och jaga vem, om de också hade gevär ?
 ... En prärievarg attackerar inte lejon, oavsett hur hungrig han är, eftersom han vet att han kommer att förlora. Han ser sig i stället om efter något som inte har vassa tänder och klor, även om han är vrålhungrig.

Kort sagt, vi skulle inte jaga rådjur om de kunde använda ett gevär för att försvara sig mot oss.

Och sjuka monster skulle inte jaga oss om de trodde att vi var beväpnade - vare sig vi är det eller inte.

Kanske något att tänka på?
-------
Lite mer:
Enligt FBI mördades 14.612 personer  i USA under 2011. Det är en minskning med 14,7% från 2007. Av de 14.612 var det endast 323 som mördades med någon typ av gevär.
Mer än fem gånger så många dödades med kniv. Ännu fler dödades med trubbiga föremål och mer än dubbelt så många dödades med angriparens  bara händer.

En närmare förklaring till ovanstående tillägg som skrevs under tidspress och som enbart var ansedd som en observation:

 Vapenhatare (Democrats)) verkar hatar gevär allra mest och högst på hat-listan står de halvautomatiska.  Det är sant att massakern i Sandy Hook utfördes med ett sådant gevär men ser man i stort är det ovanligt att den typen av vapen används vid mord. 

Julfred är utlyst och det borde alla hörsamma

Islamister kastar urin och gödsel på kristna. Detta hände under en julgudstjänst i Indonesien, där en islamisk fatwa utfärdats mot att önska varandra God Jul och delta i julfirande. Indonesiska kyrkor blockeras av muslimska demonstranter, och de kristna får hålla gudstjänst på trottoaren. Något som muslimer för övrigt själva ofta gör, till exempel i Paris. De använder "bönen" som maktuppvisning och fyller hela gator med bönemattor.

Även på närmare håll krigas mot julen:

   

Dagen innan julafton brann tre kyrkor i Amstetten, en österrikisk stad med en mycket hög andel muslimska invandrare. Men det var säkert "svenska ungdomar" som var i farten, de turnerar ju numera lite varstans, till exempel på jihad i Syrien.

25 december 2012

Det var ju väntat

Anti-Assad styrkorna som nu tar över kristna byar, kräver att befolkningen följer strikta sharia-lagar. Ett av de första målen är att förstöra spritbutiker.



24 december 2012

Merry Christmas önskas alla läsare!


Jag kan ju inte bara önska er alla en riktigt God Jul utan att lägga in något "politiskt provocerande" också.

En strimma av hopp, känslan av att vara på fast mark

    Julens budskap: det lilla barnet visar vägen, kärleken vinner

 


Julen är viktig för barnen. Kärlek och förlåtelse, det är vad kristendomen går ut på. Men det kristna kärleksbudskapet i sin urvattnade sekulära form vinner knappast över den arabiska imperialismens ideologi, islam. Nu är ju folk så ateistiska så att de inte ens hukar och säger "Herre förbarma dig över mig" när islamister anfaller under stridsropet "Allah är stor", nej de sitter väl som Einstein förutspådde och knappar på sina mobiltelefoner och märker ingenting.

Hotet från militant islam ignoreras ofta på grund av en rädsla för att kritiken ska uppfattas som "rasism". Kyrkobränder runtom i Europa rapporteras som "pyromandåd". Kristna utrotas systematiskt i Mellanöstern men nyhetsbyråerna babblar om "arabisk vår".
Det finns ingen "gyllene regel" som förenar alla religioner. Visserligen finns det sympatiska varianter som buddhism och taoism som i likhet med kristendom och judendom säger att "gör inte mot andra som du själv inte vill bli behandlad". Men den regeln existerar inte inom islam.

23 december 2012

"A Fish Takes a Bicycle"

Minns ni våldtäktsvågen i Oslo? Vars gärningsmän nästan alla är produkter av kulturell berikning? Från GoV:

De norska myndigheterna har kommit på en lösning: den här julen uppmuntras unga damer att nattetid ta en gratis taxi-endast-för-flickor, och därmed undvika oönskad uppmärksamhet från det motsatta eller alternativa könet.
Dessa nya tjejvagnar är målade rosa och har ögonfransar på sina strålkastare för att göra dem lätta att upptäcka under mörka och stormiga förhållanden.

Oslo har alltså infört "jente-taxi" i ett försök att bromsa det enorma antalet våldtäkter som äger rum i staden. Chaufförerna i fråga är förmodligen anständiga människor - men man kan inte undgå att märka att de är muslimska män...
Att försöka minska antalet våldtäkter är positivt, men systemet säger också något om situationen i Oslo och andra norska städer. Vad kommer härnäst, ett system där kvinnor uppmuntras att åtföljas av manliga släktingar när de är ute på stan för att undvika att bli våldtagna?

22 december 2012

Vad vet vi egentligen om de syrier som söker asyl i Sverige?

Jihadkrigare strömmar till Syrien. En del kommer från Sverige. Men trafiken går i bägge riktningarna. I ett anfall av godhet, eller på grund av påtryckningar från den globala asylindustrin, beslöt den svenska regeringen i våras att öppna gränserna för syrier. När facit ska göras upp är det bara att titta på den halva miljon irakier som strömmat till Sverige. Förmodligen blir det i slutändan minst lika många syrier. Från båda sidor i inbördeskriget, några med blodbesudlade händer.

Vad invandringen från arabvärlden innebär för det hittills ganska tillitsfulla svenska samhället finns det många skrämmande exempel på. Nyligen jagade 500 invandrarkillar i Göteborg en 17-årig svensk tjej därför att hon påstods att på internet ha kränkt muslimska flickors heder. Stenkastning mot förbipasserande och polis, till och med hann de bränna en svensk flagga på vägen!

21 december 2012

Världen går under - kvinnor och minoritetsgrupper drabbas värst!

Mer än 30 skolor i Michigan har stängt två dagar tidigare än planerat på grund av panik och rädsla inför att världen kommer att gå under i dag och att det förekommer hot om våld.  De meddelar samtidigt att de kommer att starta vårterminen som vanligt efter nyår.


NASA rapporterar att de får en överväldigande mängd telefonsamtal från människor som funderar över om Domedagsvisionerna är sanna. NASA försäkrar dem att världen kommer att bli som vanligt  i morgon.

Fox News torsdag hade lite kul med domedagsryktena under sin prognos för nästa dag och kallade den "slutet av världen-prognosen". Några av nyhetsuppläsarna sade att de inte var någon tvekan om att de skulle vara tillbaka i morgon, men för säkerhets skull ville de säga att varit trevligt att vara med i publikens vardagsrum!


På tal om Domedagen

New Age-anhängare har tagit fasta på Maya-kalenderns spådom om att dagens datum är det datum då världen går under. Ganska flummigt, men inte för egyptierna - för dem innebär Muslimska brödraskapets maktövertagande en apokalyptisk katastrof.
I lördags röstade man för Sharia som landets grundlag, och idag ska en ny omröstning hållas som väntas ge samma nedslående resultat. Slut med alla förhoppningar om frihet och demokrati.

Igår samlades medlemmar från den ukrainska feministgruppen Femen i Stockholm för en nakenprotest mot den nya egyptiska grundlagen. På kvinnornas kroppar kunde man läsa “Mursis apokalyps” och “Sharia är inte en konstitution”. Protesten skedde tillsammans med den egyptiska bloggaren Aliaa Elmahdy som är emot förslaget till en ny författning i Egypten. Kvinnorna klädde av sig i kylan utanför ambassaden och protesten var över på några minuter.

Om kvinnor inte har slöjor på, ska de självfallet inte kunna rösta! Bestämde en domare i Alexandria. TrumfEss kommenterar: Det var väl bra att Obama gjorde sig av Mubarak, så Egypten kunde få den sortens “regler”...

20 december 2012

Sveriges Televisions Julspecial

... handlade om Sverigedemokraterna. Bland annat ställdes viktiga frågor som "Zlatan gjorde ett fantastiskt mål och ändå ökar SD i mätningarna, varför då?" och "Jag läste på nätet att många SD-väljare spelar banjo, stämmer det?" Samt julbudskapet "Om vi bara kunde lära oss att tänka rätt skulle våldsbrottsligheten kunna fortsätta öka till rent astronomiska nivåer utan att SD får en enda röst".


 

   Från Affes Statistik-blogg via MXp

Sverige: arga somalier vill ha större hus med fler rum

 

19 december 2012

Galenskap



Medan liberala dumbommar - ivrigt påhejade av journalister -  fokuserar på hur man ska kunna förbjuda redskap gjorda av plast och metall finns den verkliga orsaken tydligen alldeles framför deras okunniga och oärliga ögon.

Begreppet mångkultur är verkligen missvisande

En vanlig åsikt är att anhängare av mångkultur vill ge islam plats i samhället medan motståndarna varnar för islam. Men det kompliceras av att islam själv överhuvudtaget inte vill ha någon mångkultur utan är en ideologi som är fiende till mångkulturella samhällen.

"Således, delningen av Indien 1947 var något som sydasiatiska muslimer påtvingade hinduer, sikher och kristna (och dödade en miljon och tvingade cirka femton miljoner på flykt) eftersom de inte ville leva i ett mångkulturellt samhälle med dessa andra. Och som sitt livs mission ändrade Muhammed själv Arabien från ett levande mångkulturellt samhälle till ett monolitiskt islamiskt." Koenraad Elst

Så vilka är det i själva verket som är anhängare respektive motståndare till mångkultur? Ordet borde ju betyda motstånd mot islam, men används av makthavarna för att försköna islamiseringen.

Snart får vi se denna muslimska maktuppvisning på Malmös gågator igen: först män i bilar, sedan kvinnor med barnvagnar och sist unga män i gäng.

 

"Multikulti har vår politiskt korrekta elit propagerat för, men i stället har de gett oss monokulti. Antifascism har de predikat om, men i verkligheten har de importerat fascism."

18 december 2012

På återbesök i Rap 'n' Rape City

 Mobb hoppar på tjej i Göteborg

 

En mobb jagar, slår ned och sparkar en ensam flicka. Ett gäng försöker bränna en svensk flagga. Stenkastning på förbipasserande, skolan och polisen. Svenska ungdomar flyr undan mobben och skolorna barrikaderar portarna.

De 500 invandrarkillarna var ute efter en svensk 17-årig flicka som påstods ha lagt ut sexuellt kränkande beskrivningar av andra unga på internet. Förmodligen är hon oskyldig, men vad hjälper det, mobben vill ha en syndabock.

   De islamistiska kravallerna i Göteborg

Morten Uhrskov: Tredje generationen klarar sig fortfarande eländigt

“Så har den rykande pistolen anlänt, åtminstone för USA:s del. Jag vet inte hur många gånger det har hävdats av politiker och experter att redan andra generationen - född och uppvuxen i mottagarlandet - skulle klara sig briljant.
Då det sedan visade sig vara fel, blev det på sina håll på modet att påstå att i varje fall tredje generationen skulle gå framåt i utbildning och arbetsmarknad. Det kunde vara svårt att helt förkasta struntpratet av den enkla anledningen att det inte existerade särskilt mycket av användbara siffror.

Sådana siffror har jag nu funnit för första gången. De har behandlats av “Center for Immigration Studies”, en konservativ organisation som utan att anknyta sig politiskt vill minska invandringen till USA. [...]

I alla åldersgrupper utom 55-59 år tjänar andra generationen latinamerikaner faktiskt lite mer än tredje generationen latinamerikaner. Så inte heller här finns hjälp att få för dem som tror att tredje generationen nog ska vända byttan.

Är det fjärde generationen som de väntar på?

Det finns inga goda skäl att låta den icke-västerländska massinvandringen fortsätta. Inga kulturella, inga religiösa och alltså heller inga ekonomiska. Det finns bara goda skäl att stoppa massinvandringen från icke-västländer. Uteslutande goda skäl. Det kan inte vara kul att vara en förespråkare för fortsatt massinvandring.”

Morten Uhrskovs blog på JP

17 december 2012

Hjärnskakning?


Hörde på nyheterna förra veckan att Hillary Clinton var sjuk. Att hon halkat på ett bananskal och fått hjärnskakning.   Det är en av anledningarna till att hon inte har kunnat vittna i Benghazi-skandalen. En källa säger att  hon var djupt orolig och kontaktade läkare:  "Doktorn, ta en titt på mig. När jag vaknade i morse tog jag en titt i spegeln och såg mitt stripiga hår, min flammiga hud och mina blodsprängda ögon som stod ut och jag ser så sliten ut.. Vad är det för fel på mig? "

Läkaren tittade på henne och sa: "Den goda nyheten är att det är inget fel på din syn."

Skämt åsido, det verkar som man försöker hitta på en anledning, så att Ms. Clinton inte ska behöva vittna och det kommer i så fall inte som någon överraskning.

Det verkar som Susan Rice var dumbommen utsedd att göra bort sig trots att hon borde ha varit i stånd att veta att det hon sade vid intervjuerna inte var sant.

Men det är just så här som paret Clinton gör. De skickar fram andra att ljuga för deras räkning och  seglar sedan oskadda vidare, medan någon annan tar på sig skulden.
Detta speciella fall har kostat Rice positionen som utrikesminister, den position som tyvärr ockuperats av Ms Clinton, som nu börjar sina förberedelser för att ställa upp som presidentkandidat om fyra år.

"Fis hem till era förlorarländer"

Sheik Omar Bakri Mohammeds galna islamister på bönemöte på Kongens Nytorv i Köpenhamn med uppmaningen: kidnappa och döda!

När islamister kommer med dödliga krav och hotelser, tvekar inte danska ansvariga ministrar att tala klarspråk, åtminstone om man jämför med deras eftergivna svenska motsvarigheter.

"Fis hem till era förlorarländer", "Trampa inte på våra känslor", "Dra åt helvete, mörkermän", "Kom ihåg att om ni vill ha sharia-zoner i Danmark, vore det enklare och bättre för alla inblandade om ni drog till ett av de länder som är inrättade som en stor sharia-zon."

Snaphanen: "Det är en kapplöpning som pågår i Europa. Det är ett långdistanslopp, tjugo år plus/minus. I Danmark kan politikerna kanske ännu hinna att vinna det. Det står mellan muslimska fanatiker, ockuperande typer, den upplevda utvecklingen på gatunivån och det politiska livet. Kan politikerna inte hålla jämna steg kommer andra krafter naturligtvis förr eller senare ta över där statsmakten sviktar och den käcka retoriken inte räcker till."

140 verser i Koranen handlar om att slå ihjäl folk. Skulle man kunna tänka sig att svenska politiker skulle få för sig att kritisera islam i stället för "islamofobi"? Nej, inte det? Däremot kan en dansk tidigare integrationsminister ta bladet från munnen: "Fis hem till era förlorarländer".

16 december 2012

Intervju med Imran Firasat, skaparen av filmen The Innocent Prophet

Imran Firasat är en pakistansk ex-muslim som nu bor i Spanien. Han samarbetade med pastor Terry Jones om filmen The Innocent Prophet, som släpptes igår.

Efter påtryckningar från den spanska regeringen som hotade med utvisning till Pakistan, distanserade sig Firasat från lanseringen av filmen. Nedan följer en intervju med honom som visades i torsdags på spansk TV.


 


Vlad Tepes: "Är det inte underligt att intervjuaren förutsätter att kritik av islam är ett så stort brott att USA skulle begära att filmaren skulle utlämnas? Trots USA:s konstitution samt att denna film gjordes utanför USA?"

Svaret heter, antar jag, Obama. Denne såg ju till att Nakoula Basseley Nakoula, producent av YouTube-videon Innocence of Muslims, hamnade i fängelse. Förevändningen var att han skulle ha överträtt skyddstillsyn, något som normalt sett knappt ger något straff men nu gav ett års fängelse.


Passa på att se filmen av Imran Firasat och pastor Jones innan den försvinner från YouTube:


 

"Det är dags att skingra alla tvivel och acceptera att Muhammed inte var en profet men en gangster, mördare, missbrukare av barn och självutnämnd profet."

15 december 2012

Snabbt och förutsägbart

     

I går fick världen vetskap om ytterligare en fasansfull attack i en amerikansk skola,  utförd av en galen person med vapen. Nästan omedelbart började Vänstermedia politisera tragedin.
I dessa dagar är det enkelt för alla med journalistambitioner att få sin syl i vädret på både gott och ont.  Det inkluderar chefen på vänsterkanten, Presidenten,  som fick sina TV-minuter, där han klämde fram några krokodiltårar:  "Vi måste komma samman  och vidta meningsfulla åtgärder för att förhindra fler tragedier som denna, oavsett politik." Kod för Democrats och vissa RINOs att visa att de vill ändra Konstitutionen.

Solen hade inte ens gått ner och blodet hade inte torkat när spinndoktorerna började frisera sina uppmätta uttalanden "av högtidlig sorg och beslutsamhet", för att mjölka denna tragedi till det yttersta.

Jag ser skrämda föräldrar, släktingar och kollegor som just börjat inse och sörja sina tragiska förluster och jag kan inte ens tänka mig de våndor som väntar dem när händelserna beskrivs gång på gång i alla sina blodiga detaljer medan julen nalkas utan deras nära och kära.

Denna tragedi utfördes av en galning som använde sin mammas lagligen inköpta vapen.  Det är väldigt enkelt att argumentera för att "vapen dödar och om vi bara förbjuder vapen är problemet löst.
Det är nonsens och innan ni ens föreslår det,  ta del av de årliga siffror som FBI publicerar där allvarliga  brott förhindras av privatpersoner som lagligen bär vapen. Kom igen när ni har fakta. Här är en plats att börja.

Om du dessutom tycker att socialpolitik ska bestämmas på grundval av några galningars beteende bör du vara beredd att ge upp din bil, elektricitet, tändstickor och eld, knivar, trubbiga föremål, mediciner, tegelstenar, stolar, kylskåp, strykjärn och sladdar.
Allt detta och mer har använts som vapen.

Om vapen inte fanns tillgängliga, skulle långt fler människor dö i händerna på dem som inte bryr sig ett dugg om lagstiftning,  därför att för dem kommer vapen alltid att vara tillgängliga.

Hitler, Mao och Stalin dödade miljontals barn, efter att först ha avväpnat deras föräldrar. Och framtida totalitära regeringar kommer att göra det igen - efter att de först avväpnar föräldrarna.

Priset för frihet är högt men är vi modiga nog att inse det?

Söndra och Härska

Det var närmare 50 år sedan som lagen om Rätten att rösta i Amerika stadfästes, men när Amerika röstar idag, vet inte marknadsundersökarna hur snabbt de ska kunna dela upp väljarna efter hudfärg. Och det tog bara några minuter innan media konstaterade att Republicans var "alltför vita".
Ingen kan slå Democrats när det gäller social uppdelning. Det man belönar får man mer av.  Så länge vissa väljare är nöjda med att betalas för att stödja politiska åtgärder som baseras på deras hudfärg eller det land där de föddes,  kommer aldrig deras ekonomiska möjligheter att förbättras.

Susan Rice har annonserat att hon inte tänker ställa upp som kandidat och överta jobbet efter Hillary Clinton.
Media slår upp det som en världsnyhet och MSNBC, Andrea Mitchell säger: "Detta kommer inte att hjälpa Republicans...det faktum att en kvinna som dessutom är färgad har tvingats dra tillbaka sitt namn även innan hon nominerats..."
Ingenstans säger Mitchell att den verkliga anledningen är Susan Rices dåliga omdöme när hon beslutade att figurera på alla TV-shower och ljuga om attacken i Bengahzi.

"Räkna-mina-bananer-Harry Belafonte"  visar sina marxist-sympatier vad gäller Obama och ge lite vänliga råd  under en intervju med Al Sharpton.
Banan-Harrys anser att Obamas framtidsplaner för nationen är helt fantastiska, (från 16 trillioner i skuld till över 20 trillioner under de närmaste 4 åren). Belafonte hävdar att det är rasistiskt att motsätta sig Obamas planer och att han  borde styra som en tredje världen diktator och kasta de politiska motståndarna i fängelse.

"Tänk att det kan finnas sådana här förhindrande angrepp från riktigt korrupta människor som sitter och försöker motarbeta folkets vilja och det mandat som givits till Barack Obama och jag vet inte vad mer de vill ha.  Det enda som återstår för Barack Obama att göra,  är att fungera som en tredje världen diktator och stoppa alla dessa killar i fängelse."

Al Sharpton hörs skratta i bakgrunden så han tycker säkert också att det är en bra idé.

Tänk om någon  George Bush-älskare på sin tid hade föreslagit under en TV intervju att Nancy Pelosi och Harry Reid skulle arresterats för att de hade andra åsikter än Bush?

.

Bomben i Bonn lika stor som Madrid år 2004

En islamisk terrorist av somaliskt ursprung placerade en väska på tågstationen i Bonn i Tyskland. Rörbomben i väskan kunde ha varit lika förödande som i Madrid då 191 personer dödades.

Ingen svensk dagstidning tycks ha rapporterat om saken! Bloggen 476 skriver:

"Ringde nyhetsredaktionen på en av de större stockholmstidningar och berättade om min erfarenhet. Den kände journalisten hade inte ens hört talas om bomben.
Han antog att det berodde på att den inte sprängts. Korrekt, tillstod jag, tysk polis hade desarmerat den.
Men varför hade då Der Spiegel och The Local i Danmark samt amerikanska Bloomberg artiklar om det? Varför skulle en desarmerad islamistisk rörbomb i Sveriges södra grannland sakna intresse för svensk allmänhet?
Kan det ha med terroristens religiösa hemvist att göra? Att det skulle öka negativismen mot muslimska invandrare?
Ruskigt obehagligt om svenska massmedier gör en sådan politiserad nyhetsvärdering."


Passa på att se denna video av exmuslimen Imran Firasat och pastor Terry Jones innan den försvinner från YouTube:

 

14 december 2012

Bostadsbristen hotar den svenska tillväxten

... men politikerna vill hellre prioritera bostäder till de nyanlända. I 135 av Sveriges 290 kommuner råder bostadsbrist och flera företag ser nu svårigheter i att expandera när tilltänkta nyanställningar kan frysa inne på grund av bristen på bostäder.

 

"Samtidigt som denna bostadsbrist hotar den svenska tillväxten, tvingar svenska ungdomar att bo hemma allt längre upp i åldrarna och svenska studenter att tacka nej till studier, jobbar nu länsstyrelser runt om i landet för att hitta bostäder till de allt fler nyanlända. Sedan tidigare har Migrationsverket skrivit avtal med kommunala hyresvärdar, men nu vill länsstyrelsen att man gör likadant med de privata." Pettersson

"Kolonialiseringen av Sverige fortsätter med i storleksordningen 80.000 – 100.000 beviljade uppehållstillstånd. Tre städer av Katrineholms storlek. Eller två stycken Borlänge. Per år. I år slås nytt rekord. Till och med sista oktober har 101.958 uppehållstillstånd beviljats i år. Det tyder på att siffran för hela 2012 kommer att hamna på mer än 122.000." Julia Caesar

     Läs mer: Pippi-ekonomin mister kraften

13 december 2012

Det kommer att bli blod....

               

Michigans guvernör Rick Snyder signerade "Right to Work"-lagen, vilket innebär att man har rätt att arbeta utan att vara medlem i facket och betala deras avgifter.
Fackens ledare och flåbusar hotade med att "Det kommer att bli blod" och det blev det verkligen när de visade vad de går för genom att attackera Steven Crowder, en journalist för Fox News.
Så här behandlar fackmedlemmar de personer som vågar motsätta sig deras åsikter.




(Den enda "rätt att välja" som Vänstern stöder är rätten till abort.)

Ilskan har pyrt i fack-kretsar och när Obama besökte Detroit för att diskutera ekonomin blåste han i stället upp glöden till full eldsvåda:

"De sk. rätt-till-arbete-lagar har ingenting att göra med ekonomi. De har allt att göra med politik. Vad de egentligen handlar om är att du har rätt att arbeta för lägre lön", sade denne man som aldrig haft ett riktigt jobb i hela sitt liv.  Ett arbete där han tvingats konkurrera eller ansvara för att driva något vinstgivande.
Han har aldrig behövt vara rädd att bli attackerad när  han försökt ta sig till jobbet och inte heller har han blivit spottad på av öl-magade skurkar bara för att han vill arbeta.

Facken har spelat ut sin roll för länge sedan. De enda de gör numera är att de tvingar medlemmarna att betala avgifter som sedan används för fack-bossarnas festande och för att muta D-politiker som i gengäld ger dem statliga kontrakt, fördelaktiga lagar och juridiskt skydd när de uppför sig som i videon ovan.

Ekonomisk frihet är den grundläggande rätten för varje människa att kontrollera sitt eget arbete och egendom. I ett ekonomiskt fritt samhälle är individer fria att arbeta, producera, konsumera och investera på vilket sätt de vill och det är denna frihet som ska skyddas av staten och den ska inte kunna stoppas av staten.

Ambassadören tar bladet från munnen

I Köpenhamn uppmanas folk att dölja judiska kännetecken som davidsstjärna och kalott för att undvika trakasserier från muslimer. Varningen kommer från den israeliska ambassaden och Mosaisk Trossamfund.

Den etniska rensningen av judar har spridit sig från den muslimska världen till Europa. Och de kristnas öde i Mellanöstern och Nordafrika är ytterligare en varningssignal. Det påminner om Hitlertiden: först hämtade de judarna...

Ulla Lauridsen skriver:

"I många delar av världen tror man fortfarande på den gamla historien om att alla danskar sydde en judestjärna på sina kläder, då det blev påbjudet deras judiska medborgare. De stämmer inte, som ni vet, bland annat därför att de danska judarna aldrig kom till att bära judestjärnor. Den enda sanning som finns i berättelsen, är att danskarna brett stödde och hjälpte de danska judarna. 95% av de danska judarna fördes i säkerhet. I andra europeiska länder var det bara 5%.
Men idén som vandringssägnen berättar om är ju bra. Om hetsen mot danska judar blir rätt mycket värre, måste vi starta en kampanj för att visa vår solidaritet. Låt oss alla vara judar."

Muslimska invandrare ger sig på judar vars förfäder bott i Europa i generationer. Eftersom judar är Koranens främsta hatobjekt, är det i praktiken ganska meningslöst att försöka förklara att israeler och andra judar inte är samma sak.

Islamister ser Israel som den första bastionen som ska falla, sedan är det Europas tur. Men det verkar nästan som om det blir i omvänd ordning, nu när det socialist-liberal-gröna EU-maskineriet med eldunderstöd av Obama har hamnat på det sluttande planet och är på väg att kapitulera.

11 december 2012

Lika barn leka bäst

Barack Obama har aldrig gillat USA och har ingen respekt för nationens traditioner och visar ingen patriotism. Ni kommer kanske ihåg att redan innan han valdes vägrade han att höja handen inför trohetsed. Han gjorde stor sak av att inte bära en flagg-nål på kavajslaget och han satt i 20 års tid och lyssnade på hat-predikningar gentemot vita i den anti-semitiska, anti-amerikanska Jeremiah Wright-kyrkan. Ingen som älskar sitt land skulle någonsin göra det. Han spenderade sitt första år som president med att be om ursäkt för USA och buga för  diktatorer.
Så det passar alldeles utmärkt för honom att bjuda in den Psy-kotiske koreanske rapparen till White House och skaka hand med ytterligare en Amerika-hatare.


För vem kunde tänka sig att en USA-president skulle le och välkomna en person som har detta att säga om amerikaner:

"Döda dessa f...ing yankees som torterar irakiska fångar
Döda dessa f'..ing yankees som gav order om tortyr
Döda deras döttrar, mödrar, sonhustrur och fäder.
Döda dem långsamt"

Psy

Då ler Obama och säger, "Rock on dude"

.

10 december 2012

Det är bara fånigt, säger Peter...

och lämnar följande kommentar :
"Här ser ni fakta,   http://co2now.org/
Det är bara fånigt att förneka sambandet mellan ökande CO2 halter och stigande temperatur..."

-----------------

Bäste Peter !

Det är alltför enkelt att bara referera till en auktoritet du tror på. Det finns auktoriteter för alla religioner. Du hänvisar till en. I dagens värld måste man anstränga sig såpass att man själv försöker förstå varför.

Jag har skummat den sajt du hänvisar till. Där finner jag ett enda ”samband” mellan halten CO2 i luften och jordens temperatur: I slutet av 1900-talet har de båda stigit.

Det är inget bevis för att den ena orsakar den andra. Iskärnorna från Antarktis och Grönland visar att vid istidernas slut stiger temperaturen 400 à 800 år innan halten koldioxid stiger. Således är det värmen som driver ut gasen ur haven. Det sker naturligtvis fortfarande, men har inte kommit igång på allvar ännu. Det är bara 350 år sedan uppvärmningen efter Lilla Istiden började.

Så sent som inför konferensen i Köpenhamn 2009 uteslöt IPCC:s ordförande Rajendra Pachauri möjligheten att solen skulle påverka jordens temperatur. Liksom sina företrädare sade han: Det finns ingen annan förklaring. Då avsåg han hypotesen att koldioxiden styr klimatet. Det är lika intelligent som att påstå att tuppen lyfter solen över horisonten. Han galer ju alltid då.

 Ganska tidigt måste IPCC acceptera att  koldioxidens molekyler inte förmår omsätta mer än ytterst små mängder energi. Vattenångans potential är hundrafalt större. Då antog IPCC en hundraårig teori om ”återkoppling”. På din sajt läser jag: ”For example, as the atmosphere warms due to rising levels of greenhouse gases, its concentration of water vapour increases, further intensifying the greenhouse effect.”

Dom menar att det egentligen är vattenångan som gör jobbet. Koldioxiden gör något lite, storleksordningen 3 % av växthusgasernas effekt. Det ökar avdunstningen av vattenånga, så att den sedan höjer jordens temperatur.

Men vattenånga är lätt att mäta. Det har inte blivit några förhöjda halter därav i luften.

För övrigt har solfäckarnas betydelse dokumenterats i många arbeten sedan 1801. Något som IPCC inte låtsats om i 20 år.

Jag kan inte se att din sajt ens försöker förklara hur koldioxidens påverkan fungerar.

Lägg till att IPCC:s chefer alltid ljugit, då de förklarat att forskarna är överens. Sådana karaktärer förtjänar ingen tilltro.

DET FINNS ALLTSÅ INGA BEVIS FÖR ATT KOLDIOXIDEN PÅVERKAR JORDENS TEMPERATUR.


Reale Pelle

Fortfarande finns det folk som inte ser vad som pågår

Ett tidigare inlägg kallat: Koldioxidens verkan är så liten att ingen kunnat mäta den, lockar fortfarande till nedslående kommentarer. Nedslående såtillvida att det visar hur enkelt det är för de politiska grupper som vill kontrollera oss att lyckas genom skrämselpropaganda och lögner.

Teorin om att människan orsakar global uppvärmning hålls vid liv enbart därför att en betydande del av allmänheten anser att frågan är avgjord och att våra insatser för att minska utsläppen av växthusgaser kommer att stabilisera klimatet. "Tro" stöttas ständigt med nya berättelser om att det inte finns några legitima kritiker. 

Skräckscenarier skapar allmän rädsla, vilket leder till offentlig finansiering för mer forskning, och om den nya forskningen skapar mer allmän rädsla kommer vetenskapen att fortsätta att expandera. Miljövetenskapen har hittat en oemotståndlig finansieringsmekanism som sällan tidigare utnyttjas utanför vapenindustrin och som öppnar oanade expansionsmöjligheter och som har fullt stöd i marxist-aktivistiskt tänkande och nu när vi har en marxist i White House har de makt över energin och kan beskatta allt som pruttar och rör sig.

Vetenskapligt är det rent vansinnigt att tro att vi kan få ett mysigt klimat genom att vrida på en CO2-kran.
Många blandar ihop miljöskydd med klimatskydd. Det är omöjligt att skydda klimatet, men det hindrar inte att vi kan skydda miljön och vårt dricksvatten tex.  Debatten om alternativa energikällor drivs av den irrationella klimatdebatten. Man den ena har ingenting att göra med den andra .
Vi kan inte "reglera" klimatet genom att reglera CO2.

Klimatförändringar är normalt eftersom planeten går igenom faser av varmare klimat.  Många har långt överskridit den utsträckning vi ser idag. Men det har inte förekommit  någon uppvärmning sedan 1998. I själva verket visar IPCC leverantörerna av data även en liten nedkylning.
CO2-nivåer har ökat och ändå befinner sig jorden i en nedkylnings-fas.

Napoleon trodde att man kunde påverka väder och klimat genom att skjuta kankulor i luften. Andra har försökt skicka upp ballonger eller spreja silver på molnen.
Dagens påhitt för att styra vädret går ut på att påstå att man måste minskar den lilla mängden koldioxid i luften till en oändligt mindre mängd.
Atmosfären som omger vår planet är utomordentligt komplicerad.  Den är så komplicerad att vi har stora prognosproblem att avgöra vad som kommer att hända bara inom de närmaste dagarna.  Och om man ska kontrollera vädret måste man också kontrollera haven.
Världshaven innehåller mer än 1.000 gånger mer värme än vad som finns i atmosfären. Förändringar i haven som beror på cykliska mönster som El Nino och La Nina,  har dramatiska konsekvenser för atmosfären. Vi skulle också behöva kontrollera energin från solen som trots allt är den primära energikällan för vår planet.

EU:s president är inte vald av EU:s medborgare

På tal om att EU:s "president" Herman Van Rompuy (bilden) idag tog emot Nobels "fredspris": Så här borde prisutdelaren ha uttryckt sig:

"Vem är du? Jag hade aldrig hört talas om dig, ingen i Europa hade nånsin hört talas om dig. Jag anar att du ändå är kompetent och kapabel och farlig, och jag tvivlar inte på att din avsikt är att bli den tyste mördaren av europeisk demokrati och europeiska nationalstater.
EU har förvandlat Grekland till föga mer än ett protektorat. Du verkar hata själva tanken på nationalstaternas existens. Men det är kanske för att du kommer från Belgien, som inte är mycket till land."

Sagt av Nigel Farage i EU-parlamentet när Rompuy var ny på posten som EU-president. Och Paul Belien på Brussels Journal skrev:

”Ordföranden i Europa har inte valts, han utsågs i ett hemligt möte med regeringscheferna i EU:s 27 medlemsländer. De valde en av sina egna. Herman Van Rompuy var premiärminister i Belgien. Jag kände honom när han motvilligt påbörjade sin politiska karriär.
Herman är som Saruman, den vise guiden i Tolkiens Sagan om ringen, som gick över till andra sidan. Han brukade bry sig om vad vi brydde sig om. Men inte längre. Han har byggt sig ett högt torn där han härskar över oss alla.”

Danmarks röda regering vill äga barnen

     

Tydligen har man sneglat över Sundet och vill överträffa svenskarna. Eller om förebilden är antikens Sparta, där barnen stals från föräldrarna för att indoktrineras. Efter en chockartad ökning av den tid som danska barn måste sitta i skolbänken, kommer det att se ut så här:

     30 timmar i veckan för de minsta skolbarnen
     35 timmar i veckan för klass 4 till 6
     37 timmar i veckan för klass 7 till 9

Jämfört med i Sverige:

     19 timmar per vecka i årskurs 1 och 2
     23 timmar per vecka i årskurs 3 och 4
     24 timmar per vecka i årskurs 5 och 6
     30 timmar per vecka i årskurs 7, 8 och 9.

Till och med leken blir schemalagd. Tvångslek med samma kompisar hela veckan. Och läxläsning på skoltid blir obligatorisk. Förmodligen kommer de danska socialisterna att ta efter de franska, och förbjuda läxläsning hemma. Det är ju orättvist att några barn har bra föräldrar.

09 december 2012

Judge Judy

 Hur kunde jag ha missat denna video?

Den har funnits på YouTube sedan september förra året och setts av över 2 miljoner människor.
I stort sett allt som gjort att USA gått åt skogen summeras här.

Ge inte upp bara för att ni kanske har svårt att förstå varje ord mannen säger..."Know what I'm saying".....det är så unga svarta avslutar i stort sett alla meningar och meddelandet går fram ändå.
Hang in there! Slutklämmen är överraskande.


Historien skrivs av dem som har makten

 

Det Kongelige Bibliotek i Köpenhamn har gett efter för påtryckningar från den turkiska ambassaden. Det gäller en utställning som heter ”Det armeniska folkmordet och den skandinaviska reaktionen”. Nu har biblioteket gått med på att samtidigt visa en alternativ utställning med titeln ”Det så kallade armeniska folkmordet”!

Utrikesordförande för Dansk Folkeparti Søren Espersen beskriver det som ett knäfall för turkarna. ”Utan att jämföra de två händelserna i övrigt är ju motsvarigheten att nynazister arrangerar utställningar om Förintelsen.”

Det Kongelige Biblioteks direktör Erland Kolding Nielsen verkar vara en skum typ, en kunglig mes som lägger sig platt för islam. Bland annat har han tidigare ställt bibliotekets tillbyggnad Den Sorte Diamant till rådighet för islamiströrelsen Hizb-ut-Tahrir och deras våldspropaganda.

    Läs vidare här >>

08 december 2012

Fiaskot i Doha succé för skitsnackarnas adel

     

Vilken sensation: De 17.000 delegaterna kom överens om ett ”KLIMATPAKET”. Ett mönster av självbedrägeri. Vad sägs om:

Förslag” att förlänga Kyotoavtalet, som inte gjort någon märkbar skillnad hittills. Förslag är inga beslut. Nonsens alltså.

Arbetsprogram” för ett nytt långsiktigt ”miljöavtal”. Inte ”utsläpp” nu längre. Miljö finns det ju alltid mycket att göra något åt, på allvar. Det kan var och en välja vad man vill bidra till. Inte rent nonsens, men meningslöst utan detaljer.

”Modell för att hantera långsiktiga klimatskador”. Helt utan specifikation betyder det bara mer skitsnack på fler kongresser. Så länge skattebetalarna står för kostnaderna blir det ju ändå lite roligt.

Deklaration om jämställdhet i klimatarbetet”. Sagt i ett arabland betyder inte något alls. Kvinnor är alltid underställda männen, för det har Mohammed sagt att Allah bestämt.


     

Jag har hittat något DU kan göra för att bryta den vanvettiga propagandan för lögnerna om koldioxidens farlighet. Gå in här.

Blir vi många att skriva under kanske byråkraterna läser hela inlagan och börjar tänka efter. Programmet det handlar om hittar du här

Gå in 24 minuter och titta i en kvart. Det handlar bara om hur fort vi skall springa. Möjligheten att vi springer åt fel håll får inte nämnas.

Anmäl dig till listan !

Reale Pelle

 -----------------------
 Rättelse och uppdatering :

Jag hade för brått igår, då jag trodde att Lena Eks rapport på lördagens morgon avsåg slutresultatet efter nattmanglingen. Det låg inte inom sannolikhetens ram att bekväma, överbetalda byråkrater och politiker skulle jobba mer övertid. Men nattmanglingen fortsatte hela lördagen. Paniken var stor över risken att Doha skulle gå till historien som ett TOTALT FIASKO.

Till slut lyckades man trötta ur delegaterna till tio länder, så att de utmattade signerade en förlängning av Kyoto-protokollet. De 27 i EU hade beslutat så innan konferensen började. Det blev således 37 länder av 195 som skrev på.

Men verkan blir obetydlig. Avtalet innehåller inga minskningar av utsläppen. De största länderna, USA och Kina, är inte med. USA har minskat lite under det senaste decenniet, men Kina har mer än fördubblat sina utsläpp. De drar igång flera nya kolkraftverk VARJE MÅNAD.

Men fiaskot blev inte TOTALT. Man fick ihop ett fikonlöv att gömma sig bakom.

Så livet går vidare utan större problem. Koldioxiden gör ju inget som nån kan märka visar de senaste 16 åren, då ingen som helst uppvärmning skett. Och skattebetalarna får väl vara nöjda med att de kom undan med bara resekostnaderna för delegaterna. Det hade varit etter värre om det blivit några beslut på allvar.

De stora tidningarna tycks inte se det som någon större nyhet. De har inte Doha på förstasidan.

Pippi-ekonomin mister kraften

Översättning av valda avsnitt ur en angelägen artikel av Frede Vestergaard:

"Den svenska ekonomin är lika stark som Pippi Långstrump." OECD:s mexikanske generalsekreterare José Angel Gurría var uppenbarligen bekant med boken om Pippi Långstrump, när han i början av 2011 var i Stockholm för att presentera OECD-rapporten om Sverige.

Vid den tidpunkten verkade finanskrisen vara över. BNP-tillväxten var fortfarande hela 6,3 procent under första kvartalet 2011, efter en tillväxt på 6,6 procent under 2010. Det talades om det svenska miraklet.

Men efter finanskrisen följde statsskuldkrisen i euroområdet. Och den här gången är det annorlunda. Den svenska kronan är starkare än den har varit på många år. Problemet är att det försvagar de svenska företagens konkurrenskraft, främjar utflaggning av företag och förstärker den begynnande lågkonjunkturen.

Trots den hittills goda ekonomiska tillväxten är arbetslösheten 7,7 procent. Det är det stora antalet icke-västerländska invandrare utan arbete, som drar upp arbetslösheten. "Om man tittar på etniska svenskar mitt i livet så har vi mycket låg arbetslöshet", som statsminister Fredrik Reinfeldt från det konservativa partiet Moderaterna råkade formulera sig i maj.

Det orsakade stor uppståndelse och utlöste rasist-stämpeln i några av de sociala medierna. Alla som bor i Sverige är svenskar, det finns inte något sådant som etniska svenskar. Så dagen efter upprepade Reinfeldt det på ett politiskt korrekt sätt: "Om man tittar på den inrikes födda mitt i livet, det vill säga från 25 till 54 år, är arbetslösheten tre procent. Bland utrikes födda i samma kategori är den nästan femton procent."

Ser man bort från västerländska invandrare, som inte skiljer sig väsentligt från etniska svenskar, är dock arbetslösheten bland invandrare högre. I botten ligger somalierna. En ny rapport från den så kallade Framtidskommissionen om somalier på arbetsmarknaden anger en sysselsättningsgrad under 2010 på 21 procent för somalier jämfört med 73 procent för hela befolkningen.

Om man ser på antalet asylsökande, så förväntas Sverige att få 44.000 (39.800 under de första 11 månaderna) i år, Norge 9500, Danmark 6000 och Finland 3400. Förra året fick Sverige knappt 30.000 asylsökande och den svenska utlänningsstyrelsen, Migrationsverket, har budgeterat för 54.000 nästa år.

Det har inte sedan krigen på Balkan kommit så många asylsökande till Sverige. De kommer främst från Syrien, Irak, Afghanistan, Somalia, samt från Serbien mestadels romer. Ungefär en tredjedel brukar få asyl. Men många som får avslag underlåter att resa ut ur Sverige igen. De betecknas i media som papperslösa, och av dem finns det minst 20.000.

Utöver asylsökande tillkommer anhöriga till personer som har beviljats ​​asyl. Migrationsverket förväntade i sin prognos tidigare i år att det under 2012 kommer att bli 59.500 familjeåterföreningar och 53.000 år 2013. En ändrad praxis efter en dom i Migrationsöverdomstolen i januari innebär att det har blivit lättare för familjemedlemmar att komma till Sverige, även om de inte kan styrka sin identitet.

Beslutet berör inte bara somalier, men de blev särskilt drabbade av ett beslut för några år sedan som satte stopp för familjeåterförening, om identiteten inte kunde dokumenteras med ett pass. Migrationsverket uppskattade tidigare i år att de nya reglerna kommer att få 20.000 somalier att ansöka om familjeåterförening. För en månad sedan hade det inkommit 10.500 ansökningar till svenska ambassader och fler väntas under 2013.

Den liberala svenska asylpolitiken innebär också att Sverige får hälften av alla ensamkommande barn och unga (mestadels) män som söker sig till EU.

Vad arbetskraftsinvandring angår kom det under 2011 41.103 personer till Sverige, varav 17.877 personer från länder utanför EU. Sverige har ett av de mest öppna systemen för arbetskraftsinvandring.

I förväg finns ett stort antal invandrare i Sverige. Av den totala befolkningen på 9,5 miljoner i slutet av 2011 var 1,4 miljoner utrikes födda. Av dessa kom 650.000 från icke-europeiska länder. Av övriga 8,1 miljoner var 430.000 födda av två utländska föräldrar, medan 660.000 hade en utländsk förälder.

Problemet just nu är att få de många asylsökande och familjesammanförda inkvarterade. Den uppgiften står kommunerna för, men även om staten täcker de första två årens utgifter har flera kommuner börjat säga nej till att få fler asylsökande. Det tar i genomsnitt sju år innan de kommer i arbete. Och dessutom ger det stora antalet andra problem, bland annat i skolorna när det kommer in elever i klasserna som inte kan svenska.

Sverige kom ut ur finanskrisen med en imponerande tillväxt, men nu har krisen i euroområdet och en hög kronkurs drabbat exporten och utlöst en kraftig nedgång. Medierna är dock mest upptagna av att motarbeta Sverigedemokraternas framgång.

Från Weekendavisen 7 december 2012

-  -  -  -  -  -  -  -

Min kommentar: Man måste uppenbarligen gå till danska tidningar för att informeras om tillståndet i Sverige. Svenska journalister lider nämligen av faktaresistens.

Besök ett flyktingläger i Sverige, lyxliv i slottsmiljö:



Bloggen MXp:

"Asylförläggningen Lia Hof är en av ganska många slottsliknande förläggningar i landet. Man kan ju föreställa sig de asylsökandes chock vid deras första ankomst.

Behovet av asylförläggningar ute i landet har kommit att bli en bransch för entreprenörer och ekonomiska klipp. Kostnaderna för Migrationsverket och skattebetalarna är enorma. Entreprenörer i Skara, Munkedal, Falkenberg, Sundsvall, Luleå och i landets samtliga 290 kommuner gräver guld."

Många av dem som får avslag på sin asylansökan väljer att stanna i Sverige som illegala invandrare, inte precis något slottsliv. Frede Vestergaard skriver att det finns minst 20.000 så kallade papperslösa. Förmodligen får man snart lägga till en nolla till den siffran.

I Sverige beräknas etniska svenskar bli en minoritet år 2050, och muhammedaner en majoritet något årtionde senare. Vi börjar redan märka hur trevligt det kommer att bli utan våra traditionella värderingar om ärlighet, hövlighet och damerna först.

Pöbelväldet på gatorna får eldunderstöd av Reinfeldt:

För två år sedan blev en sverigedemokratisk politiker knivskuren i Malmö av den extrema gatuvåldsgruppen AFA, ”anti”-fascistisk aktion. Samma dag sade statsministern:

”Jag vill gärna påpeka att de som lever på att driva upp ett vi- och dom-tänkande och ett i grunden hatfullt sätt att se på relationer mellan människor inte ska bli förvånade om sådant händer.”

Begrep han inte att han på detta sätt gav en signal om att det är tillåtet att använda våld mot vårt demokratiska system?

06 december 2012

"Vårt Folk"

Staden Detroit är bankrutt men, "Vi röstade på dig så nu är det dags att betala tillbaka" säger en typisk Democrat i stadens styrelse med adress till Obama.




"Vårt folk stöttade på ett överväldigande sätt omvalet  av denne president och det borde finnas en motprestation och han borde utöva ledarskap", säger Watson. "Naturligtvis, inte bara det, men varför inte?"

     "Efter att Jimmy Carter valts reste den ärade Coleman Alexander Young till Washington, DC. och han kom hem med bacon. Det är vad man gör."

Quid pro quo? Motprestation? Hon vill ha en motprestation för att hon stödde presidenten.  Om en Republikan - vald eller icke - hade sagt detta offentligt skulle huvuden rulla. Men eftersom det är en vänsterorienterad, svart kvinna som säger det om Obama,  kommer media inte att röra det och 95% av landet kommer aldrig ens att veta det. Vad som är ännu värre är att stora delar av befolkningen inte skulle se något fel i vad hon sade.

Vi förstår mycket väl vad Miss Watson menar med "vårt folk" och med tanke på det valfusk som förekom i Wayne County (Detroit) är det också självklart vad hon menade med "stöttade".
Hon refererar till Coleman Alexander Young som var den förste svarte borgmästaren i staden och som ofta kallade sig själv "the chief muthaf**ker in charge".
Young var mest känd för att han var så korumperad och använde sig av ras-politik, var medlem av kommunistpartiet och National Negro Labor Council och en av hans närmaste vänner dömdes till försingring av statliga medel.

05 december 2012

Genialt

     

I Santa Monica, Kalifornien är "ateister" så enormt känsliga att stadsfullmäktige beslutade att skydda dem genom att förbjuda alla julkrubbor eller andra religiösa symboler i stadens parker.
Endast en av de permanenta julkrubborna, som brukade visas i Palisades Park,  kommer nu att finnas på ett privat utrymme utanför Clover Park.

Men kyrkor i Santa Monica har kreativa medlemmar, som hittat en alldeles lysande lösning  för att kringgå stadens förbud. 
Varje kväll fram till den 23 december kommer olika förbund och kyrkor att ge föreställningar utomhus i parker och på offentliga platser, där riktiga, levande människor spelar Josef, Maria, Jesusbarnet och andra bibliska figurer.
"Vi vill skapa en positiv effekt här i samhället, eftersom julkrubbor har varit en prydnad för hela samhället och vi vill behålla det så, "

Denna lösning är både snillrik och vacker. Santa Monicas försök att kväsa religiösa uttrycksmöjligheter slog tillbaka på dem.

Otroligt hur det har förändrats

Numera måste man vända sig till ryssarna för att få veta vad som verkligen pågår:

 

"Vita parisare vågar inte åka tunnelbana på kvällen"

04 december 2012

FN - ett världsomfattande hyckleri

I åratal har FN visat att det styrs av en majoritet av diktaturer och tyranner som stöder terrorism och antisemitism. Att göra Libyen till medlem i Rådet för mänskliga rättigheter och ge Iran en plats i kommittén för kvinnors rättigheter är anledning nog att avskaffa hela FN-spektaklet.

     

Den senaste demonstrationen är att utse "Palestina" till en icke-medlemsstat. Hur i hela  världen kan man hävda att man bekämpar terrorism när man just meddelat att två terrorist-regimer bör åtnjuta suveränitet?
Visserligen ger inte erkännandet någon verklig laglig makt,  men resolutionen ger stöd för arabernas verkliga strävan -  att eliminera Israel.

Arabernas mål har aldrig varit en palestinsk stat. Vad de hela tiden varit ute efter är att förstöra den judiska staten.  De har flera gånger erbjuds status att bli en egen stat tillsammans med en judisk stat - 1937 (Peel kommissionen), 1947 (FNs delningsplan), 2000 (Barak / Clintons plan) eller 2008 (Olmerts plan) - men de tackade nej.

Jag kan höra protester nu som "Ja, men judarna stal palestinskt land".
Det beror helt och hållet på när man startar tideräkningen - ortodoxa judar kan också säga att "Araberna stal vårt land".
Samma argument kan göras för Amerika.  Man kan säga att européer stal indianernas land, så därför bör alla vita amerikaner packa ihop och flytta tillbaka till Europa. Det är fullständigt absurt och bara de verkliga amerika-hatarna skulle komma på den tanken.

Man måste hantera dagens förhållanden och verklighet och Israel är en realitet som inte kan önskas bort. Att attackera dem är också lönlöst.

PS. Yasser Arafat var egyptier, visste ni det?

03 december 2012

Den fria marknaden är vårt enda hopp

Ett underbart exempel på hur den fria marknaden nästan alltid hittar sätt att kringgå  regeringstvång.


Ägaren till denna farm nekades tillstånd att bygga ett skjul för att ge sina hästar skugga och en torr plats när det regnar. Tack och lov hade ingen kommit på att förbjuda bord och stolar utomhus.

Jeff Berwick

Sverigedemokraterna har rätt. Sverige behöver inte invandring.

    Den demografiska bomben är en myt. Låga födelsetal är inget långsiktigt problem:

Vi måste vara väldigt kreativa med statistiken för att få fram den här bomben, säger sociologiprofessor Lars Tornstam vid Uppsala universitet. Han tillbakavisar bilden av att det svenska samhällets åldersstruktur innebär att vi går en dyster framtid till mötes.

Redan för 70 år sedan varnade makarna Myrdal för krisen i befolkningsfrågan.
- Bomben skulle egentligen redan ha exploderat. Det är en gammal god tradition att måla upp eländesbilder. Det finns anledning att fråga sig om eländet som Myrdals målar upp stämmer med verkligen.

Han pekar bland annat på befolkningsstatistiken som rör andelen äldre över 65 år. De var fem procent 1860 och 22 procent år 2000. Så visst blir pensionärerna fler.
- Men om vi gör som statistikerna brukar göra och skriver fram de här trenderna ser vi att år 2500 kommer alla i Sverige att vara pensionärer.

Det finns dock en demografisk bomb som inte är en myt, den muslimska. Den kommer att förändra Sverige och Europa till oigenkännlighet, och nästan ingen beslutsfattare talar om det. Ja, om de inte råkar försäga sig förstås.


02 december 2012

Knäppokrati ...Stupidokrati ...Idiotokrati ....

Hjälp mig med ett bättre ord för: "Ett regeringssystem där de minst kapabla väljs av de som producerar minst, och där de medlemmar i samhället som sannolikt har sämst förmåga att försörja sig själva eller lyckas, belönas med varor och tjänster som betalas av konfiskerad rikedom från ett reducerat antal producenter."

"Det finns två sätt att erövra och förslava en nation, det ena är genom svärd, det andra genom skuld"
John Adams.

















USAs statsskuld kommer att fortsätta att växa.




"Vi vet alla vad vi borde göra, vi vet bara inte hur vi ska kunna bli omvalda efteråt!"
Jean-Claude Junker (premiärminister Luxembourg)


Det finns ingenting en regeringen kan göra för att "hjälpa" människor genom livets svårigheter, utom att skapa ännu en särskild intressegrupp och människorna i den speciella gruppen kommer att fortsätta att bevara de förhållanden som placerade dem där,  så att de kan fortsätta att leva på  skattebetalarnas pengar.
Vad regeringar borde göra är att hjälpa till att undanröja alla hinder för ekonomisk frihet, så att nya marknader, ny teknik etc. integreras så snabbt som möjligt inom ramarna för konkurrens och fri marknadsföring.
Med andra ord - USAs kongress bör se till att det finns så mycket kapitalism som möjligt så att "det långa loppet" sker så snart som möjligt - i motsats till den omfördelning av välstånd som man nu ägnar sig åt.

Dessutom - ju friare människor är, desto generösare är de när det gäller välgörenhet  - speciellt i USA.