13 december 2012

Ambassadören tar bladet från munnen

I Köpenhamn uppmanas folk att dölja judiska kännetecken som davidsstjärna och kalott för att undvika trakasserier från muslimer. Varningen kommer från den israeliska ambassaden och Mosaisk Trossamfund.

Den etniska rensningen av judar har spridit sig från den muslimska världen till Europa. Och de kristnas öde i Mellanöstern och Nordafrika är ytterligare en varningssignal. Det påminner om Hitlertiden: först hämtade de judarna...

Ulla Lauridsen skriver:

"I många delar av världen tror man fortfarande på den gamla historien om att alla danskar sydde en judestjärna på sina kläder, då det blev påbjudet deras judiska medborgare. De stämmer inte, som ni vet, bland annat därför att de danska judarna aldrig kom till att bära judestjärnor. Den enda sanning som finns i berättelsen, är att danskarna brett stödde och hjälpte de danska judarna. 95% av de danska judarna fördes i säkerhet. I andra europeiska länder var det bara 5%.
Men idén som vandringssägnen berättar om är ju bra. Om hetsen mot danska judar blir rätt mycket värre, måste vi starta en kampanj för att visa vår solidaritet. Låt oss alla vara judar."

Muslimska invandrare ger sig på judar vars förfäder bott i Europa i generationer. Eftersom judar är Koranens främsta hatobjekt, är det i praktiken ganska meningslöst att försöka förklara att israeler och andra judar inte är samma sak.

Islamister ser Israel som den första bastionen som ska falla, sedan är det Europas tur. Men det verkar nästan som om det blir i omvänd ordning, nu när det socialist-liberal-gröna EU-maskineriet med eldunderstöd av Obama har hamnat på det sluttande planet och är på väg att kapitulera.

10 Kommentarer:

Knute sa...

Islam är inte mångkulturell utan intolerant. Både kristna och judar accepterar andra religioners högtider, så när man på många håll i den engelsktalande världen byter ut Merry Christmas mot Happy Holidays är det en kapitulation för islam.
Namnbytet går inte att skylla på judarnas Chanukka-högtid, eftersom den inte infaller samtidigt som julen, utan i mitten av december. Det är skillnad på minoriteter och minoriteter.

Anonym sa...

Vårt Sverige

Författaren Vilhelm Moberg skriver bl.a. följande tankeväckande meningar
i sin bok ”Svensk strävan” från 1941;
”Sverige är vårt, det är sex och en kvarts millioner levande svenskars land. Men det är även de dödas land, deras som byggt upp det åt oss från början och lämnat oss sitt verk att förvalta och förkovra”.

För mitt vidkommande, tänker jag inte överlämna, till mina barnbarn och kommande generationer ett Sverige, som är utelämnat till bidragsinvandrarna från MENA länderna, där den Islamistiska ideologin, kommer att ha ett väsentligt politiskt inflytande på deras vardagliga liv. Redan idag finns det minst 15 muslimska riksdagsledamöter i vår riksdag.
Jag kommer att kämpa för att vi svenskar åter skall bli herrar i vårt eget land, där vi kan leva i trygghet, välstånd och utan rädsla för våra liv, och där de folkvalda arbetar för Sveriges bästa.
Inte som det är idag, där alla individer från MENA länderna är välkomna, till hela "Världens Bästa Socialbyrå - Sverige", vilket medför ytterst negativa problem inom ett flertal viktiga områden i Sverige.

Leif Snare

MG sa...

Det finns ett gammalt talesätt inom islam: "Först tar vi lördagsfolket, sen tar vi söndagsfolket.....". Men jag är säker på att man inte är så rigid att man inte kan tänka sig att skifta turordning.

Knute sa...

Obama förser Egyptens nye diktator Morsi med 20 avancerade stridsflyglan för att kunna förgöra Israel.

http://news.investors.com/ibd-editorials/121112-636671-obama-foolishly-arms-an-unstable-egypt.htm

Samtidigt hämtar Morsi 3000 jihadkrigare från utlandet för att terrorisera oppositionen.

http://www.meforum.org/3396/egypt-foreign-jihadis

Obama ger al-Qaida uppdrag att störta Assads regim i Syrien. Samma terroristgrupp som dödat amerikanska soldater i Irak.

"We are so screwed up it’s pathetic"

http://tundratabloids.com/2012/12/obama-recognizes-al-qaida-linked-terrorist-rabble-fighting-assad-regime.html

Knute sa...

Netherlands 'halal homes' ignite religious row

About 180 apartments in Amsterdam have been given special makeovers which suit the wishes of Muslim residents. Features include individual taps that can be used for ritual cleansing before prayers and sliding doors to keep men and women apart.

http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-20679558

Knute sa...

Storbritanniens inrikesminister har blivit Sverigedemokrat

Efter 30 år av okontrollerad massinvandring vill Storbritanniens inrikesminister Theresa May sätta stopp: "From today we want only the best and the brightest"

http://snaphanen.dk/2012/12/13/from-today-we-want-only-the-best-and-the-brightest/

Knute sa...

Tre unge drenge har flere gange forsøgt at kræve penge fra personalet ved Hellig Kors Kirke, fordi kirken ligger i 'deres' område‏

Helt unge er drengene nok ikke. Særligt kristne næppe heller. Men at de tilhører det nye herrefolk, det har vi fattet. Ole G.

http://ekstrabladet.dk/112/article1883256.ece

Knute sa...

Lucia med turkisk hiphop i Uppsala domkyrka. I högsta grad olämpligt eftersom Sankta Lucia var en förföljd kristen.

http://snaphanen.dk/2012/12/13/lucia-turken/

http://kentekeroth.se/2012/12/13/svt-kor-lucia-med-hiphop/

Anonym sa...

Håller ej med om EU de är på rätt väg. Har klippt från ett förslag till artikel till avpixlat som jag gissar inte kommer att publiceras.

http://ec.europa.eu/news/justice/110526_sv.htm
http://www.eu-upplysningen.se/Om-EU/Vad-EU-gor/Asyl-och-invandring/
http://europa.eu/pol/justice/index_sv.htm

Vad man generellt kan utläsa är att många länder ser nyktert på tillvaron, medan andra såsom Sverige, saknar realism. De övergripande målen är förstås vettigare än de som 7 Klövern i Sverige har, dvs ersätta de etniska svenskarna med muslimer på så kort tid som möjligt. De övergripande målen täcker som märks ett brett spektra, en förutsättning för att alla länder, skall kunna leva med det som sätts på pränt.

En personlig kritik mot EU:s tänk vilken genomsyras i dokumenten är att de nämner invandring och inte incitament för ökad nativitet som lösningar för framtida brist på skattebetalande arbetare. Ett mål borde förstås vara att skapa ett Europa som både är i befolkningsmässig och i ekologisk balans. Att som föreslås i materialet istället arbeta för att utvecklingsländer skall sponsra Europa med kompetens låter i det närmaste rasistiskt.

Om man jämför EUs regler för immigranter med Sverige så är skillnaden stor, Sverige är extremt. Övriga länder valde förstås att prioritera godbiten i Stockholmprogrammet och strunta i flummet: http://www.miljomagasinet.se/artiklar/100519-malmstrom-starker-eus-granskontroll.html. Ett exempel på hur Sverige arbetar för att motarbeta övriga EU. http://www.dn.se/nyheter/varlden/eu-siktar-pa-nya-asylregler

Om man tittar närmare på enskild EU lagstiftning så är den mer konkret än de mer generella riktlinjerna som länkats till ovan. Länkar till återvändardirektivet samt direktivet om förbud och böter för arbetsgivare som anställer illegala immigranter återfinns nedan. Jag har inte jämfört återvändardirektivet med överenskommelsen mellan regering och Mp avseende illegala immigranter, detta bör göras på detaljnivå då överenskommelsen kanske bryter mot EU rätten. Vilket i så fall är mycket allvarligt.

http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=CELEX:32009L0052:SV:NOT
http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2008:348:0098:01:SV:HTML

Sverige röstade trots att de till viss del lyckats urvattna dem, nej till båda.

Nedan finns ytterligare ett par intressanta direktiv samt en artikel som pekar på just att grundtänket mellan SD och EU kanske inte är helt åtskilt när det gäller immigration.

http://ec.europa.eu/dgs/home-affairs/what-we-do/policies/pdf/1_en_act_part1_v9_com2011-743_en.pdf
http://ec.europa.eu/dgs/home-affairs/doc_centre/immigration/docs/agenda/1_en_act_part1_v10.pdf#zoom=100
http://www.spiegel.de/international/europe/new-eu-immigration-rules-a-plan-for-more-segregation-a-584741.html

All lagstiftning kan också förbättras och vid jämna mellanrum revideras EU:s lagar. Grundidén att underlätta för kvalificerade immigranter (immigranter som har en kompetens som gör att de kan försörja sig själva) och försvåra för okvalificerade är i grunden inte helt fel för EU. Däremot rimligen fel utifrån deras ursprungsländers behov, vilka ju då utarmas på kompetens de själva behöver. Dagens immigration till Sverige innebär ju att våra sjuka och våra pensionärer tvingas ge avkall på sin redan svåra tillvaro genom okontrollerad invandring av immigranter utan skolning, som sedan måste dela på samma ekonomiska kaka som dessa redan tämligen utsatta grupper har att ta del av. När medlen tryter så är det alltid de svaga i samhället som drabbas mest. Rent egoistiskt för EU så är det förstås bra med högutbildad invandring som direkt börjar arbeta och betala skatt, om det är etiskt vettigt är som sagt en annan sak.

Kontentan är att om invandringen, islamrealismen, antisionismen skall kunna hanteras i sverige så behövs EU. SD har 0,000000 % chans att nå majoritet för sin politik i Sverige. Däremot kan de indirekt styra åt rätt håll via EU./Sansear

Knute sa...

Tack för en hoppfull (?) kommentar, Sansear. Om det är på det viset att EU börjar sansa sig om massinvandringen till Europa, är de å andra sidan alltför entusiastiska över den islamiska "våren", med eldunderstöd av Obama, som jag skrev.

Storbritanniens inrikesminister har blivit Sverigedemokrat. Efter 30 år av okontrollerad massinvandring vill Storbritanniens inrikesminister Theresa May sätta stopp:

"From today we want only the best and the brightest"

http://snaphanen.dk/2012/12/13/from-today-we-want-only-the-best-and-the-brightest/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.